Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tomek32

Zakochałem się po 30-stce i nie potrafię sobie z tym poradzić...

Polecane posty

Gość dompleuik
szczere,bo anonimowe-w realu z nikim nie rozmawiam na ten temat i dobrze,że nikt nie pyta.Również pozdrawiam

Gość Do Tomka 32
Dzięki.

Gość do dompleuik
a może szczerze mi też odpowiesz, bo napisałaś, że zabierasz dziecku ojca? Czy Twój nowy mąż był wolny?

Gość dompleuik
tak,wolny,miałam na myśli moje dziecko z pierwszego małżeństwa

Podziwiam Tomku twoja cierpliwosc w odpowiadaniu na te posty. Wiekszosc kobiet narzeka tu na roznej masci drani, jednoczesnie wzdychajac za nimi, a kiedy pojawia sie tu facet, ktory CZUJE MYSLI i nie jest draniem, zaczyna sie na niego bezlitosna nagonka. Kazdy jest jaki jest. Bycie uczuciowym nie jest dowodem na brak meskosci. On sie po prostu zakocahl i tyle. I placze bo cierpi. Wyplacz Tomku ten caly bol a potem spojrz na wszytko bardziej realnie. Mozliwe, ze moglibyscie byc razem i byloby wspaniale. Ale nie jest. Rzeczywistosc jest taka, ze ona wybrala innego. A Tobie pozostaje albo to zaakceptowac, albo walczyc jeszcze o nia. A swoja droga, milosc miloscia, ale..pamietaj jednak, ze mozna zaglaskac kota na smierc... nadmiernie (powtarrzam: nadmiernie) okazujac swoje uczucia..

"Ona była radosna, wesoła, ładna, inteligentna, mądra, wykształcona, przytulasta, z charakterkiem, bezpośrednia, czuła, dobra, ciepła, z wieloma zainteresowaniami. Poruszyła we mnie wszystko. Umysł, ciało, duszę i serce." chciałabym,zeby kiedys ktos tak o mnie...

Gość MOŻE TAMTEN MIAŁ DUŻEGO
a ty masz małego :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:

Żenująco płytka wypowiedź. Wybacz ale akurat tego nie sprawdzaliśmy.

lepiej go o to nie proś i się nie kompromituj :D

""kallina. Podziwiam Tomku twoja cierpliwosc w odpowiadaniu na te posty."" Jestem cierpliwy :) Czytam wszystkie nawet te dziwne. Sam w końcu prosiłem o pomoc. Poza tym potrafię wysłuchać też wypowiedzi które są dla mnie pochlebne bez stresu :) ""kalina Wiekszosc kobiet narzeka tu na roznej masci drani, jednoczesnie wzdychajac za nimi, a kiedy pojawia sie tu facet, ktory CZUJE MYSLI i nie jest draniem, zaczyna sie na niego bezlitosna nagonka."" Tak właśnie jakoś dziwnie sporo kobiet traktuje mężczyzn jak zauważyłem. Jak jest draniem, zdradza, oszukuje, okłamuje itp. to jest super macho do wzdychania, powrotów itp. A jak podchodzi do dziewczyny z dobrym sercem, uczuciem, szczerością to albo że mięczak albo, że nie męski itp. Hmmm.... Smutno że tak jest. Ale cóż ja się nie zmienię. Nie będę zgrywał macho jak większość. Taki jestem. Posiadam wrażliwość, uczucia, dobre serce i dla tej jednej w pełni je chcę przekazywać. A jak się komuś to nie podoba to niech zgrywa macho lub szuka macho.

jestem w twoim wieku i zalecam emigrację. Polecam na marsa, ewentualnie alaske, byle z dala od cywilizacji :D:D:D Po sposobie w jaki sie wypowiadasz wnioskuje, ze chyba zaliczyłeś szkołe specjalną

Gość Do Tomka 32
Nawet nie próbuj się zmieniać!

Gość uki tuki
przy piatym "serduszku" musialam odpuscic...

no sam widzisz......

"""MOŻE TAMTEN MIAŁ DUŻEGO jestem w twoim wieku i zalecam emigrację. Polecam na marsa, ewentualnie alaske, byle z dala od cywilizacji Po sposobie w jaki sie wypowiadasz wnioskuje, ze chyba zaliczyłeś szkołe specjalną """ Bez komentarza.

Gość Do Tomka 32
"Do Tomka 32 małe penisy nie są takie złe mały ale łobuz!!!!!!!!!!!!!!!!" Kto do cholery się pode mnie podszywa?! Głodnemu chleb na myśli, co?

Gość Do Tomka 32
Tomku, nie słuchaj tych komentarzy ludzi, którzy nie rozumieją, że cierpisz. Zobaczysz, że będzie dobrze. Głowa do góry!

Dzięki. Nie słucham. Spływają po mnie. Mam prawdziwy problem i muszę sobie z nim poradzić.

Gość z kobiecej strony
ale ja tu nie widzę żadnego problemu..TERAZ..;) szkoda, że wcześniej tak nie było;) ładnie piszesz o Niej. Faktycznie miłosc to energia:)

Gość z kobiecej strony
sam widzisz ile chętnych, atrakcyjnych kobiet wokół Ciebie :-)

Gość Pomponiki
Tej swojej pannie tak ladnie mowiles:-)?

Gość A te 5,5 dioptrii
to minus czy plus? ;>

Przykro mi to stwierdzić, ale z mojego punku widzenia potrzebujesz Tomku wizyty u psychologa. I naprawdę nie lecz się tylko z tęsknoty za tą dziewczyna, ale też ze sposobu bycia. 32 - letni mężczyzna, jesli chce spotykac się z normalną, zdrową kobietą nie może być aż tak infantylny! Jak Ty piszesz-serduszko i serduszko! Weź się w garsć, nie rycz i idź gdzies z kumplami - na mecz albo gołe babki gdzieś pooglądać... Weź się w garść!

Gość znałem gościa
co też tak ciągle gadał tylko o sreduszkach... teraz już nie ma człowieka, stoczył się jeszcze bardziej, przykra sprawa .

Gość jako kobieta chcę powiedzieć
My kobiety lubimy męskich facetów. Nie maczo i nie takich co nawalają nas pięściami, bo to nie facet a cham. Facet nie może płakać, zwłaszcza gdy kobieta chce od niego odejść!! Litości!! To gwóźdź do trumny, ta kobieta nie patrzy już na Ciebie jak na faceta a jak na gapę, odbierasz sobie całą męskość. Lubimy kwiaty to fakt , ale nie cierpimy słowa serduszko, zwłaszcza gdy ono jest wypowiadane non stop. Facet ma być naszym oparciem i ma być męski. Piszę tu troszkę moją historię. Byłam z takim "kapciem" i wybrałam wtedy go zamiast mojej Wielkiej Miłości. Startowali do mnie w tym samym czasie. Wybrałam z rozsądku "kapcia". Moja WM przeżyła to strasznie. Zachował się męsko i bosko, nie wył nie ryczał, po czasie dowiedziałam się, że moja WM miała w tym czasie 2 wypadki samochodowe z mojego powodu (nie myślał podczas jazdy). Wybrałam "kapcia" z rozsądku, bo był miły, troskliwy i jak się potem okazało taka kukła, czym mnie wpieniał. Nie był w stanie się sprzeciwić, nie miał swojego zdania. Masakra. Zagłaskał mnie na śmierć. W końcu miałam dość. Odeszłam a on ryczał. Obrzydliwy widok. Mazepa. I niech nikt nie mówi, że jestem bezduszna i nie mam serca, ja się dusiłam.

I pogódź sie z jej odejściem! Tak bywa w życiu, tak się dzieje. Trudno, głowa do góry i do przodu!:) Będzie dobrze!:)Na pocieszenie Ci powiem, ze mnie też niejeden kochał, szalał kiedy odchodziłam i co? ułożyli sobie zycie, mają żony, dzieci:) Tak juz jest:)

Gość a psychiatryki
to są już załadowane, lepiej się w burdelu zaszyć, drożej ale za to przyjemniej :-P