Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexsandra_

ON JEST STARSZY O 30 LAT!!!

Polecane posty

Gość Alexsandra_

Od 4 lat fascynuję się pewnym mężczyzną, nie dawno moja fascynacja przerodziła się w miłość. Już nie potrafię z Nim rozmawiać tak jak przedtem szczególnie że On zaczął mnie obsypywać komplementami. Często zostaje po godzinach w pracy żeby ze mną porozmawiać. Jedynym problemem jest to że On jest moim nauczycielem, a zaraz kończy się rok szkolny i jeśli teraz nic nie zrobię to już Go nigdy więcej nie zobaczę. Podczas naszej ostatniej rozmowy z Jego ust padły słowa:"Olu powiedz mi czemu Ty nie masz 30 lat, przecież ja takiej drugiej Oli już nie spotkam". Ja się tylko uśmiechnęłam i zaczęliśmy rozmawiać dalej. Kiedy On do mnie mówi cała drżę, a to nie jest u mnie normalne. Z resztą czego jeszcze mogę chcieć rozmawia ze mną całymi godzinami, a sądzę że i na to nie zasługuję... :( Piszę bo myślę że jest to jedyne porządne forum dla kobiet, więc proszę Was, Kochane Kobitki pomóżcie.

Gość prostytutko
co ty nie powiesz

Gość hygt
a ile ty masz lat, 13?

Gość jakbys miala 30 to tez byc
byla dla niego za mloda. Poza tym nie powinien wstawiac takich tekstów w szkole.

Gość Alexsandra_
Nie, 13 to ja miałam dawno temu, może troszkę źle sformułowałam swoją wypowiedź. :)

Pomyśl sobie jakby wyglądał ten związek za 20 lat. Ty fajna kobietka, w sile wieku a on dziadek z laską.

ostro jadą...Jak nie zaryzykujesz, to smaku nie poczujesz:)) to nie jest jakaś wyjątkowa sytuacja, więc jeśli tylko wam too będzie odpowiadać, to dlaczego nie? Są tu kobiety na forum,które są czy były z facetami ponad 20 lat starszymi a jazgotu nie słuchaj:))

Gość Alexsandra_
Dziękuję za wsparcie :)

Gość hygt
chcesz pobic rekord kamili mscichowskiej i lapickiego? :P to przyznaj sie ile masz lat

Gość kolejne provo
aleksandry:0

Gość Alexsandra_
Mam 20 lat, a On uczy mnie w szkole muzycznej (czteroletniej) którą właśnie kończę.

Gość hygt
o matko i corko, rodzice powinni ci porzadnie przetrzepac skore i wybic takie glupoty z glowy :O

Gość Alexsandra_
Moi rodzice nie mają tu nic do powiedzenia :P A tak na poważnie tu chodzi o to że ten związek chyba nie miałby przyszłości.

Gość Alexsandra_
Proszę powiedzcie coś jeszcze, pomóżcie!

Gość miłość to miłość
powiem Ci że jak będzie miłość to i związek ma szansę.. :) nie słuchaj ich, spełniaj marzenia

Gość on ci puszcza puste teksty
bo chce umoczyc swojego starego flaka w ciasnej mlodej szparze. skumaj to :O :P

Gość miłość to miłość
niekoniecznie...

Gość koniecznie koniecznie
inaczej by jej nie podpuszczal tekstami 'gdzie ja taka druga znajde' w szkole - moze jeszcze na lekcjach? niech cie wypieprzy ostro na biurku i zobaczysz sama, milosc sie skonczy :D :P

Gość jako mężczyzna się wypowiem
chodzi o cipkę. zapewniam cię. ja uczę w zespole szkół średnich i chwalę sobie bardzo moje uczennice :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool:

Gość o zmroku wychodze
mam podobna sytuacji co ty Moja milosc tez jest starsza ok 30 lat i niestety nie mam odwagi zrobic tego pierwszego kroku

Gość jak to tylko nauczyciel
to autorko nie oplaci ci sie to :P

Gość jak to nauczyciel muzyki
to pewnie chce autorke tylko gry na instumencie nauczyc... :P

Gość Alexsandra_
O zmroku wychodzę, coś Ci powiem jeśli możesz to jak najszybciej się z tego wycofaj chyba że jest już za późno, skończy się tak jak ze mną będziesz o Nim myśleć, "zmarnujesz dużo czasu a i tak nic z tego, mimo wszystko życzę szczęścia :)

Gość Alexsandra_
Skoro znamy się od czterech lat i rozumiemy się bez słów to chyba nie chodzi tylko o seks??? Błagam niech mi Ktoś powie co mam robić, bo zostało mi bardzo mało czasu, zaraz koniec roku! :(

Gość Alexsandra_
Proszę Was pomóżcie, już nie wiem co mam o tym myśleć, bo na razie traktujecie Go tak jak by chodziło mu tylko o to żeby się ze mną przespać. Chociaż na pewno tak nie jest bo wtedy nie traciłby czasu na mnie, są w tej szkole takie które od razu poszły by z Nim do łóżka. Ja do nich nie należę bo nie o to mi chodzi, to nie jest najważniejsze.

Po pierwsze nie wiemy nadal ile masz lat, a to jest istotne bo Ty musisz mieć świadomość pewnych spraw żeby nie zrobić głupstwa. Młode kobiety często lecą na starszych facetów ale pytanie do Ciebie - czy Ty na pewno prawidłowo czytasz jego intencje?

Gość wiem co pisze
Autorko topiku,czy on ma zone?Jesli tak,to zapomnij o wszystkim czym predzej i ciesz sie,ze za niedługo koniec roku szkolnego.Wiem co mowie,bo jestem w podobnej sytuacji,tyle,ze moj jest 24 lata starszy,tez jest,a raczej był moim nauczycielem z L-ki.Mowie Ci z doswiadczenia,jesli ma zone-nie pakuj sie w ten zwiazek,bo nie warto.

Gość ja po 40 ona
Ale Wy głupiutkie młode baby jestescie :-) Dojdziecie do 40 to wasi waceci beda staruszkami :-)

Gość ja po 40 ona
Ja na 50 latka bym nie spojrzała :-)