Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiaj szczery

przestroga sla kobiet..Dlaczego faceci was szostwaiajają??

Polecane posty

Gość bojabojaboja
Myślę, że Twój post jest daremny. Te kobiety, które zachowują się wg wymienionych schematów zwykle winy doszukują się w facecie i potrafią się usprawiedliwić ze wszystkich wymienionych błędów. Natomiast tym, które robią od początku związku wszystko, żeby tylko nigdy nie robić podobnych rzeczy a mimo to są zostawiane, porzucane, zdradzane, będzie bardzo przykro i pomyślą sobie, że Twoje ostatnie zdanie to kompletna bzdura. Faceci często odchodzą, kiedy mają za dobrze. Niemożliwe? A jednak.

Gość WCZORAJ SZCZERY
MYŚLĘ ŻE MÓJ POST BYŁ DAREMNY:(

no na pewno trochę racji jest że dużo kobiet w małżeństwie nie za bardzo dba , a już po ciąży to już wcale ale są wyjątki ;) ja dbam i zawsze będę bo warto :) Marcelinek dzięki:)

mnie do szału doprowadza kiedy kobieta po urodzeniu dziecka staje się kura domową która nie chce się zabawić , poszaleć tylko dres i dalej a o sobie nie myśli

Gość WCZORAJ SZCZERY
JAK KTOŚ WCZORAJ NAPISAŁ - "materiał zdobyty" ALE NIE MOJE MAŁPY NIE MÓJ CYRK:p

a no niektóre maja takie myślenie mam faceta moge byc zaniedbana :O niech on zabiega :O a łatwo sie przejechać

Gość WCZORAJ SZCZERY
MYSZKO TAK BYWA NA SAMA MYŚL NAP NA SEX NA SMIERDZACO Z ZAPUSZCZONYM BABSKIEM ROBI MI SIE NIEDOBRZE:p

ale wiesz chodzi nawet o myślenie jak kobieta zostaje matka ( niektóre) to od razu ma myślenie to nie wypada np impreza w domu drinki itp o ZGROZO !!! tylko pranie gotowanie ... he he dobrze że jestem inna :D

Gość prafdata
Masz brachu 100% racji. Baby się zapuszczają i dają doopy byle jak. Ale sprawa jest prosta- jak baba zaczyna się zapyuszczać i opuszczać w łóżku to won taką z chałupy i nowy towarek se wyrwać. Zanim się zapuści i zeszmaci minie trochę czasu.

Gość WCZORAJ SZCZERY
TERAZ I TAK JEST DUZO LEPIEJ DO NIE DAWNA BYŁĄ MODA NA SCINANIE I KRECENIE NA WAŁKI WŁOSY PO 1 CIĄŻY, HEHE DOBRZE ZE TO ZADKOŚĆ:p

Dzisiaj szczery - a ja się z Tobą zgodzę. Kobieta atrakcyjna to niekoniecznie kobieta o pięknej urodzie, twarzy, figurze, ale kobieta która o siebie DBA. Po której widać, że się nie zapuszcza, że jest zadbana, nie łazi z tłustymi włosami, w powyciąganych ciuchach, której słowa 'maseczka, peeling, balsam do ciała' nie są obce, ba, są jej bliskie ;) Która ubiera się odpowiednio do sytuacji (przecież ubrania do chodzenia po domu nie muszą przypominać worków po ziemniakach - mogą być ładne :) ), z klasą :) Można kupić masę ślicznych ciuchów, niedrogo, nie muszą to być z najwyższej półki i najdroższe przecież. I ma swoje życie, hobby, a nie tylko żyje życiem faceta. A co do seksu - to nie trzeba nic dodawać, jak dla kogoś polega tylko na rozłożeniu nóg, to się nie ma co dziwić zdradom i rozstaniom.