Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michałł...

jak oceniacie facetów którzy korzystali/korzystają z usług prostytutki?

Polecane posty

Gość dupADUPADUPA
Ogolnie jak bym nie mial partnerki to pewnie jezdzil bym czesciej ;) ale mi moja kobieta wystarczy w zupelnoci ;)

ja korzystałem, tam pracują przeważnie panienki śliczne i znające się na rzeczy, słyszałem dosyć częstych przypadkach jak facet sie zakochał w lasce agencji

Gość dupADUPADUPA
To jest szczyt podrywania :) Wyrwac panienke z agencji i za darmo korzystac z ich uslug :D:D

Gość Bella Ciekawa
a ty kiedy dupa korzystałeś???

Gość ja korzystam raz w roku

Gość dupADUPADUPA
z rok temu :P

Gość dupADUPADUPA
bo mu sie chcialo :P

Gość dupADUPADUPA
oj tam :P chcialem sie odezwac cos :P

Gość dupADUPADUPA
rzne wszystko

Gość dupADUPADUPA
ciebie co dzien podszywaczu ;)

ale to było jak byłem w poprzednim związku, teraz mam swoją ukochaną i żadne inne mnie nie interesują, a korzystałem hmmm w sexie mi się układało z byłą, było bardzo intensywnie i często, ale hmmm nie podobała mi się fizycznie ,choć nigdy się jej do tego nie przyznałem, myślę że fizyczność ma jednak ogromny wpływ na związek jak by na to nie patrzeć. Wszystko zaczęło się nie winnie, a skończyło na agencji. Ale to już przeszłość. Ale jedno wiem na pewno, korzystałbym dalej gdybym nie poznał soją idealną kobietę, bo widzę co robią moi znajomi i nie tylko....

Gość Bella Ciekawa
idealna:)? opisz nam cosik;)

nie chodzi o to że była jakaś paskudna, nie, nic z tych rzeczy, ale nie była w 100% w moim typie, myślałem że wygląd to nie wszystko, ale się myliłem, wygląd i osobowość to dwie równie ważne rzeczy

Gość dupADUPADUPA
Kolego powiem ci ze np moja partnerka obecna tez mi sie nie podobala fizycznie ale jej charakter urzekl mnie :) a co do fizycznosci to przywyklem i tak nawet z najpieknijsza kobieta trzeba bo i tak predzej czy puzniej ona zacznie sie zmieniac w tak zwanego potwora oczywiscie to tyczy sie tez nas zeby nie bylo ze wyzywam kobiety :P

Gość dupADUPADUPA
ale ja nie zdradzam swojej kobiety ;) i nie mam zamiaru ;) mimo tego ze na poczatku fizycznie mnie nie pociagala to i tak znalazlem w niej to cos i teraz jest dla mnie najpiekniejsza :)

Gość dupADUPADUPA
nasz gust w wiekszosci ksztaltujea gazety filmy i internet ;) a tak naprawde kazda kobieta jest sexi pociagajaca tylko nie kazda potrafi to pokazac ;) (no moze nie kazda :) )

Gość na co najbardziej zwracacie
uwage u kobiety, zeby byla w waszym typie:-)?

jest dużo ziązków gdzie pary mają udane życie seksualne, sex jest codziennie, jest super, przyjemnie, a jednak kobieta dowiaduje że facet zdradzał, i pytanie dlaczego? Powód? fizyczność. Wiesz, prawda jest taka że żaden facet swojej kobiecie nie powie tego co myśli czy czuje, np idzie zajebista laseczka i kobieta mówi do faceta : podoba ci sie? a facet co na to?:)) a przestań@!!! wyglada jak dzi.... mówi to dla własnego spokoju, ale w myślach juz kombinuje co by z nią porobił

ojjj aleś zadała pytanie) wiesz to jest tak indywidualną sprawą że każdy facet ma swój ideał, i jak na taki trafi, laska ma oddanie faceta w 100%

Gość romek z dzungli
ja wielokrotnie korzystałem z usług prostytutek,nie wstydze sie tego nikogo nie zdradziłem,jestem singlem mam wrazenie ze kobiety preferuja męzczyzn zdradzajacych kobiety z którymi sa w zwiazku,ze taki facet jest w ich odczuciu usprawiedliwiony A mezczyzna korzystajacy z uslug prostytutki jest dla nich zerem pomimo ze jest sam,ze nikigo nie ma-ze nikogo nie zdradza bo przeciez to jest wg nich zero którego ona by kijem,lub reką kolezanki by nie dotkneła

Gość dupADUPADUPA
typ to pojecie wzgledne :) pierwsze na co zwraca uwage facet to wyglad najlepiej aby pasowal do ogolno swiatowego standardu ;) ale potem zawsze cos sie znajdzie co nie pasuje stad problemy w zwiazkach .

Gość evelyhmmm
bardzo ciekawe to co piszecie ;) fajnie dowiedzieć sie co tak naprawde faceci mysla czy robia. osobiscie swojego bym zabiła gdybym dowiedziała sie ze był na panienkach, ale do reszty nic nie mam...

Gość na co najbardziej zwracacie
acha, choc za duzo sie nie dowiedzialam, ale dzieki:-)

Gość dupADUPADUPA
Nie ma co sie oszukiwac podstawa jest w zwiazku zaufanie jesli go brak to dupa ale jak juz facet idzie do innej to kolejna podstawa zwiazku jest zachwiana czyli seks :)

ja np mam taki ideał że hmmm ogólnie lubię dominować w sexie, rozpieszczać ale też opiekować na co dzień, więc moim ideałem jest delikatna dziewczyna, taka od 160-170 do tego szpileczki, wygląda wtedy mmm drobiutko, wąska talia, okrągłe bioderki ( nie mylić z grubymi) koniecznie naturalna brunetka,słodka buzia, brzydze się sztucznymi farbami czy tipsami czy doczepianymi włosami, solkami, ma mieć naturalnie długie włoski, ciemna karnacja. I mam taką właśnie teraz, Natomiast wcześniej miałem laskę zupełna przeciwność, była wysoka, więc...dla mnie nie atrakcyjna, miała ponad 175....za bardzo sztuczna była, a sylwetką przypominała babochłopa tzn szerokie ramiona i tkanka tłuszczowa odkładała w okolicach brzucha. Łudziłem się że osobowość żw charakter....a teraz? teraz mam laske z osobowością i wyglądem.

Gość dupADUPADUPA
popieram kolege nie ma nic gorszego niz "sam plastic" :) nie ma to jak naturalna ulozona kobieta :)