Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz sama nie wiem ;(

imię Antonina dla dziewczynki

Polecane posty

Ja mam na imie Maria niestety...:( też go nienawidze....a najlepsze jest to że mam je przez pomyłke baby z urzędu,która zamiast wpisać Joanna Maria, wpisała odwrotnie...w rodzinie i dla znajomych oczywiście jestem Aśka, ale oficjalnie, na studiach Maria....koszmar...

Gość tosia piekne
piekne imie

Gość Wesna to piękne imię
lilka współczuje:( a może zmień w urzędzie na Joanna Maria i juz:)

w szkole nazywali mnie Mania Maniuś, Marynia, Marianka, ale przewaznie byłam Manią:( i jak nienawidzić tego imienia.....

lilka ale ty piperznięta jestes. w czym imie aska jest ładniejsze od marii?:O

Myślałam to tym ale już chyba za stara jestem.....Dla najbliższych mi osób jestem normalnie Aśka i to jest najważniejsze ale wkurza mnie jak ktoś nazywa mnie Marysią,Mania...

spadaj kciukime Ty się wiecznie podniecasz tym, ze jesteś Maryśka jakbyś miałą czym:O a ona wie,z ę ja skrzywdzili i taka prawda. nie przejmuj się Lila, zmień w urzędzie i zostaniesz pełnoprawną Joanną:) czym się rózni? Aśka jest normalne a Maryśka wieśniackie, ot taka drobna różnica:D

to zawsze zaznaczaj jak ta koleżanka mamy z pracy. jak się przedstawiała to mówiłam: Jestem Maria, ale prosze mówić do mnie Ela:) i juz

o Boże! mi sie bardziej podoba....Ciekawe czy ty byś chciała być Manią przez 6 lat..:(

co ty chrzanisz pomarańczo. wolę byc jedną z nielicznych Marii, niż 3 aska w klasie. a teraz niestety taka głupia moda, że żadnej imię sie nie podoba, nawet jak ma normalne jak np. Ola i wymyśla sobie ,,ksywy'' ala Dzesika i każe sie tak nazywać:O

lilka ona się nazywa Maryśka dlatego tak broni tego imienia:D

lilka Ty chyba z okolić wawy jesteś, że cie manią nazywali, ja jestem z wlkp i u nas jest po prostu Maria/Marysia itp

nie odwracaj kota ogonem:D chyba nie sądzisz, ze dorosła kobieta na stanowisku każe się nazywac Ela dla zabawy albo mody:O po prostu zdaje sobie sprawę że ją skrzywdzili. Moja mama ma 50 lat a też móiwła że jak by ja nazwali Maryśka to by zmieniła takze nie tylo gówniar się to tyczy jak sugerujesz:p LILKA zmień, po co masz patrzeć do dowody z niechęcią;)P

Tak właśnie robie:) Oczywiście że to wieśniackie imie.... Mama mi opowiadała w jakim szoku była kiedy odbierała akt....:) A Maria miałam mieć nadrugie ponieważ urodziłam się w święto maryjne....

Marysia...pięknie:O ja jestem z Wrocławia i tu też na Maryśki wołają Mania:D porażka:O

lilka, czyli uważasz, że twoja matka jest wieśniara, skoro maria to wiesniackie imię, a matka jednak chciała ci tak dac na drugie, to coś jest nie tak:D

heh, serio Ci wspólczuje, ale pocieszę Cię że mogłaś być przez pomyłkę Jadźką albo Zenką:P chociaż nie wiem czy Maria lepsze heh. obiecuje że dla mnie Lilka z kafe to zawsze będzie Joanna:)

drugiego sie prawie nie używa, a może mama religijna to chciała w ten sposób ale jak zobaczyła ten koszmarek na 1 to się załamała:D moze tak było lila?;)

Gość wesna - straszne
nie wszystkie staromodne imiona są ładne, juz o tym pisałam Ale bardzo nie podobają mi się własnie te wszystkie Dżesiki, Andżeliki, itp Wiecie o co chodzi ;-)

a rzygaj Maryśka, rzygaj haha:D też bym rzygała z takim imieniem w papierach:D

wiey wiemy, ale między taka wieśniacką Maryśką czy Jadźką a Dżesiką jest jeszcze dużo miejsca prawda?:)

Tosia to przecież świetne imię. :) ja jeśli będę miała dziecko to syna nazwę po moim dziadku Antoni, a jeśli będzie dziewczynka to Łucja. i koło dupy mi lata, że niemodne i niby dziecko skrzywdzę. 🖐️

tłumacze Ci ze może jest religijna i pomyślała, ze dziecka nie skrzywdzi jak tak da na 2 a tu masz Ci los...

Gość eliza-fajna babka
sliczne imię Antosia:)pozdrawiam nie zwracaj uwagi na innych,to Twoje dziecko:)

my jesteśmy wieśniary? my sie nie nazywamy Maryśka:D lilka się nie liczy bo to nieszczęśliwy wypadek był:p

nie imię o człowieku świadczy-wiec na wieśniarę, najbardziej Ty się nadajesz🖐️