Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michałł...

jak oceniacie facetów którzy korzystali/korzystają z usług prostytutki?

Polecane posty

Gość klepoatra
OMG jak to prawda to masakra... do tematu: nie wszyscy przeciez chodza na dziwki moj facet nigdy nie byl na dziwkach..chociaz mial kilka partnerek przed mna (takze jednorazowe przygody) to odkad jestesmy razem jestem go pewna w 100%

Gość fajerwerki
Michałł jeju naprawde uwierzyłes ze Cie znam, bo zamilkłeś na amen nie bój zaby, nie wydam Cie :) dobre, chciałabym zobaczyć ten widok, jak sie zabawiaja

Gość dupADUPADUPA
klepoatra nigdy nie bedziesz go pewna na 100 % tak jak on ciebie :)

Gość fajerwerki
ja obecnie nie mam faceta więc nie mam takiego problemu czy chodzi czy nie chodzi ;)

Gość nie wiem czy mit
oceniam ich na wielkich cieniasow ;] , tylko dlatego poniewaz to jest po prostu dla mnie obrzydliwe , i jakim cudem niby , nie mogli tego zrobic normalnie , wiem ze moze sex z miloscia nie zawsze idzie w parze ale ludzie... zeby korzystac z uslug takiej co ja 100 dziennie przelatuje a fu , cieszcie sie ze wam te kutasy nie odpadly jeszcze.. bleh , takiego faceta bym sie brzydzila .. i tyle...,

Gość dupADUPADUPA
a ty chodzisz ?? :P

Gość na co najbardziej zwracacie
niezle z tymi kolesiami:-D tak jak ja, przynajmniej jedno zmartwienie mniej;-)

Gość dupADUPADUPA
nie wiem czy mit wyobraz faceta sobie co nie ma zamiaru zaplacic ze wieczor spedzony w kawiarni czy w kinie czy co kolwiek czy taki ma szanse na sex ? moim zdaniem nie ma :)

Gość klepoatra
hmm no czytajac kafeterie to mozna sie dobic ze w wiekszosci kolesie to banda zdradzajacych samcow ale naprawde zdarzaja sie mezczyzni z zasadami..moj je ma .. gdyby mnie chcial zdradzic to by porstu odeszl ode mnie..nie wiem co bedzie za kilka lat na chwile obecna jestem go pewna :)

Gość fajerwerki
byś sie kobieto brzydziła tylko wtedy gdyby sie przyznał, a zaden nie jest na tyle głupi by powiedziec o tym swojej partnerce ( tak zakładam )....skad wiesz czy Twoj ukochany X nie posuwał z 20 prostytutek??

Gość dupADUPADUPA
kleo ale ty jestes naiwna :D

Gość fajerwerki
ciekawe czy męskie ku**** maja takie wzięcie ....hmmmm

Gość dupADUPADUPA
tak w kwesti szczerosci ale jak bym mial okazje bzyknaz panne tak z 500 km od domu ze oja sie nie dowie jak by ona byla jeszcze piekna to bym to zrobil i tak by tez zrobilo 99% facetow tylko 10 % z nich ma odwage sie do tego przynac ze by tak zrobili nie ma co sie oszukiwac :)

Gość dupADUPADUPA
Tez mnie intersi temat meskich kurew bo to nie tak popularne jak kobiece :)

Gość klepoatra
ale nie ma nawet takiej opcji...bo w sumie wiem co on robi i niby jak by mial mnie zdradzic? on jest bardziej domatorem nie buja sie po imprezach na prawo i lewo beze mnie bo poprostu tego nie lubi:) wiesz bedac ze mna w zwiazku na pewno nic nie zrobil. Zaznaczam nie wiem co bedzie w przyszlosci bo kazdemu moze sie cos poprzestawiac mowie o tym co jest na chwile obecna..

Gość fajerwerki
kleo ja tak z dobrego serduszka....nigdy nie mozeby byc pewni drugiej osoby :( hmmm...ja sobie nie ufam do konca a co dopiero facetowi...czy w ogole drugiej osobie

Gość do kobiet naiwniaczek z kafete
ria >>>>>>>>>>>>> nie wierzyc im :classic_cool:)))🖐️

Gość fajerwerki
dupadupa tu masz racje....do mnie przyjezdzał facet mieszkajacy 300 km od mojego miasta, spotykalismy sie a co sie pozniej okazalo....miał swoja kobiete....

Gość dupADUPADUPA
to ze jest domatorem to nie swiadczy o tym ze nie mmozna zrobic tego w pracy czy po drodze :) nie mowie ze twoj jest zly moze sie miesci w tytch 10% ale reszta musi sie pogodzic z tym ze zostanie zdradzona tak jak i strona kobiece tak i strona meska ;)

Gość fajerwerki
no niby te meskie mniej popularne ale sie jednak słyszy, ze są .... musze troszke poweszyc bo teraz mi to dalo do myslenia :P

Gość dupADUPADUPA
ja już sie pogodziłem że moja kobieta prędzej czy puzniej to zrobi :) taka nasza natura ;)

Gość zamaskowany jaroslaw
mam pare dziwek na zmiane :classic_cool:

Gość fajerwerki
heh...alez nastawienie :P

Gość fajerwerki
jarek na zmiane czego ? Twoich pampersów??

Gość dupADUPADUPA
no tak nie moa co mowic ze nigdy sie to nie zdarzy kazdy z nas ma chwilew slabosci i po trzezwemu i po pijaku ale sa ;)

Gość fajerwerki
zgadzam sie w 100 %

Gość klepoatra
nie z dziwka to na pewno by tego nie zrozbil bo nimi gardzi.. wiem to po jego wypowiedziach i by sie brzydzil :) i na chwile obecna wiem ze z nikim ale zwiazki sie sypia i nie wiadomo co przyniesie przyszlosc. A tak pozatym skoro faceci zdardzaja to chyba jakis powod tego jest.. Nie wierze tez ze maja idealny zwiazek, piekna kobiete i leca w tany z byle panna... tak jak mowil rusel on sie zakochal i tego nie zrobi bo kocha swoja kobiete :) tworza zgrany zwiazek wiec nie mial by powodow do zdrady. Swoja droga jak np laska jest mierna w sypielani i nie ma ochoty na eksperymenty tudziez inne urozmaicenia to nie dziwie sie ze faceci maja dosc...

Gość dupADUPADUPA
po trzezwiaku bym sie zastanowil 5 razy ale nie co roobie ale jak robic zeby sie nie dowiedziala a po pijaku pewnie bym zrobil bez zastanowienia nie kazdy sie przyzna ale bardzo wielka wiekszosc by tak zrobila :)

Gość dupADUPADUPA
klepoatra ja wcale nie mowie ze on to robi ja tez w tej chwili mam idealny zwiazek i nie wyobrazam sobie bzyknac innej ale nie obiecuje co czas przyniesie ;(

Gość klepoatra
dupadupa ale z dziwka???????? pleaseeee