Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama 33

Dawno tu nie było żadnej wróżki

Polecane posty

Gość kama 33
a powróżysz mi? Mogę poprosić cię o wróżbę?

Gość wróżka apolonia hogata
W ogóle to wróżenie tu mnie wkurza bo ludzie są niecierpliwi i myślą, że to trwa minutę a ja nic przez cały dzień nie będę robić tylko karty stawiać. Poza tym pytań nie ma końca, jak pisze że tylko 5 osoba powróżę to zaraz pisze 50! A ja biedna siedzę i czaszka mi dymi z myślenia.

Gość kph
bo wrozko nie jestes konsekwenta. jak piszesz 5 to 5. sama ludzi nauczylas wiec nie miej pretensji

możesz zadać pytanie to postawię karty ale później bo teraz palę fajka i popijam winko:-)

to prawda nie jestem, ale już takie u mnie serce miękkie:-(

Gość kama 33
:-) A więc: Szukam szczęśliwej miłości. I nie mam w tym temacie szczęścia. Czy w końcu znajdę stałego faceta?

Gość kama 33
14.08.1977

Gość kama 33
ja znam, mam ten sam problem. Dieta cud. Cud że schudnę. ;-)

Gość kama 33
no a na jakiej diecie jesteś? Gratuluję silnej woli, chyba że wpieprzasz adipexy, meridie czy inne świństwa, to nie pogratuluję.

nie ale mam drastyczną dietę jak dla mnie bo nie jem słodyczy, pije mleko 0,5, chude mięso pieczone, woda, czerwona herbata, nabiał odtłuszczony, warzywa i owoce. No i zaczęłam palić jak smok paczkę dziennie a przed dietą paczkę na trzy dni:-( Kupiłam też atlas do ćwiczeń ale nie chce mi się ćwiczyć...żenada..

Gość kama 33
dietetyk ci układał tę dietę? Spoko, przyjdzie wiosna to Ci się zacznie chcieć ruszać, a poza tym jak będziesz zrzucać kg co ladnie Ci idzie to i lżej Ci będzie się ruszać. Bez słodyczy ciężko, ja jeszcze nie potrafię zrezygnować z chleba, co mnie gubi.

Gość zapraszamy do wspólpracy
Zapraszam wszystkie wrózki które chciały by wróżyć zapraszam do wspóracy z nami na naszym FORUM EZOTERYCZNYM bedą odpowiodały na 1 pytanie BEZPŁATNIE wzamian za to mogą reklamować swoje płatne usługi. Jesli nie jestes zawodowa wrózka a tez pragniesz stwiac karty tez moesz sie do nas zgłosic tylko wtedy nie relamujesz swoich płatnych wrózb nasze forum jest dla osob które chca wrózyc chca sprawdzic swoje siły w ezoterycze oraz dla osób które poszukuja bezpłatnych wrózb. zapraszam link http://wrozby.mojeforum.net/index.php kontakt forum.wrozby@onet.pl< br /> ZAPRASZAM

Gość Marikita
Witam. Mam prośbę, jeśli naprawdę Pani czyta z kart.proszę dać mi podpowiedz czy powinnam się z Panią spotkać. Już trzeci raz natrafiam na Pani pseudo, imię czy jak to nazwać.... Zastanawiam się czy to znak.20.04.1972