Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xprzyszłaMAMUSKAx

taki brzuszek w 4 miesiacu??

Polecane posty

Gość xprzyszłaMAMUSKAx

witam wszytskie przyszle i obecne mamusie :) mam pytanko jestem na poczatku 4 miesiaca ciazy a moj brzuszek juz od jakichs 2 tygodni jest wielkosci brzuszka kobiety w 6 m-cu . pytalam lekarza czy to normalne a on tylko rozlozyl rece....na 200%jest to pojedyncza ciaza...wod plodowych tez niema za wiele...wiec skad brzuch?? moze panikuje ale wolalabym wiedziec.... bo slyszalam o takim przypadku w ktorym u matki dziecka rozwijala sie jakas choroba...a ona sie cieszyla z brzuszka....smutne prawda? pozdrawiam :)

Gość xprzyszłaMAMUSKAx
???

Gość jestem w 13tc
i te zmam taaaki wielki brzuch i co z tego? poprzednio te ztaki mialam do samego konca wielki

Gość Przemka
Zamiast cieszyc się ciążą to głupoty wymyślasz... A skąd wiesz jaki ma być brzuch w każdym miesiącu? To jest jakiś wzorzec brzuchowy? Jedna ma już brzuszek widoczny w 4 miesiącu, drugiej w 6-tym nikt o ciąże by nie podejrzewał.. Jesteś pod kontrolą lekarza i ciesz się ciążą i rosnącym brzuszkiem! :-) Pozdrawiam!

Gość piwniczanka zielona
to sie ciesz, bo ja do 5 miesiaca bylam plaska jak deska na brzuchu, ile ja sie oplakalam, ze na pewno bedzie chore, bedzie miec niedowage.. na szczescie wszystko bylo ok i jak szlam do porodu to ledwo miescilam sie w drzwiach :P a cora prawie 4 kg

Gość piwniczanka zielona
poza tym nie ma reguly, jednej kobiecie brzuch rosnie od poczatku, a druga "wysadza" pod koniec

Gość ja 1987
ja tez w 5 miesiacu byłam i nikt nawet nie przypuszczał że jestem w ciązy a potem dopiero mi urosl ale i tak nie byl zbyt wielki... mysle ze to sprawa indywidualna kazdej kobiety... za to moja kolezanka w miesiacu wygladala tak jak ja gdy szłam do porodu

Gość ja 1987
miało byc w 4 miesiacu wygladala jak gdy ja w dniu porodu:P