Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppestka

Facet-->znak zodiaku RAK

Polecane posty

Gość ppestka

Jaki jest... Czy pasuje do WAGI?

moja siorka jest Wagą...ja Rakiem...ekhmm no coz,konie razem mozna krasc,razem pic do białego rana ale dyskusja bywa na tyle cięta,ze iskry lecą...to moze byc mieszanka wybuchowa Rak Waga...ale powodzonka My Darling

Gość Lenka...
Ja znam raki i ja się z nimi dogaduje idealnie ... czytają mnie jak książkę ... aż za bardzo ... kiedy zdradzam... widzą to ... :O

Gość znam
pewnego raka Jak coś mu pójdzie nie tak to robi się strasznie nerwowy Fajny do rozmów ale nie wiadomo co jest prawdą a co nie

Gość ppestka
He he ja jestem wagą,a facet który mi się podoba rakiem,tniemy się już tak ze sobą 9 lat:) ale my to poprostu uwielbiamy:)

Gość Lenka...
To fakt jak się zdenerwuje robi sporo głupot, co mnie .... doprowadza do furii ... Czyli jak to rak, krok do przodu - 2 do tyłu ... :O

z tym krokiem do tyłu jest po czesci tak,ze wycofujemy sie ,bo bardzo łątwo nas zranic...ale potrafimy na tyle zaciąć sie co do okreslonego celu,ze twardo idziemy do przodu osiagajac to,co zamierzalismy...

Gość ppestka
Ale Raczek którego ja znam jest poprostu cudowny:D Czuły,prawdziwy dżentelmen i trochę nieśmiały(chociaż stara się tego nie okazywać).:)

co do mezczyzny Raka to sie zgodzę...jest uroczy ale tak jak wielki jest Jego urok,czar tak wielką jest zagadką ,ktorej do konca poznac nie sposob :O

Gość Lenka...
Owszem wrażliwy ... romantyczny itd. kwiaty, komplementy, gesty, słowa ... :) Ale jest też taki, który po 15 latach ma nadal żal, że "go skrzywdziłam" ... a ja nawet nie wiedziałam, że my jesteśmy razem ... :O

Gość ppestka
Fajnie jakby faceci z pod tego znaku się tu wypowiadali:) Jacy jesteście faceci-raczki?:)

Gość znam
Oj tak komplementy, czułe słówka od raków - to prawda Ale też potrafią przejść w drugą skrajność

jak zranisz Raka...wybaczy...ale nigdy nie zapomni...pamietliwy jest...ale umie wrzucic ten bol w najgłebszy zakamarek duszy i z usmiechem isc naprzod...ok nie zasmiecam topiku pa pa

Gość ppestka
Zatem jak oswoić raczka?:) Żeby kochał?:) Bo ja ze swoim nie wiem jak postępować:)

Gość Lenka...
Ten jeden, który do dziś mi nie wybaczył (choć tak naprawdę nie wiem czego) to z jednej strony wzdycha do mnie .... i się mnie boi ewidentnie .. nie panuje nawet nad swoimi emocjami ... Żona podsyca tylko nienawiść do mnie ... Bo już wtedy kręciła się koło niego i jej się udało ...

Gość Lenka...
A rodzina dla nich najważniejsza ...

Gość Lenka...
Jak ich rozkochać? najlepiej niechcąco ... :P Ja tak wielu raczków rozkochałam ... :O

Gość ppestka
A co lubią? Gdzie wart ich zabrać,żeby zapamiętali:) Lubią komplementy:) Do Lenki--->Mój też strrrasznie się mnie boi:) ale nie wiem czemu?:P:)

Gość i teraz uwaga drodzy panstwo
rak nie znosi być do niczego zmuszany, chyba że sam chce być uległy - to jest. powiem nawet, że jak się umiejętnie zagra, to da się go wykorzystać, ale on głupi nie jest więc to widzi... ale się na to może godzić. to jest bardzo rodzinny znak.

rodzina jest bardzo wazna...jej ciepło,jej azyl,bezpieczenstwo...jak oswoic ?nie wiem...moze po prostu go kochaj...okazuj,rozpieszczaj,dotykiem zniewalaj,dopinguj,wspieraj,dawaj do myslenia...ale nade wszystko niech czuje,ze mimo wszystko,jest dla Ciebie sensem zycia...wiem,ze to moze byc trudne...bo my Raki,ogólnie trudne jestesmy ;) :D :P

Gość ppestka
I co to znaczy nie chcąco?:) Rozwiń te myśl:D

Gość ppestka
Czy to prawda,że facet z pod znaku Raka nie śpieszy się ze współżyciem?:)

Gość Lenka...
Tego Ci nie powiem, bo też nie wiem ... Niby szukał kontaktu (byliśmy na tej samej imprezie) Koleżance zwierzał się i pił jak nigdy (on nie pije) i tylko wzdychał ... nawet usiadł przy mnie, ale ja nie miałam śmiałości jakoś... A na drugi dzień już mnie nienawidził ... :P

Gość Lenka...
ppestka - owszem, aż przesadzają z tym czekaniem ... :P Przy tamtym nawet nie zauważyłam ...

Gość Lenka...
Przy tamtym nawet nie zauważyłam, że jest zainteresowany, a wg niego (zwierzał się koleżance) chodziliśmy ze sobą ... :O

Gość Lenka...
czyli wg niego parę spacerów to już chodzenie ze sobą ... :O A gdzie tu o seksie mówić .. :O

Gość Lenka...
ppestka - nie mam pojęcia ... ja ich jakoś tam nie wyrywałam ... jakoś tak sami się przyczepili ... niektórych nawet nie zauważyłam ... a jak zauważyłam, to po fakcie ... :P

Gość ppestka
Przytuliłam się do tego mojego,a on przestał sie odzywać na jakiś czas:)

Gość ppestka
Ja naprawdę niewiem jak mam się z nim obchodzić:D