Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexsandra_

ON JEST STARSZY O 30 LAT!!!

Polecane posty

Kochanie, Zanim cokolwiek Ci tu doradzimy, powinnaś nam powiedzieć o jego statusie matrymonialnym. Czy on ma żonę, dzieci? Po drugie, stan zakochania jest czymś niepowtarzalnym, pięknym, ale na szczęście przemijającym :-). Z ostateczną decyzją co robić, zawsze warto poczekać aż one minie :-). Bowiem dopiero wtedy wychodzi cała prawda o związku. Nie warto się z niczym spieszyć. To nic, że koniec roku się zbliża. Przecież nikt z Was w kosmos się nie wybiera. Pozdrawiam cieplutko,

Gość wychodze o zmroku
Jesli masz okazje zwiazac sie z nim to sie nie zastanawiaj, zawsze mozesz odejsc. A tak to bedziesz ciagle rozmyslala o nim tak jak ja.

Gość ja po 40 ona
Osoba 20 letnia powinna przechodzic etapy zycia jak nalezy,zwiazywac sie z osobami w rowym wieku lub naparwde ciut starszymi.Taka \kolosalna rzonica wieku zabiera młodosc. Gdy taka kobieta ktora była ze starszym szuka potem młodszego by po prostu odbic sobie stracone lata.

Gość Alexsandra_
On nie ma żony ani dzieci, w sumie został się na tym świecie całkiem sam. A ja jak już mówiłam mam 20 lat :)

Gość wychodze o zmroku
Zazdroszcze ci, ze jest calkiem wolny , ja niestety nie mam tego komfortu

Gość Alexsandra_
Wychodzę o zmroku, no to widzę że jesteśmy w podobnej sytuacji. Ale mam nadzieję że lepiej trafiłaś, i że On nie jest Twoim nauczycielem?

Gość Alexsandra_
Wychodze o zmroku, czy mogłabyś opowiedzieć o Nim coś więcej? :) Jestem ciekawa czy tylko mi odbiło, czy może nie jestem z tym sama.

Gość wychodze o zmroku
Byl moim nauczycielem , jednak mieszka doslownie 300 metrow ode mnie, wiec go nadal czesto widuje. I sama nie wiem dlaczego, ale ostatnio zaczelam go unikac. Najgorsze jest to, ze on szuka kontaktu ze mna, a ja nie wiem dlaczego tak postepuje chociaz tak bardzo zalezy mi na nim.

Gość ja po 40 ona
Alexsandra_ --w czym 50 letni facet i 20 letnia kobieta moze sie rozumiec bez słow? No,chyba,ze tylko w zainteresowaniach. A poza tym albo On jest jakis podtatusiały lowelas,robiący sie na młodzienca,albo Ty juz masz mentalnosc kobiety co najmniej 40 letniej.

Gość Alexsandra_
Wychodze o zmroku, czy mogłabyś opowiedzieć o Nim coś więcej, czego Cię uczył, ile ma lat, ile Ty masz lat, oczywiście jeśli mogę spytać.

Gość kadaldlL
30 lat to roznica nie do przeskoczenia,

Gość Alexsandra_
ja po 40 ona - pewnie Cię to zdziwi ale rozumiemy się bez słów we wszystkim, z resztą nie rozmawiamy tylko o zainteresowaniach bo co by w tym było dziwnego i wspaniałego. :)

Gość wychodze o zmroku
Mam 23 lata on jest po 50 , nie wiem dokladanie , ale maks 55 . Uczyl mnie w liceum, u mnie jest bardziej skomplikowana sytuacja, jednak nie chcialabym pisac na forum, bo od razu zostane zlinczowana

Gość Alexsandra_
kadaldlL - też tak myślałam, ale mimo wszystko nie wiadomo czemu, chcę się w to pakować dalej.

Gość ja po 40 ona
Dla mnie facet 50 letni to juz osoba o pół pokolenia starsza ode mnie.Naprawdę dziwie sie Wam. A tak ogolnie to Ci starsi faceci to egoisci.Odczuwaja jak na Was działają i zamiast starac sie ukryc to jak Wy na nich działacie,to dalej postepuja jak postepuja i przez to niszcza Wasze młode zycie.

Gość nu huiu
autorko, wybacz, czy ty sie nie brzydzisz? :O

Gość Alexsandra_
Wychodze o zmroku, jeśli chcesz napisz do mnie na gg: 3500106 albo na maila: olinka426@wp.pl widzę że mamy wiele wspólnych tematów. :)

Gość Alexsandra_
nu huiu, sama się sobie dziwię ale nie :)

Gość nie, nie, nie, nie
nie pakować się w to. Facet 50 dych i mu odwala moim zdaniem i tyle. I żeby się odmłodzić to bajeruje młodą laskę. Czyli Ciebie. NIE wierzę w takie porozumienie dusz. Faceci w tym wieku cierpia z powodu wieku,m jedni kupują szybkie motory, a inni oglądają się za młodymi pannami. Ot co, fizjologia.

Gość ja po 40 ona
Alexsandra_ OK.zgodze sie,z emozecie w pewnych sparwach meic p[odobne podejscie,ale wybacz,albi Ty juz jestes bardzo,a to bardzo dojrzała emocjonalnie,ze nie potrafisz w sobie tej swiezej młodzienczosci wykrzesac,albo 50 latek po prostu gra 20 latka.

Gość ja po 40 ona
Młode dzeiwczyny,przeceiz Ci faceci postepuja EGOISTYCZNIE.Gdyby faceci byli by w porzadku,to nie postepowaliby w ten sposob,a w szczegolnosci ten co ma zone oi dziecko.Oj naiwne kobietki,naiwne.

Gość lolita101
zgadzam sie, ze to czesto przejaw egoizmu... na pewno nie zawsze, ale czesto.... :o

Gość ja po 40 ona
hihi :-) 55 lat i 23 letnia dziewczyna :-) Ja 41 i dla mnie 55 latek to dziadek,nawet jakby był boski .

Gość Alexsandra_
ja po 40 ona, muszę Ci przyznać rację, to ja jestem inna od reszty 20-latek, ale proszę nie dziw się, kiedy miałam 16 lat zmarła mi mama, i zaczęły mi pękać szklanki w dłoniach kiedy zmarł ktoś kogo znałam, od tej pory zaczęłam się uważać za kogoś nie normalnego i właśnie wtedy poszłam do szkoły muzycznej żeby lepiej zorganizować sobie czas, to wszystko spowodowało że jestem jak kobieta co najmniej po trzydziestce i z kimś w moim wieku nie zawsze mam o czym rozmawiać.

Gość ja po 40 ona
Alexsandra_ sorry,jezli to prawda i opowiedziałas to co tutaj napsiałas temu 50 latkowi,to napiszę Ci,ze ten facet jest jeszce bardziej egoistyczny niz myslałam,bo Ty po prostu potrzebujesz pomocy dobregop psychologa. Sadze,ze z tym 50 latkeim rozmawiasz na każdy temat i opowiadas zmu o swoim zyciu i On po prostu wykorzystuje Cie zamiast podac pomocna dłon i doradzic Ci wizyte u psychologa.

Gość nu huiu
a to fajfus :O autorko, idz do psychologa a tego dziada kopnij w jego stetryczale dupsko :O

Gość wychodze o zmroku
Chcialabym sie zakochac w chlopaku w moim wieku, ale nie potrafie zapomniec o nim :(

Gość ja po 40 ona
wychodze o zmroku--No widzisz co Ci ten 55 letni dziadek dobrego zrobił.Namącił w głowie.