Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mol książkowy

Najbardziej wstrząsająca książka jaką czytałam

Polecane posty

Gość mol książkowy

Macie taką? Ja wczoraj przeczytałam "Mury Hebronu". Jeszcze nigdy nie czytałam nic bardziej wstrząsającego. W niektórych momentach musiałam sobie robić przerwy, bo nie byłam w stanie przeczytać jednym ciągiem.

Gość medaliony nałkowskiej
:(

Gość Ja ostatnio czytałam
"Kwiat pustyni" Coś naprawdę strasznego :O

Gość mol książkowy
Nikt więcej nie czyta? :O Medaliony i Kwiat pustyni również czytałam, ale to Mury Hebronu wywarły na mnie największe wrażenie. Jedna scena nawet mi się w nocy śniła :O

OOOO takiej literatury to ja sporo : 1. Przygody kota Filemonka 2.Jalk to ze lnem było 3. Ptyś i Balbinka 4, O kotku cosię nikomu nie kłaniał

jestem w połowie Mein Kampf, wstrząsająca lektura, i w połowie Dialogi vaginy, polecam. Także 'Tajemnice grypserki"....

Gość mol ksiażkowy
książki pochłaniam w molach chemicznych

Gość mol książkowy
Mein Kampf zawsze chciałam przeczytać, ale jeszcze niestety nie miałam okazji się zetknąć. Co do Tajemnic Grypserki, to jak na razie mam dość literatury o więzieniu. Musi mi najpierw przejść wczorajszy szok :D

a tam, mein kampf...wstrząsające nudy a hitler był grafomanem, nie wiem jak porwał tłumy... mnie przygnębiły "o psie który jeździł koleją" :( biedny piesek...i może trochę "inni świat"

kupiłem Kwiat pustyni, bo spodobała mi się okładka i tytuł, taki egzotyczny. Po lekturze, byłem zniesmaczony, wstrząśnięty i pełen litości dla egzotycznych kobiet.

Gość alltheway
A o czym są te "Mury Hebronu"? Bo aż mnie zaciekawiło. Mną wstrzasnela książka "Dymy znad Birkenau" Seweryny Szmaglewskiej,czytałam kilkanascie razy,zawsze ze lzami i w szoku.

muszę się zgodzić i mam pewne podejrzenia, że hitler dał jakis rys a resztę napisał jakis marny literat.

Gość mol książkowy
"O psie, który jeździł koleją" to była moja pierwsza wstrząsająca książka z jaką się zetknęłam :D No może oprócz oryginalnych baśni braci Grimm :O

Gość MiskaMala
Medaliony

Gość mol książkowy
Andrzej Stasiuk

Gość mol książkowy
Jeżeli chce ktoś się zapoznać z Murami Hebronu, to od razu mogę ostrzec, że jest tam np. scena gwałtu na kocie, gwałtu swojej matki, oraz wiele innych :O Na dodatek książka jest na faktach autentycznych.

Książka telefoniczna. Troche długa ale tylu bohaterów..

Moze nie wstrzasajaca, ale zapierajaca dech w piersiach, przczytana juz chyba z 20 razy, zawsze na nowo odkryta, piekna i basniowa KRAINA CHICHOW...

Gość mol książkowy
Mol... fakt autentyczny... to az w oczy kole Eh, no tak, fakt zawsze jest autentyczny :D Szybko pisałam i jakoś tak wyszło ;)

Gość My,Dzieci z dworca Zoo
o narkomance :O