Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona-pewnego-męża

Jestem pewna, że mąż mnie zdradza ale nie mam dowodów

Polecane posty

Jako dyrektor szkoły Twój mąż pewnie jeździ od czasu do czasu do kuratorium oświaty, a może naczelnik wydziału edukacji w organie prowadzącym jest piękna kobietą? Zresztą wiesz, ona nie musi być w Twojej ocenie nawet ładna - wystarczy, że jest mądra i miła. A może to matka któregoś z uczniów? Nie chciałabym Cie nakręcać, ale akurat ja przerabiałam ten temat z drugiej strony i symptomy, jakie opisujesz nie są przypadkowe.

Gość czekolada z mlekiem
Mylisz sie.....ja sie zeszlam z moim kochankiem po 15 latach znajomosci...czasami wystarczy iskra i cos sie zaczyna. Nie musi byc to wcale ktos nowy, malo tego, czasami ktos znany jest duzo bardziej pozadany, bo laczy ich dlugotrwala znajomosc, bo wiele o sobie wiedza, bo maja te same zainteresowania.

Gość Dagagaga
Tez nie wierzę,ze taka zmiana jest przypadkowa..albo nagle dla Ciebie. Przyjrzyj mu się bliżej, na pewno coś ukrywa.

Gość a mój udawał że
nie zna się na internecie a cały rok śledził panie z okolic na różnych portalach w pracy kazdy dyrektor ma net

Gość interesujące to co piszecie

Gość żona-pewnego-męża
Czyli moja intuicja mnie nie zawodzi... Ale teraz jak znaleźć tą, która zawróciła mu w głowie?

Gość a mój udawał że
po co ją znaleźć?? wiesz kto mniej wie ten spokojniej śpi ja drażyłam u jestem w psychicznej rozsypce jeśli po wykryciu ew zdrady nie zakładasz odejścia to daj spokój ja jestem z mężem i wymiotować mi się na jego widok chce

Gość romans 2010
ciekawy temat;) ale..dzieki owej pani..twój mąz to ciacho:D:P

Gość żona-pewnego-męża
Czyli moja intuicja mnie nie zawodzi... Ale teraz jak znaleźć tą, która zawróciła mu w głowie?

Gość czekolada z mlekiem
żona-pewnego-męża znalezc? A po co? naprawianie zwiazku zacznij od siebie i meza, a nie osob trzecich.....skoro twoj maz wykazuje zainteresowanie jakas pania, to znaczy, ze SAM tego chce. I pytanie - dlaczego tego chce? Porozmawiaj z nim o waszym zwiazku, o was, postaraj sie go zrozumiec, zastanow sie, dlaczego to robi. Zawsze warto ratowac zwiazek. A przynajmniej warto probowac to robic.

Gość a mój udawał że
i pamiętaj -że teraz jeszcze Ci się chce rozmawiać ,poprawiać itp a jak się nie daj boże czegoś dowiesz to już nie będziesz się chciała ani wystroić dla niego ani poflirtować itp itd

Gość żona-pewnego-męża
Może faktycznie - trzeba dać sobie z tym spokój. Gdy zechce mnie zdradzić to i tak to zrobi. Musze się z tym przespać. Jutro tu jeszcze wpadnę . Dziękuje za rady. Dobranoc

Gość a mój udawał że
nie upilnujesz ,niestety , to każdego sumienie ,dobranoc

Gość żona-pewnego-męża
Witam ponownie. Nadal jestem przekonana, że mąż się zmienił dla jakieś kobiety. Ta myśl nie daje mi spokoju. Jest inna. Chce wiedzieć kto to, choć z góry zakładam, że nie rozchodzę się z mężem. Za dużo nas łączy.

Gość romans 2010
i co znalazłas ją????:)?

Gość żona-pewnego-męża
Jak będziecie mieć 20letni staz małżeński to zobaczycie, że nie łatwo jest odejść. Wtedy ludzi więcej łączy niż dzieli..

Gość żona-pewnego-męża
Jak będziecie mieć 20letni staz małżeński to zobaczycie, że nie łatwo jest odejść. Wtedy ludzi więcej łączy niż dzieli..

dupa dupa dupa. Byc z kims kto zdradza buuuhaaaaaaaaaaaaa Dojrzała kobieta, a mówi takie bzdury. a co niby łączy? kredyty((( mozna podzielic) Prestiż?--- jesli zdradza to i tak juz oboje go straciliście a może dzieci? lepiej żeby nie widzialy zdradzajacego ojca na parkingu pod lasem. KOBIETO JESLI FACET ZDRADZA, TO ZNACZY ZE NIE MA W JEGO ZYCIU MIEJSCA DLA CIEBIE! ja bym ustapila miejsca tej mlodszej ciekawe na jak długo........

Gość nie śmiejcie się - mam to samo
znalazłam w samochodzie męża paczkę prezerwatyw... cholera jasna

Gość werdykt z luzizjanny
jaki kolor:)?

Gość rudolf5454
mysle ze jest pedalem i ukrywal to przed toba

Gość nie śmiejcie się - mam to samo
wiedziałam.... k.... żesz mać!

Gość Misiaku
Detektwy dowody dostarczy.

Gość expanderka12
z tym dbaniem o siebie, by mąż ewentualnie nie poszedł sobie to bzdury!!...to nie o wygląd chodzi, ludzie, !!! nawet jak bedziesz super zadbana, swietna fryzura, opalenizna, perfumy itd, jak bedzie chciał to i tak pójdzie. Zrozumcie to w końcu, że to chodzi o nowe mięso, niekoniecznie lepsze, ale nowe- ot i cała filozofia.

Gość żona-pewnego-męża
Dalej tropię. Może faktycznie to sekretarka. Mało o niej mówi, chyba żeby mnie drażnić. To dziewczyna młoda, mająca powodzenie u facetów. Ale wg mnie ubiera się zbyt wyzywająco i możliwe, że mojemu mężowi odbiło. Do tego spędza z nim dużo czasu więc to mogło ich zbliżyć. Coś mi podpowiada, że to ona. Nigdzie nie chodzi po pracy bo wie, że rano znów ją zobaczy.

Gość zakątek świata
trop dalej powodzenia

Gość kdjhefp
A po co pozwalacie na sekretarki? Ja swojemu postawiłam warunek-sekretarz CHŁOP!

Gość żona-pewnego-męża
Pozwalam, przecież nie będę taka zaborcza.