Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tomek32

Zakochałem się po 30-stce i nie potrafię sobie z tym poradzić...

Polecane posty

Gość TH is IT F
Służbach sprzątania miasta ?

Gość MartusiaG
A ile lat miała Twoja dzioewczyna ?/ bo z tego co tu piszesz to mozna by wyciągnąc wnioski, ze raczej nie była w Twoim wieku.

Gość MartusiaG
to za stary do niej jesteś dlatego wolała młodszego, w dodatku z większym penisem. To logiczne :-)

Gość jako kobieta chcę powiedzieć
Serduszko, serduszko, serduszko... Daj se na luz. Moja Wielka Miłość: nie powiedziała nigdy nikomu przede mną, że kocha. Rozmawialiśmy o tym dlaczego wybrałam "kapcia" i miał żal, że żeby z kimś być i powiedzieć to słowo, to trzeba to wiedzieć, on mi nie mówił tego przed kapciem, bo wiedział, że jestem ważna i dla niego to słowo dużo znaczy i nie powiedział tego żadnej kobiecie przede mną, wiedział, że jestem wyjątkowa dla niego. Słowo kocham Cię usłyszałam od niego po roku czasu bycia razem. Owszem jestem jego kotkiem, kochaniem... Okazuje mi każdego dnia jaka jestem ważna, troszczy się o mnie... Wiem, że mnie kocha, bo to czuję...

Główny powód dla którego się pochrzaniło to zgranie w czasie pewnych rzeczy. Dlatego tak mi ciężko. Gdyby w sytuacji czystej 1 na 1 coś nie grało, czy powiedziała że jej ze mną źle to bym zrozumiał i spokojnie szedł dalej. A w takiej to jedna wielka .... Ale może uda mi się ją namówić na spotkanie i spacer i przekonać aby wszystko mi powiedziała tylko co się stało tak nagle, że do jednego dnia wszystko dobrze, a na drugi dzień rano już coś nie...

Gość MartusiaG
wie ktoś może z jakiego filmu jest ta piosenka: lalalala laaaala la lallllllalala la laaaaaaaaaa lala. Koniec . Bardzo prosze o odp. jak ktoś wie od wczoraj za mną chodzi i kurde nie moge zaskoczyć :-(

chyba kwestii o misiu nie zrozumiałeś:):) Gdyby Cię kochała, nie było by nic ważniejszego niż Ty!! ani rodzina, ani różnica wieku umierałby z tęsknoty za Tobą i zostawiłaby wszystko!! Znam to z autopsji!!

Gość MartusiaG
co z moją piosenką??????? elo!!!

Gość sloneczko12
Tomku 🌻 "Np. w jednym dniu wieczorem jest super, a na drugi dzień nagle zmiana po tym jak została z rodzicami ? Coś musiało się wydarzyć, ale nie wiem co." Niekoniecznie,może po prostu była niezdecydowana na skutek zbyt krótkiego czasu rozstania z eksem,zmienność nastrojów w takich stanach jest czymś normalnym,fakt rozmowa z rodzicami mogła spowodować powrót wspomnień związanych z eksem stąd ta chwiejność emocjonalna ......... zanim weszła w znajomość z Tobą powinna przejść okres pożegnania tamtej miłości a tak się chyba nie stało....... Choć może jeśli się spotkamy to uda mi się ją poprosić aby zechciała powiedzieć co się naprawdę zadziało. Choć nie wiem czy mi powie." Jeśli Cię kocha to wyjaśni,lecz jeśli się bawiła niczego wyjaśniać nie będzie. Jeśli Cię kochała powinna liczyć się z Twoimi uczuciami i odczuciami.... Pozdrawiam

Gość MartusiaG
lalalala laaaala la lallllllalala la laaaaaaaaaa lala ... ?

ja pieprzę .... Kapciu!!! nie chciała Cię zranić!!, dobijać!! Jedyne o co chciała, to pewnie, żebyś miej cierpiał i jej nie wyszło!!

"""popieprzony Nie masz innych problemów? Znajdź sobie inną.""" Widzisz nie jestem typem gościa który szuka na siłę innej i kolejnej. Poza tym jak mówiłem abym coś poczuł do dziewczyny musi być naprawdę fajna, radosna, złożona osobowościowo, ułożona i mieć pewien poziom i klasę. A takich niestety jakoś nie mogę w życiu trafić. Spotkałem jak mówiłem jedynie 2 w tym ją i tylko do niej to poczułem.

a jako rada, żebyś stał się mężczyzną, to idź z kumplami na piwo (pójście na piwo to nie alkoholizm), alkohol jest dla ludzi i wyluzuj.

Gość historia fikcyjna
gość się zabawia, a barany odpisują...... sam mam 33l i jak to czytam to mi gacie opadają. Albo rzeczywiście byłeś prawiczkiem do 32 roku zycia, poznałeś pierwszą kobietę, rozprawiczyła cię w końcu,poznałeś co to sex i nie możesz tego teraz przeżyć. ...już był w ogródku, już witał sie z gąską... :-P a tu sru.

"""historia fikcyjna gość się zabawia, a barany odpisują...... sam mam 33l i jak to czytam to mi gacie opadają. Albo rzeczywiście byłeś prawiczkiem do 32 roku zycia, poznałeś pierwszą kobietę, rozprawiczyła cię w końcu,poznałeś co to sex i nie możesz tego teraz przeżyć. ...już był w ogródku, już witał sie z gąską... a tu sru.""" Weź lepiej nic nie pisz. Poczytaj sobie pudelek.pl

"""popieprzony O! Święte słowa! Chłopu potrzebne jest piwo nie baby """ Piwo się czasami zdarza. Choć nie za często bo to mi pogarsza koncentracje i refleks. Ale jest ok :)

Gość Pomponiki
Sprobuj ze spacerem i rozmowa:-). Powodzenia 🌼

"""Pomponiki Sprobuj ze spacerem i rozmowa . Powodzenia """ Spróbuję. Powodzenie przyda się :-)

Gość Do Tomka32. - ta prawdziwa.
To bardzo dobrze, cieszę się. Powodzenia raz jeszcze!

No a teraz podszywasz się pod Tomka. Wynocha!!!!!!!!!!!!!

Wynocha słyszysz!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem że tu jesteś!!!!!!!!!

wynoś się stąd łobuzie jeden !!!!!!!!!!!!

Gość Mój stary
to całe życie ino serduszko i serduszko...ehhhhh a i tak umar na wrzody