Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody nadziany

Moja kobieta pójdzie ze mną pod most

Polecane posty

Gość wwwwwwwwwizizizi
ty to wiesz i ja to wiem. ale autor jest glupi i na bank rozpusci pieniadze w 3 lata :D

Gość młody nadziany
nie ważne co będzie jutro ważne co jest dzisiaj, a te 500 tys moge zainwestować w działalność z której jak bym dobrze pomyślal miesięcznie bym wyciągnął minimum 20 tys na czysto a jakby nie wyszło moglibyśmy żyć tak przez 5 lat za 10 tys miesięcznie a jak pieniądze by się skończyły to by zostało mieszkanie i samochód i wtedy te wasze studia mogły by się do czegoś przydać

Gość wwwwwwwwwizizizi
ja biore pod uwage jeszcze inne okoliczosci, takie jak konkretny wlasciciel tych pieniedzy

Gość młody nadziany
"gratuluje bystrosci umyslu" kocham cię ty jedna mnie rozumiesz i kochasz pozwól mi być twoim mężem na dobre i na złe

Gość wwwwwwwwwizizizi
hahahaha tak jasne ty i mądre zainwestowanie. przyjdz potem i pochwal sie jak pieknie zbankrutowales.. nie no super, juz widze kandydatki pchajace sie drzwiami i oknami. Najpierw stanie przy garach i nanczenie dzieci. Wstyd za męza nieuka i analfabete. Poczym naprawde pojscie pod most. Na koniec ukasanie rekawow i jednak mimo wszystko pojscie do pracy.. Zycie jak w madrycie, i jeszcze jakie wymagania, jak sobie trzeba zasłuzyc na takiego "bogacza" a ty co masz do zaoferowania kobiecie, poza nierobstwem i pseudo bogactwem?

Gość wwwwwwwwwizizizi
o prosze, jak szybko sie "zakochał" juz poklada inwestycje w osobe ktorej nie zna.. jest gotow wziąc kota w worku (bez urazy do bystrosci umysłu) jak masz taka sama reke do interesow jak do zakochiwania sie, to sie modl zeby twoja przyszla zona byla madra, konczyla studia i szla jak najszybciej do pracy

Gość młody nadziany
co zazdrościsz?

Gość wwwwwwwwwizizizi
czego intelektu? braku wyksztalcenia? czy bogactwa? no to chyba ty mi zazdroscisz.

Gość wwwwwwwwwizizizi
a wiem.. ręki do interesów :D

Gość gratuluje bystrosci umyslu
ide spac, dobranoc :)

Gość Pieprz1987
Do autora- masz rację, ale z tego co piszesz wnioskuję że ty tez myslisz tylko o tej kasie