Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anusia:))

SLUB Z OBCOKRAJOWCEM W POLSCE

Polecane posty

Gość Anusia:))

Czy jest ktos jeszcze aby podzielic sie z moja frustracja? Wychodze za maz w przyszlym roku za Anglika i caly proces przygotwujacy doprowadza mnie do szalenstwa. Wybralam hotel w ktorym ceremonia sie odbedzie i nie wiem co dalej... Mam problem z dokonaniem wyboru co do menue. A najwiekszy koszmar to muzyka!!! Na co sie zdecydowac, DJ czy zespol??? Jesli ktos z was byl na takim weselu albo jest w trakcie przygotowan, doradzcie jak sobie radzicie bo ja juz mam dosc a to dopiero poczatek. A moze ktos zna ciekawy zespol ktory mowi i spiewa po Angilesku??

Gość ja wyszlam za maz za Fina
wesele bylo w Polsce, polskie potrawy, polski zespol, polska msza (po polsku i angielsku) w kosciele (maz luteranin), polskie poprawiny. Nie bylo chamowy czyli zabaw, zespol mialam zlozony z profesjonalnych muzykow (koledzy) wiec granie bylo na wysokim poziomie technicznym, grali od disco polo po klasyki polskie, co kto chcial. nie bylo zadnych problemow, Finowie przezadowoleni, ogolnie bylo super. nie stresuj sie, rob polskie i nie dostosowuj sie pod Anglikow. Dla nich to bedzie atrakcja.

Anusia, dokładnie, zrób tak żeby się podobało tobie i mężowi, nie rozumiem twoich problemów, co z tego że z obcokrajowcem? Mój chłopak jest obcokrajowcem chociaż nie planujemy na razie brać ślubu to czasem sobie to wyobrażam, najważniejsze żeby było fajnie i wesoło :)) a nie drętwo. Poza tym nie rozumiem dlaczego ty masz tyle wątpliwości, dlaczego przyszły mąż ci nie pomaga w wyborze? ZRÓB TAK JAK TY / WY MACIE OCHOTĘ ;)))