Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilona skaska

Chcialabym otworzyc sklep internetowy a odzieza niemowleca i dzicieca

Polecane posty

Gość ilona skaska

Wiem , ze samo zalozenie sklepu kosztuje od 1000 wzwyz + zus przez pierwsze 2 lata "tylko" 300zl zamiast 700 +ksiegowa ta to nie wiem ile kosztuje ale pewnie z 200zl miesiecznie . Czy ktos z Was moze ma lub mial taki sklep ? Oplaca sie zakladanie czegos takiego? Mozna z tego jakos wyzyc? Moj Maz namawia mnie zebym otworzyla taki sklep z przyprawami bo na ciuchach dzieciecych nie zarobie a przyprawy to jeszcze nowowsc. Ale mi sie wydaje ze z tymi przyprawami to jest bagno . Dzieciece ciuszki zawsze ludzie beda kupowac a przyprawy to takie niepewne jest...

Gość mojemu sie znudzilam
przyprawy to ludzie sobie kupuja w sklepach :P a ciuszki dzieciece to owszem, ja jak najbardziej w sklepach internetowych kupuje. Jak juz otworzysz to daj linka :D

pomysl jest fajny, sama tez taki mialam, ale co z magazynem? roboty kupa z takim sklepem - najpierw witryna, zdjecia, opisy, a druga sprawa to wlasnie magazyn - jaki masz pomysł?

tez sie zastanawiam nad takim sklepem z tym ze artykuly dla dzieci, odziez niekoniecznie. Piszcie bo tez mnie interesuje ten temat.