Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowany jestem co do...

Jakie buty kupić (adidasy)?

Polecane posty

Cześć, ze zbliza się wiosna trzeba by kupić jakieś adidasy i teraz nie wiem jakie kupić, tzn. białe czy czarne? Dodam że jestem 18-letnim chłopakiem i chodzę głównie w dżinsach. Dziewczyny w jakich butach wolicie chłopaków, białych czy czarnych?

Gość Bella Ciekawa
ciemne. brązowe, czarne...czarno-jakieś...stalowe granatowe..itp do jeansów pasują buty na podeszwie z zamszu..w kolorze beżu..takie niby trapery;) też.

A czemu nie białe?

a jakie spodnie do tego? Proponuje lenary :classic_cool:z krokiem w kolano :classic_cool:

Nie przesadzajcie. Chciałem się tylko dowiedzieć jakiego koloru buty kupić. Czyli białe są do niczego?

proponuje bordowo-czarna skore z wielkim napisem na plerach: RIDER :classic_cool:

kup sobie ciemne, biale zaraz sie ubrudza, a poza tym pewnie bedzie padal deszacz, a co za tym idzie bedzie mnostwo blota :-o Kup ciemne, mowie Ci autorze :classic_cool:

tzn bedzie mnoswto blota, a co za tym idzie, zaraz sie ubrudza:P z reszta ciemniejsze sa fajniejsze , beda do wszystkiego pasowaly;)

A mogłybyście podać jakieś przykłady (zdjęcia)?

W koncu poranne wypady za malolata z mama na targ odcisnely pietno na psychice mej :-o :)

Gość dvfidri
biale z lekka wiesniackie,kup se buty ecco :P

Mam do Was jeszcze dwa pytania tak na marginesie: 1. Do tej pory chodziłem w zimie w mniej więcej takich butach: http://abdiasz.pl/images/erino/ER8068BRO_3.jpg Jednak w sklepie gdzie je kupowałem powiedzieli mi że już większych numerów powyżej 41 nie ma. Buty są tak w sam raz, więc możliwe jest że na przyszła zimę mogą być za małe. Więc jakie powinienem buty wtedy kupić na zimę? 2. A czy chłopakowi wypada chodzić w trampkach takich: http://trendz.pl/files/imagecache/new_295_230/files/Ponadczasowe-trampki---nawet-zniszczone-zachowuj%C4%85-klas%C4%99_300.jpg Lub tenisówkach: http://cokupic.pl/i/c_big808544.jpg

Gość dvfidri
buty na zime fuj, zreszta co ty chcesz co roku takie same kupowac? a trampki i tenisowki sa ciotowate,

zdecydowanie lepiej tramki, bo te zimowki to jak na sanki, nie kupuj takich :-o