Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michałł...

jak oceniacie facetów którzy korzystali/korzystają z usług prostytutki?

Polecane posty

Gość klepoatra
wiem i rozumiem cie :) ale ile jestes w zwiazku?

Gość dupADUPADUPA
z dziwka nie jak mam kobiete :)

Gość fajerwerki
Moi drodzy ja juz uciekam spać 🖐️ dziekuje za miłe towazystwo 🌻 wszystkim życzę miłej nocy i Szczęścia w życiu !! i zadowolenia, duzo miłosci i udanego, gorącego sexu :D

Gość dupADUPADUPA
w tej chwili 8 miesiecy ;)

Gość fajerwerki
towarzystwo *

Gość dupADUPADUPA
fajerwerki do milego ;)

Gość klepoatra
ach ci faceci ....:) ja tez ide spac dobranoc wam swintuchy ;)

Gość dupADUPADUPA
no dobranoc i zycze wam zwiazkow takich jak wam sie wydaje ze sa :P

Gość do dupADUPADUPA
To zrobiliscie dziewczynom z kafeterii wode z mozgu. :D

dupadupa ale płacić TYLKO za seks a płacić ogólnie za to co wymieniłeś i iśc do łóżka z laską to co innego. Bo przynajmniej wiesz że seks będzie dlatego że ona chce a nie że płacisz za kawe, piwo itd. poza tym ile kosztuje dziewczyna w porządnym lokalu? 300? byłem świadkiem że w żadnym jakimś eksluzywnym chcieli 300zl za panienke:D to jakbys nie liczył wyjdzie taniej i nie ma handlu. 'gdybym nie miał alternatywy, żadna by ze mną nie chciała iśc do łóżka jak nie zapłacę to wtedy może bym i chodził na dziwki. a tak to mi to nie potrzebne, zbędny wydatek za wątpliwą(na odpieprz robioną) przyjemność.

Gość do xymena
Nie wierz znajomemu :)

Gość tak.
Hmmm. Bardzo niewielu ludzi szanuję, bo bardzo niewielu ludzi szanuje siebie samych. Jak oceniam facetów korzystających z prostytutek? Że się nie szanują. Tak samo ci, którzy bzykają "darmo" z dyskoteki. Mogę ich lubić, ale nie posiadając twardego kręgosłupa moralnego-który trzeba w sobie wypracować-koleś jest po prostu w mojej podkategorii mężczyzny. Nie imponują mi ich wybryki ani tym bardziej tłumaczenia. Nie imponuje mi w żaden sposób szowinizm. To prawda, że wielu facetów nie chodzi po tym świecie myśląc tak jak ja. I to prawda, że niewielu mężczyzn szanuje siebie. Co za tym idzie? Skoro siebie nie szanują, nie szanują swoich kobiet i innych ludzi. Mogą być fajni, zajebiści i cudowni. Ale nie są elitą :) Nie są oświeceni. Nie mają głębi w sobie. Ich wartości są prozaiczne a gusta wykreowane przez media. Tłumaczenia? Przekazywane z ust do ust, często wyrwane z kontekstu, nie wytłumaczone. Jak to wszyscy? Oj, wielu, bardzo wielu ale nie wszyscy.Kobiety też zdradzają, ale nie wszystkie. Losy różnie się toczą. Ten kto korzystał ale się opamiętał i zmienił do tego nastawienie to jak syn marnotrawny... robił źle, ale się odnalazł. Podziwiam takich. Natomiast ci, którzy szerzą głupie teorie na temat gwałtów i tym podobnych bzdur... Pojebało was czy co? Wiem, że świata nie naprawę. Ludzie muszą zacząć od siebie samych. To dosyć utopijne marzenie, jednak wierzę w to, że nie wszystkim się w dupach poprzewracało. Przecież gwałcicieli rajcuje to że są oprawcami i gwałcą ofiary bez ich zgody!!! To na co im dziwki? Dziwki to wygoda i tanie narzędzie szatańskie. Czym się ludzie oszukiwać. To nie jest dobre! A każdy ma swoje sumienie. I każdy zostanie z niego rozliczony.. jeśli jeszcze nie za życia hehe co dotyczy większości przypadków głupców, którzy podobno jak pokazujecie stanowi 99% męskiej populacji! -to po śmierci. Gdzieś to wszystko się pociągnie. Pytanie jest takie: dokąd ten świat zmierza i co osiągniemy przez ogólną społeczną akceptację niewierności i rozwiązłości ?? Wszyscy zdziadzieją i zgorzknieją, to jest gwarantowane. Wszyscy będziemy robić to czego nie powinniśmy bo to bo tamto i znowu steki bzdur przytaczanych tu tak chętnie. Na koniec dodam, że ta niewielka garstka mężczyzn którzy są wierni swoim ukochanym są godni podziwu. To co robią jest niezwykle trudne bo pokusa stoi na każdym zakręcie i w każdej byle kolejce w markecie ;) Sztuka jest taka: wiedzieć czym to grozi, wiedzieć co z tym zrobić, oprzeć się i mieć satysfakcję zamiast niesmaku kiedy okazuje się, że uno: było nie dość tak jak wyobrażałem to sobie, due: mój skarb najukochańszy się dowiedział i mnie za to nienawidzi, tres: złapałem jakieś cholerstwo, kuatro: będę miał dzidziusia z panną lekkich obyczajów, cink: dupczyłem dziwkę...no pomyślcie do cholery ludzie. to zdanie jest nacechowane negatywnie bo ta rzecz jest rzeczą negatywną. Sam seks to pokusa. Nie mówię by stronić od niego ale by się opamiętać i zdecydować świadomie kim jestem i jakie wartości kierują moim życiem. Chłopak korzystający z dziwek nie ma dla mnie głębszych wartości... co do tego czy mi powie czy nie... nawet jak nie powie... to i tak inaczej wyczuję, że facet jest zgniłkiem. Gra niewarta świeczki, aż mnie dziwi, że tyle palantów chodzi po tej ziemi... ale jak mówiłam, skoro mowa o ludziach cudownych... to są to tylko wyjątki w gąszczu ludzi zepsutych.

Gość do tym razem to znowu ja
Nie pierdol :classic_cool:

Gość do tak.
Tak:D

Gość TU macie Prawdę
"Zdradzasz żonę? Prawdopodobnie oznacza to, że jesteś nie tylko draniem, ale też głupkiem. Oczywiście jeśli wierzyć naukowcom. Badacze z Uniwersytetu w Londynie są bowiem zdania, że niewierność wiąże się z niskim ilorazem inteligencji. Naukowa teza wysnuta przez Brytyjczyków jest bardzo prosta i opiera się na historii ewolucji. Nasi praprzodkowie preferowali poligamię. A zatem każdy z nas, kto współcześnie wybiera związek monogamiczny, odrzuca proste instynkty przodków i staje na wyższym szczeblu ewolucji. A co za tym idzie - musi być inteligentniejszy od swych protoplastów. Natomiast każdy kto decyduje się na kilka partnerek, de facto stawia się na równi ze swoimi praszczurami. Innymi słowy - nie tylko jest świnią, ale również zwykłą małpą. Naukowcy zbadali również zależność między ludzką inteligencją, a światopoglądem. I znów prawdopodobnie chodzi o wyższość, jaką ma otwarty umysł, nad umysłem zamkniętym w ścisłe ramy.' Nic tu dodać :D Pozdrawiam wszystkich Prawdziwych Mężczyzn /Kobiet na wyższym szczeblu ewolucji :D

A skąd przekonanie, że poligamia to "wyższy" szczebel ewolucji? Ewolucja to nie drabina kolego...A raczej kolejka gorska:P Nie jest to, żadne wspinanie sie tylko kumulacja przypadkowych mutacji...a utrwalają sie te, które akurat są najkorzystniejsze do przetrwania w określonych warunkach domorosły darwinie:classic_cool:

Dobra Spij darwinku tylko niech Ci sie gołe baby nie śnią...bo to by był upadek z drabiny strasznyyy:classic_cool:

Gość dupADUPADUPA
No w końcu wytrzeźwiałem :) ale sobie pogadalismy :D

Gość do dupADUPADUPA
po pijaku prawda wychodzi na jaw:D:D:D:D:D

Gość pierdolenie o szopenie........
Atensjon:classic_cool: Zdradzaja: tirowcy w rozjazdach,marynarze,faceci w delegacjach,znudzeni zonami biznesmeni,niewyzyte karki w dresach z silowni. :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Zostancie starymi pannami i prawiczkami.:classic_cool:

Gość prawda2
jak oceniacie facetów którzy korzystali/korzystają z usług prostytutki? post wyzej > bywa tak > patrz topik o marynarzowych i wiezniach z uslug prostytutek korzystaja ch.u.j.e

Gość wpis z wpisu
do wpisu o 2 58 itp PRAWDA "Prawdziwy mężczyzna = ma KLASĘ (jest odpowiedzialny za siebie i za odczucia innych, więc ich nie wykorzystuje (sam też by nie chciał być tak potraktowany), ma stałe zasady, nie traktuje ludzi przedmiotowo ale wszystkich szanuje, nie zmienia poglądów jak chorągiewka- bo jest taka MODA lub presja ze strony durnych kumpli, którzy są słabi i idą z prądem, czyli idą na łatwiznę ) Ruchacz = to jakby zwierzę, nie potrafi ani nie chce kontrolować siebie i swojego testosteronu, ale to testosteron rządzi nim :/ = czyli zero klasy i władzy nawet nad samym sobą, a gdzie tu mowa o innych cechach/wartościach, jeśli brakuje samych podstaw :/ Mówię to jako prawdziwa kobieta 25, jestem atrakcyjna, ale omijam tych drugiego typu z daleka lub mówię wprost PRAWDĘ, co mi się nie podoba w obecnej "MODZIE", czy w ich podejściu i zwykle nie wiedzą co mi na to odpowiedzieć zdziwieni, nie mają argumentów. Nigdy nie śmieją mnie obrazić tak, ją to mają w zwyczaju (w stosunku do kobiet, typu "wszystkie to k...., laf...") Współczuję tym dziewczynom, z którymi są/będą"

Gość Tym razem to znowu gdzie
twoja fota ze stopki:D kobiety z kaffe cie wysmialy zes usunal

Gość michałł...
dzienks 👄

Gość maximumminimum ty co powisz

Gość OkoProroka28
99% mężczyzn zdradza, ale ich partnerki są święcie przekonane że ich mężczyźni są im wierni, ja nie mówię tutaj o tym że jak facet widzi super kobietkę to o niej fantazjuje podczas sexu z własna kobietą, bo to jest bardzo częste zjawisko o mężczyzn. Najśmieszniejsze jest to, że gdy kobieta faceta pyta: podoba ci sie ta...., on zawsze powie to co jego partnerka chciała by usłyszeć:) a w myślach już ją rozbiera.

Gość babka z pewnym gustem
tak tacy panowie są do niczego są starymi dziwakami i mają małe fiutki