Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STUDNIA BEZ DNA

KOBIETY NA KAFE - UJAWNIONE DANE

Polecane posty

widzę lusiu, że mnie posłuchałaś :)

Gość malwinka43
Luska....wszyscy jak wszyscy ale 3/4 tak a teszta tp pozadni mezowie, ojcowie i kochankowie:)))))))

Ike, no tak jakby. :-) Duchu, to miłe, ze dostarczasz nam tutaj dowodu na życie duchowe, bo czasem człowieka dopadają wątpliwości, czy tzw. uczucia wyższe też tutaj na tych stronicach goszczą :-)

Gość zielona_fala
jestem bezmeilowa jestem incognito hehe tia pięknie

Zielona jak widac nieco inna mimo pierwszych wpisów:)) Luśka - uczucia wyższe są na szczytach gór, po których sie wspinamy. " Jeśli jest miłość, to ciała nie widać" jak twierdzi J.Twardowski No troche mdłe,ale czasem tak jest:)) Niech chociaz na start bedzie ciepło, szacunek, czułość, przyjaźń, serdeczność i zrozumienie a juz bedzie całkiem nieźle:))

Gość zielona_fala
ja ci dam inna ta sama nie poznać hmm typowy samiec chciałbyś duszku tu duszku tam a tak ni ma

Gość zielona_fala
hmm skąd wiesz ,że jesteś brzydalem?

Gość viinoo
Autorze, miedzy ludzmi iskrzy nadzwyczaj rzadko, zdarza sie to moze pare razy w zyciu, jak ktos ma szczescie, niektorym nie zdarza sie wcale, albo, co jeszcze gorsze, bez wzajemnosci. A ty chcesz zarzucic sieci na kafeterii przez kilka miesiecy i od razu zlota rybke zlowic? Pokory troche!

Gość zielona_fala
skrzy skrzy może to ja jestem tą złotą a w najgorszym wypadku srebrną? hehe

Gość STUDNIA BEZ DNA
Chodziło o poznawanie, tworzenie sympatycznej więzi kumpelstwo a dopiero potem ewentualnie przyjaźń czy bliższy zwiazek a ze 100 wynika, że to 2-3% odpowiadało i wcale nie idzie o iskrzenie Zielona - super,świetnie tylko, ze poczytałem tu twoje wpisy i widze, ze jestes icognito, rniezainteresowana jak masa innych, wiec sama zwodzisz, jak widze:))

Gość ze wszystkimi z kafe chcesz
się umawiać?wybierz jedną kobietę,popisz z nią trochę na kafe,a potem przejdzie na @ czy gg.Skup się na jednej a nie na wszystkich.

Gość STUDNIA BEZ DNA
No i tak właśnie robiłem, ze najpierw na kafe pisałem. Część sama chciała przejść na maila i gg a czesci proponowałem a skupiałem sie po kolei i nie klikałem równoczesnie z kilkoma. Część wypowiedzi waszych mnie troche śmieszy, bo piszecie jak do debila, ale jak was to bawi-powodzenia:))

Gość zielona_fala
hmm nie jestem jedyną kobietą na tej planecie hehe chcesz gg?

Gość STUDNIA BEZ DNA
Zielona falo - załoze sie, ze nie starczy ci odwagi i nie zmienisz statystyki:))

Gość zielona_fala
nie odwracaj kota ogonem widzę ,że to ty już wszystko wiesz

No,no Zielona fala się chciała zdecydować podać gg autorowi?:)) Ciekawe...Pewnie wnioski wyciągnął na podstawie wcześniejszych wpisów, co by nie dziwiło:))

Gość zielona_fala
nie to nie prostak

Zielona - do mnie czy do autora? tak czy tak...nieładnie obrazac a samej pomarancze cwiczyc...a jak to jest w basenie? bo jakos nie widze takiej pozycji:))