Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michałł...

jak oceniacie facetów którzy korzystali/korzystają z usług prostytutki?

Polecane posty

Gość klepoatra
do ruslan uwierz ze jestem zdrowiutka sadze ze mi niczego nie brakuje ;) :)

Gość dupADUPADUPA
no ryzyko jest ale takie samo jest ryzyko jak pujde na balety to tez nie wiem tak na prawde czy nie wezme do domu jkiegos hiva :) na szczescie z wiekiem mi minely szybkie numerki z nieznajomymi ;)

siwizna w tym wieku to jednak nie jest oznaka zdrowia, uwierz mi na słowo, geny genami, ale zdrowie zdrowiem, dla faceta siwe włosy u kobiety to oznaka - z nią nie chcę mieć potomstwa, oczywiście pisze tu bardzo ogólnie

Gość dupADUPADUPA
nie spotkalem jeszcze kobiety z siwymi wlosami ale to by moglo byc pociagajace ale to tak samo ja u faceta malo to szpakowatych chodzi :)

Gość fajerwerki
ruslan ma racje ;) wybierz sie do lekarza, bo czesto jest jakas inna przyczyna niż po prostu urok genów

Gość klepoatra
kuzwa ale ja mam 5 siwych na krzyz :) ale farbuje wlosy chociaz natruralnie mialam super slniace i ten ladne zreszka kazda dziewczyna farbuje !!!!! :)

Gość klepoatra
nie straszcie mnie nawet :(

Gość dupADUPADUPA
No tak ale czesto siwizna jest przyczyna strsow a nie wad genetycznych :/

klepoatra nie kazda laska farbuje uwierz mi na słowo, ta która ma konkretny kolor nie musi farbować, a jak ma myszowaty to musi. Moja ma naturalnie czarny kolor zresztą tak samo jak ja, i nie farbuje.

Gość fajerwerki
mam pytanie do Ruslan Pisałes, ze była nie odpowiadała Ci do konca fizycznoscia, ze nie do konca była w Twoim typie dlatego zdradzales. To powiedz mi czy taka dziwka z która szedłes uprawiac sex była w Twoim typie ? tak je dobierałes zeby Ci odpowiadały fizycznoscia czy po prostu chciałes sie tylko zabawić i wygląd prostytutki nie miał tu znaczenia ?? ;)

Gość dupADUPADUPA
Sam jestem szpakowaty ale mysle ze to tylko swiadczy o czulosci :)

Gość michałł...
ja kiedys skorzystałem a teraz leci mi ropa z penisa :(

Gość fajerwerki
kleo no ja nie farbuję i nie mam siwych włosów :) mam rowniez naturalnie czarne ;)

Gość fajerwerki
michał to tylko sobie auto w dieselu kup nie bedziesz musiał za rope płacic :P i bedziesz jezdzil do woli

Gość dupADUPADUPA
hehhee

Gość michałł...
ale ja jezdze do woli ,do zelazowej woli do dziewczyny :D

Gość klepoatra
to szcześciary z was (do dziewczyn) i waszych dziewczyn no moze nie bede miala pol siwych do 30 poniewaz pierwszy bialy wlos zauwazylam w liceum a teraz mam moze z 5 siwych. No juz na to nic nie poradze moj facet mowil ze mialam silczne wloski ale sama zaczelam farbowac ze wzgledu na ten schiz z siwymi wlosami ;)

fajerwerki :) fajny masz nick, kojarzy mi się z sylwestrem;) co do prostytutek to oczywiście że wygląd fizyczny szedł na pierwszym planie, miała mi się podobać wizualnie, wybrałem pośród wszystkich tam lasek najbliższą memu ideału, była drobna brunetka o lalkowatej buźce i wąskiej talii.

Gość fajerwerki
wiem bo Cie znam :P dlatego pisze Ci ze bedziesz mogł jezdzic do woli

Gość fajerwerki
Ruslan no i wszystko jasne :) mi też sie nick podoba, bo ja jestem imprezowa dziewczyna ;)

Gość michałł...
Jadwiga to ty?

Gość klepoatra
propo jeszcze uslug prostytutek przypomniala mi sie historia jeszcze jednego kumpla :) poszedl raz na dziwke po zerwaniu ze swoja laska stwierdzil ze kazdy facet musi chociaz raz isc..ale bedac tam mowil ze bylo tak sztucznie ,ze laska kazala mu umyc penisa a pozniej go wytarla i w ogole tak sztucznie i mechanicznie bylo wiec podziekowal jej i wyszedl :D w sumie to nie wiem jakich fajerwerkow sie tam spodziewal ale chyba jest pewnym wyjatkiem skoro zaplacil dziwce i wyszedl :P inny koles pewnie by nie przepusil okazji

Gość fajerwerki
Kleo ale co Ci szkodzi odwiedzić lekarza, moze jakies witaminy, leki nie wiem....ale moze Ci pomóc....dopoki jest ich 5 ...

Gość klepoatra
no moze masz racje skonsultuje to bo w sumie wczesniej nie widzialam w tym az takiego problemu. Zapytac sie nie zaszkodzi, a zreszta i tak bede u lekarza w innej sprawie dzieki :)

Gość wkurzacie mnie
kazdy facet chodzil na dziwki jak mowil ze nie to nie chcial sie przyznac

Gość mohitoale dym
ja z kolei znam historie dwoch cwaniaczkow ktorzy pojechali na pobliskie panienki z drogi. Za usługe nie zapłacili i byle na tyle głupi, ze za jakis czas pojechali znów w to samo miejsce, sadzac ze nikt ich nie bedzie pamietał....no i sie pomylili, jeden obciagał drugiemu koledze przy Panach opiekunach a na koncu dostali po ryju za nieuregulowanie poprzedniej usługi;)

Gość fajerwerki
:)

Gość fajerwerki
Michałł to ja Kornelia :P teraz mnie pamietasz ??

Gość dupADUPADUPA
heheh ja nie wyobrazam sobie nie zplacic zawsze bylem honorowy ;) chociazby dla tego ze nie chcial bym komus robic laski :P