Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz sama nie wiem ;(

imię Antonina dla dziewczynki

Polecane posty

eeeeeejjjj czy jakoś tak: czy tak zachowuje się osoba dorosła??????

Gość no właśnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nie wesna, wiesna, tylko VESNA... i zmieńcie temat, bo nie o Wesnę, Marię chodzi, a o Antosię! Antosia ładnie, Antonina gorzej...zrób jak uważasz,pozdrawiam autorkę!

Gość niewazne czy
to odnośnie Wesny brrrrrrrrrrrrrrrr :-0

Gość eeeeeeeej a co wy chcecie
odpowiedziałam na wasze zaczepki, jak Kuba Bogu... a do tej drugiej, oszołomem to jest twoja mama i ty masz to po niej...jak już coś to pomarańczowy kolor, a nie żółty daltonistko uczona!

wesna: szkoda..bo fajnie się zapowiadało...:( 3maj się kobieto:)

Gość Wesna to piękne imię
lilka spotakamy sie pewnie jeszcze na innym temacie to pogadamy:) Ty tez się lepiej stąd ulatniaj bo widzisz co się dzieje :classic_cool: naszemu oszołowowi Marysia przyszla z odsieczą;)

co się fajnie zapowiadało? dosrywanie innym małolaty tępe! do nauki wio, trzeba się nieco jeszcze dokształcić i trochę szacunku więcej! dla ciebie jestem pani, a nie oszołom, mama tak na ciebie w domu mówiła? widać właśnie... kciukiem, pewnie, nie ma co się przejmować, ale pięść się zaciska jak małolaty wpadają na normalny topik i niszczą go obrażając innych...wieśniarami to jesteście wy właśnie, bo się kompletnie nie znacie! kciukiem, piękne masz imię 🌼

koalcija cholera jasna się zrobiła.. jedyne co się tu dzieje, to to, że jedna siedzi cicho i drugiej kibicuje a ty plujesz jadem i obrazasz wszystkich. nie umiesz normalnie rozmawiac?

Gość niewazne czy
ona pisała o żólci , anie o kolorze twojego nicku :-P A tak poza tym bówno mnie obchodzi czy Wesna czy Vesna :-0 Któras dała na imie Wesna , więc i w takiej formie istnieje Zresztą żadna róznica , imię do bani :-0

do nauki idiotkoooo!

ale o na nie umie debilka czytać i nie wie co to żółć:D co za młot:D

kciukiem, to chyba nie do mnie było?

Gość łahahahahhahahahaha
młot to twój stary świnio

nie, nie do ciebie lilka kibicuje tej, co tak się pluje nie wiadomo o co. a my w gruncie rzeczy to samo do nich napisalysmy;)

stara świnio :D polewka z Ciebie młocie:D

oczywiście, kciukiem to taka elokwentna Marysia i ona brzydkich słów nie uzywa:D

używam, ale nie niepotrzebnie. a ty potrafisz tylko pluc i sie tym samym poniżać

oj jaka Ty jesteś łaskawa. dziekuję, że mnie nie zwyzywałaś to świadc zy o Twojej dobroci Marysiu:)...:D

ok, odpuszczam sobie:) topik umiera śmiercią naturalna więc może oficjalnie go zamknijmy chyba że ktoś ma coś jeszcze do dodania?:D

Ktoś napisał że imienia Wesna nie da się zrobnić oczywiście ze się da...Przynajmniej moja córka w morzy Nicolek i Majek będzie jedyną Wesną.

Gość Ninaśka
Według mnie Antonina to super imię (sama je noszę :) ) i nie skrzywdzisz dziecka. NA początku w szkole oczywiście zazdrościłam dziewczynką imion ale potem jak ktoś wołał Julia i połowa dziewczyn się odwracała to dziękowałam rodzicom. Po za tym może to i staromodne imię ale jakie fajne zdrobnienia: Tosia, Tonia, Nina, Anonia, Antosia.

Gość bbbo
Mnie mama nazwała tak ,że do dzis się wstydzę,wszystkie wokół babulinki tak mają na imie,mówiła że to po prababci ale ja bym wolała nawet po sąsiadce byle normalne i na czasie

Gość gość
A ja mam zamiar dac swojej corci Antonina mimo sprzeciwow wlasnie starszego pokolenia ;-) imie jest sliczne I brzmi dostojnie:-) moja pierwsza coreczka to Anna Katarzyna I bron boze pomylic ja z amelka albo julka!

Gość gość
A co cie obchodzi co inni mysla? Co za glupie stwierdzenia 'skrzywdzisz takim imieniem'. Jak maja takie prymitywne teksty to na pytanie jak dasz na imie powiedz, ze nie udzielisz takiej informacji, bo tak ustaliliscie z mezem:) I niech spadaja na drzewo. Imie ma sie tobie I mezowi podobac a nie rodzinie, sasiadom, znajomym itp. Kazdy ma inny gust a imion jest mnostwo wiec jest z czego wybierac. A Antonina imie w porzadku, Chociaz mnie sie bardziej podoba Antonia:) No, ale to nie bedzie moje dziecko, wiec nic mi do Tego:) odwagi I nie przejmuj sie innymi, Daj jak tobie sie podoba:)