Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michałł...

jak oceniacie facetów którzy korzystali/korzystają z usług prostytutki?

Polecane posty

Gość dupADUPADUPA
nie nie nie zrozumialas na poczatku nie pociagala ale napisalem ze znalazlem w niej to cos :)

chwila chwila, ja z nią byłem, i zdradzałem, bo szukałem tego ideału, ale na dzien dzisijeszy mam ta jedyna i nie zdradzam

Gość dupADUPADUPA
sa rozne typy facetow ja osobisce lubie czulosc w stosunku nawet bedac u prostytutki ona potrfila takie cos zaiprowizowac aby klient byl zadowolony :)

Gość na co najbardziej zwracacie
dzieki, fajny opis:-) plastik mi sie tez nie podoba, moze z wyjatkiem zmiany wlosow, myslalam, ze mezczyzni lubia miec czasami blondynke czasami brunetke, ale chyba niejak jest w ich typie:-)

Gość dupADUPADUPA
Ruslan_Kraków kto ??

Gość dupADUPADUPA
nie no zminy wlosow czy cos tam sa ciekawe bo to jakas nowosc cos co nie pozwala sie nudzic w zwiazku ;)

Gość dupADUPADUPA
no ja mialem naprawde mila i chetna do wspolpracy choc raz mi sie w poznaniu trafily takie co wpadly i awantore zrobily :/ to byl pierwszy raz moj z zamawianiem dziewczyn naszczescie zrezygnowalem szybko ;)

Gość evelyhmmm
hmmm to ciekawe z ta fizycznoscia.... mam przyjaciela, który spotyka sie z kobieta juz rok, twierdzi, ze jest ona jego ideałem (spełnia wszystkie jego wymagania odnosnie wyglądu ...po prostu jego zdaniem ideał kobiety ) twierdzi, ze zalezy mu tez na niej i chce z nia być....ale ja zdradza....

wlasnie tak mi sie wydawalo, ze jakas zmiana od czasu do czasu to fajnie:-)

nieciekawie, powiedzial dlaczego? moze maja kiepski seks?

Gość dupADUPADUPA
no skoro ja zdradza to mu nie odpowiada jak ci mowi ;) Ja osobiscie na ta chwile nie wyobrazam sobie zdradzic swojwj kobiety :) choc nie wiadomo jak by mi super laske postawiono :)

a miałeś kiedyś tak że np podczas sex wyobrażałeś sobie inną laskę? Ja tak miałem z moją byłą, i wyobrażałem tą która mam teraz)) od dawna mi się podobała,

Gość dupADUPADUPA
ale wracajac do tematu prostytucji :) nie ma co sie czrowac :) ale gdyby jej braklo to pewnie procent gwaltow by sie zwiekszyl a dla kazdej kobiety to nie mile pewnie doswiadczenie :/

Gość evelyhmmm
własnie, ze wszystko jest niby dobrze sex udany.. ona jego ideałem ktorego szukał az 29 lat :P ale ja zdradza... a ja zastanawiam sie dlaczego ?

Gość dupADUPADUPA
hehe czasami sobie wyobrazam :) lepsze to niz zdrada ale tak na prawde to nie wiem czemu tak sie dzieje ;)

Gość klepoatra
Nie zgadzam sie z tym ze tylko beznadziejni kolesie korzystaja z takich uslug. Sama mam 2 kolegow ktorzy jezdzili na dziwki. Z jednym sytuacja byla tak ze zrobil to poprostu po pijaku bedac z kolegami. (ma narzeczona ;/)..a drugi przystojny, bogaty nie wiem chyba poporstu lubial to chociaz sama tego nie rozumiem..

evelyhmmm jż Tobie kolega odpowiedział, ona nie jest do konca jego ideałem, a to co mowi tobie to jedno...a co mysli to drugie. Skoro zdradza, to ideałem jego laska nie jest

ja nigdy nie byłem i nie zamierzam, nie będę płacił za coś co mogę mieć za darmo. tym bardziej że taka kobieta robi coś z łaski, tylko dlatego że płacę i w myślach mówi "skończ już , płać i wypierdalaj" to mam to w dupie:D \

Gość dupADUPADUPA
kleo ale to nie jest tak ze korzystaja tylko beznadziejni ;) beznadziejnosc zostala wynaleziona przez jakiegos debila ;)

Gość klepoatra
te ruslan naturalna brunetka a pomysl ze niektore kobity siwieja ja sama mam 23 lata i niestety zaczelam siwiec tak wiec u mnie natural kolor odpada :P

Gość fajerwerki
mimo, iz jestem kobieta to uwazam, ze prostytutki są potrzebne na tym chorym swiecie ;) ja również znam facetow ktorzy korzystaja z takich usług bo po prostu chca sie zabawić ;) nie widze nic w tym złego

Gość dupADUPADUPA
Tym razem to znowu ja/ za darmo to znaczy jak podchodzisz na ulicy i mowisz ze idziemy sie bzykac ? Sa ludzie co mysala :) nie marnuja czasu :) Pomysl podrywasz panienke musisz zaprosic ja na kolacje/kino/drinka/disco ;) ponosisz koszty placisz za to :) Kazdy z nas placi :) i nie wazne jak to nazwieszz ale i tak ponieszesz koszty i to wieksze niz ktos kto pujdzie do prostytutki :) ale cigle placisz wiec nie mow ze nie musisz za to placic :)

mysle, ze wszyscy jestesmy poligamiczni a zwiazek to swiadoma decyzja

Gość dupADUPADUPA
no swiadoma ale nie kazdy potrfi zyc z ta decyzja :)

Gość klepoatra
dupapupadupa dokladnie masz racje to samo mowili ci koledzy tego mojego znajomego co bzyknal po pijaku. Poprostu nie che im sie lazic na jakies dichawy i wyrywac laski na drinki jak dadza kase dziwce i poprostu sobie zalicza. No coz wygodniccy.. swoja droga rozumiem ze jak koles nie ma kobiety to mu brakuje seksu...ale ja bym sie obawiala no chorob i tego typu rzecz..;/ roznie to bywa.

Gość fajerwerki
dupadupa cos w tym prawdy jest, tu płacisz i tu płacisz tylko, ze prostytutka uderza w posciele bez zbednych ceregieli