Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexsandra_

ON JEST STARSZY O 30 LAT!!!

Polecane posty

Gość Lolahaha
Nie chcialabys nacieszyc sie mlodszym mezczyzna? Taki 50 letni ma juz jaja obwisle!! FU!! :|

Gość Alexsandra_
Z tym co się wtedy stało już sobie poradziłam, a te szklanki, w tym chodzi o to że poniektórzy są bliżej tamtego świata i z tym nie da się nic zrobić, musicie mi uwierzyć na słowo że na prawdę nie ma czego wykorzystać bo świetnie radzę sobie sama. Mam prace dom samochód, idę na studia, więc chyba nie jest mi potrzebna żadna pomoc :)

Gość Alexsandra_
wychodze o zmroku - nic o Tobie nie wiem, ale powiem Ci to co Ty powiedziałaś mnie, spełniaj marzenia, żyj chwilą która tak szybko ucieka.

Gość ja po 40 ona
Alexsandra_dom,samochod,mysle,ze nie za swoje zarobione peiniadze,no chyba,ze od 16 lat pracowałas jako wiadomo kto ;-) ale na pewno tak nie było. Praca,a jaaka mozesz miec dobra pracę po maturze :-) A poza tym nie chodzi o materoalne sparwy,tylko emocjonalne.Facet Cie osaczył emocjonalnie i Ty sie temu poddajesz zamiast zyc i postepowac jak normlna 20 latka.

Gość Alexsandra_
Lolahaha - to nie jest najważniejsze. Ale mimo wszystko dziękuję za to że wypowiedziałaś swoje zdanie na ten temat :)

Gość wychodze o zmroku
Wy tylko myslicie o jednym o seksie. A ja po prostu chcialabym poprzebywac z nim, spedzac z nim czasu rozmawiajac przytulajac sie nic wiecej.

Gość ja nie wiem czy
ci pomoge ale powie m tyle mam 28 lat i meza starszego o 20 lat, mamy 2 dzieci plus 2 jego nad ktorymi may pelna opieke, jestem bardzo szczesliwa pomimo roznicy wieku i bardzo go kocham.Nie zmaienilabym go na nikogo innego, kocham go nad zycie, juz 10 lat jestesmy razem z tym 5 po slubie... i jestesmy szczesliwi.wiec nie ma znaczenia ile starszy,grunt to kochac

Gość Alexsandra_
ja po 40 ona - muszę Cię znów zdziwić bo prace jak na moje obecne wykształcenie mam bardzo dobrą, bo pracuję w prywatnej przychodni na recepcji, a jeśli chodzi o sprawy emocjonalne to naprawdę wszystko jest ok, po prostu nie wiem co się ze mną dzieje że tak bardzo mi na Nim zależy :)

Gość ja nie wiem czy
ozumiem dlaczego jak ktos ma starszego aprtnera cyz partnerke traktownay jest odrazu jak utrzymanek, moj maz np jest wicedyrektorem handlowym ja natomiast jestem z wyksztalcenia specjalistą do spraw marketingu i rozwoju rynkowego, mamy obydwoje bardzo dobrze platna prace w ktorej obydwoje sie realizujemy. I jak mowie jestesmy bardzo szczesliwi

Gość Alexsandra_
ja nie wiem czy - jesteś wspaniała! Dziękuję za ciepłe słowa. Życzę Ci żebyś była tak szczęśliwa do samego końca :)

Gość ja po 40 ona
Alexsandra_no,bardzo ab to badzrdzo rozwijajaca i ambitna praca Pani rejestratorki w przychodi zdrowia ;-) Ale i tak obstaje przy swoim,ze z Toba cos nie tak,bo staruuszkiem sie interesujesz :-)

Gość ja nie wiem czy
ja wyznaje zasade byc szczesliwym 20 lat jest lepsze niz sie meczyc 50 lat z ki9ms kogo sie nie kocha

Gość Alexsandra_
wychodze o zmroku - coraz bardziej utwierdzasz mnie w tym że wiesz o czym mówisz, tylko... muszę to powiedzieć, pamiętaj że On ma żonę. Ale jeśli się kochacie na prawdę to wszystko się ułoży. :)

Gość ja nie wiem czy
a co do biologii imorfologii meskiej to dla niewtajemniczonych powiem ze tzw jaja zawsze obwisaja po ejakulacji do czasu regeneracji tzn 20 min -30. w kazdym wieku

Gość wychodze o zmroku
Nie, nie on nie ma juz zony, ani dzieci

Gość Alexsandra_
ja po 40 ona - ta praca może nie jest ambitna i rozwijająca, ale lekka i dobrze płatna :)

Gość ja po 40 ona
wychodze o zmroku ;-) a co,55 latek juz nie moze ;-),ze nie myslisz o seksie tylko przytulaniu ;-)Czy Ty myslisz,ze on marzy tylko o przytulaniu ;-) on marzy o tym aby cie dziecinko jak najwiecej razy przeleciec :-)

Gość Alexsandra_
wychodze o zmroku - no to jeśli możesz działaj i tylko Ci życzyć powodzenia :)

Gość ja nie wiem czy
boze a coz w tym zlego seks to zdrowie, jak mozna i sie che to robic 24/24 to niech to robia, jak kots lubi to niech robi co chce, jak bym miala czas to tez bym sie sexila bog wie ile.nie widze w tym nic zlego ze koles chce przeleciec laske zwaszcza ze zazwyczja laska ma na to tak samo ochote jak i koles, niewaznae czy ma 2 czy 20 lat wiecej, jak jest pociag to mozna robic co sie chce i tyle w tym temacie

Gość wychodze o zmroku
Jak "spotykalismy" sie to raczej nie widac byloo tego, ze chce czegos wiecej tzn seksu. Nie kazdy facet musi myslec tylo o jednym

Gość Alexsandra_
Ale Ona przecież nie musi się z Nim od razu pobrać, jeśli będzie chciała to odejdzie :)

Gość ja po 40 ona
:-) pewnie,ze seks to zdrowie ,ale chyba lepiej jak 20 latka seksi sie z młodym,a nie starym :-) Ja mam meza rok starszego,42 lata i nie wyobrazam sobie seksu z 50 latkiem

Gość Alexsandra_
wychodze o zmroku - nawet jeśli chciał to chyba nie chodziło Mu tylko o to, a nawet jeśli to tak jak już powiedziałam zawsze możesz od niego odejść :) Przecierz nie jesteś do niego uwiązana :)

Gość wychodze o zmroku
"Moj" jest bardzo przystojnym mezczyzna z poczuciem humoru i bardzo duzo kobiet interesuje sie nim

Gość ja po 40 ona
wychodze o zmroku ;-) jezli ten 55 latek nie mysli o seksie to cos z nim nie tak ;-) bo kazdy facet spotykajac sie z taka młoda kobieta mysli o seksie :-)

Gość ja nie wiem czy
to sobie wyobraz bo za 8 lat bedziesz miec 50 laetniego, a tkak prawda ze starsi faceci sa duzo lepsi w lozku, bylam z facetmi w moim wieku i nigdy wiecej, pozatym kazdy robi co lubi, ja uwazam za nienormlane wiazzanie sie z mezczyzna starczym o rok czy rownolatkiem zwalaszcza ze do 35 roku zycia maja tka nasrane w glowie jak 2 latki.mentalnie do kobiety 25 lentiej pasuje facet 35-50 lat... niestety rownolatkowie wypadaja bardo slabo na ich tle

Gość wychodze o zmroku
Alexandra wlasnie o to chodzi. przeciez nie mowimy tutaj o slubie z nimi

Gość ja po 40 ona
Alexsandra_ przecież ,a nie przecierz ;-) naprawdę ;-)

Gość ja nie wiem czy
pozatym facet to powinien byc facet kilka zamrszczek torhce siwinzy dodaje mu uroku, nie jest ttkim wymuskanym wymoczkiem 25 letnim...

Gość ja po 40 ona
ja nie wiem czyale ja tez bede miała wtedy 49 lat,wiec 50 letni facet bedzie dla mnei jak w sam raz.