Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość sylwia c

powiększenie piersi

Polecane posty

Gość b4
bol jest, ale to zalezy od organizmu.Mnie bolalo po - jakies 4 dni, najgorsze sa 1 dwie dobry, nie bede opisywac tego, bo płakalam,ale trzeba byc tej mysli,ze cos za cos i ze wszystko sie zniesie;) Najgorsze byly dreny i powrot do domu po zabiegu.Istny horror,ale j/w - do przezycia. Potem jest z gorki z dnia na dzien coraz lepiej, po tygodniu poruszlam sie norlamnie i opuchlizna zeszla do 2 tyg....

Gość jerkaa
do pamellla: zdecydowałam się wstępnie na 350HP eurosilicone, choć jeszcze się waham... troche się boje tego, co będzie po w połowie sierpnia mam wesele, na którym jestem świadkową, myślisz że będzie już ok do tej pory?

jerkaa to zależy na kiedy masz termin operacji.. miesiąc odpoczynku byłby wskazany, ale to zależy mocno od organizmu jak się szybko dostosuje i wygoi.

Gość jerkaa
po rozmowie z lekarzem, wstępny termin mam ustalony na maj, ale tak się waham czy nie przesunąc go na czerwiec... w maju mam jeszcze ostatni zjazd i sesje... więc wolę nie ryzykować... choć boje się że jak tak będe przesuwała to się w końcu nie zdecyduje... do najodważniejszych nie należe..

jerkaa ja bym na twoim miejscu jednak zrobila to na spokojnie po sesji.. jak sie nie bedizesz wysypiac po operacji to cięzko będzie sie uczyc:)

też bym poczekała. Lepiej mieć możliwość odpoczynku.. Nie chciałabyś na marne wywalać kasy później na poprawki, jak się źle ułożą..

Gość jerkaa
macie racje dziewczyny, wstrzymam się ;) dzięki za rady ps: moja koleżanka jest drugi dzień po operacji i dochodzi do siebie.. jak mi opowiedziała jak ją boli to się nawet zaczełam obawiac.. ale i tak już nie zrezygnuje;))

ból do przeżycia, myśl o efektach:) ale warto dobrze wybrać termin, żeby spokojnie dojść do siebie..

nie ma co rezygnować, skoro zaczęłaś myśleć poważnie o operacji. Trochę trzeba się nacierpieć, ale efekt jest bombowy:)

Gość Kya
Sposoby obrony przed manipulacją.... http://www.feelbeauty.eu/articles/show/id/130 oraz wszystko co dotyczy chirurgii plastycznej i medycyny estetycznej. Zajrzy na nasz Portal i Forum www.feelbeauty.eu oraz www.feelbeauty.eu/forum

Gość jerkaa
No i klamka zapadła! mam wyznaczony termin obrony magisterki na 18.06 natomiast 23.06 mam operacje;)) i chyba juz nie moge sie doczekac trzymajcie za mnie kciuki, i raz jeszcze wielkie dzieki za słowa otuchy!!

Gość Ekipa feelbeauty.eu
Poszukujemy Osób chętnych zostania Moderatorami. Mających wiedzę,doświadczenie po zabiegowe ale również potrafiących być neutralnymi w swoich wypowiedziach. Chętnych zapraszamy do zgłaszania się na portal@feelbeauty.eu z hasłem Moderator. Dziedziny: chirurgia plastyczna, medycyna estetyczna, stomatologia estetyczna, okulistyka kontaktowa, bariatria, ginekologia i ortopedia.

no to trzymam kciuki! i za sesję i za nowe balony:) Niezła nagroda za zaliczoną sesję. hehehe

Gość Feelbeauty.eu
Jakie badania po powiększeniu piersi implantami? http://www.feelbeauty.eu/articles/show/id/130 oraz wszystko co dotyczy chirurgii plastycznej i medycyny estetycznej. Zajrzy na nasz Portal i Forum www.feelbeauty.eu oraz www.feelbeauty.eu/forum

Gość jerkaa
dziewczyny! dzięki raz jeszcze za wszystko! odezwę się jak już będzie po... 3majcie sie ciepło!

Gość ciasteczko102030
a ja mam pytanko skad macie kase na operacje udaje wam sie odkladac czy kredty bierzecie..jejku mi to kasa jak woda przez palce przeplywa zbieram zbieram i nazbierac nie moge ma moje wymarzone duze D,cos mi sie wydaje ze pozostanie mi tylko czytac zachwycone dziewczyny swoimi piersiami:(

Gość macrolane 1a
A ja zdecydowalam sie na macrolane i jestem zachwycona! Ale tez przez dwie doby niezle bolalo i ciagnelo. Piersi sa przepiekne !

marcolane to moim zdaniem kiepski pomysł dość że po 2 latach efekt znika to sporo kosztuje. Znalazłam na stronie jednej takie ceny: Cena zabiegu (bez preparatu): 3 500 zł Cena preparatu Macrolane 10 ml : 500 zł Trochę dziwne bo jak się wstrzykuje 100-150ml do jednej piersi to wychodzi drożej niż implanty, które są już na zawsze.. No ale fajnie, że szybko wraca się do zdrowia.

Gość Ekipa Feelbeauty. eu
Poszukujemy Osób chętnych zostania Moderatorami. Mających wiedzę,doświadczenie po zabiegowe ale również potrafiących być neutralnymi w swoich wypowiedziach. Chętnych zapraszamy do zgłaszania się na portal@feelbeauty.eu z hasłem Moderator. Dziedziny: chirurgia plastyczna, medycyna estetyczna, stomatologia estetyczna, okulistyka kontaktowa, bariatria, ginekologia i ortopedia.

Gość macrolane 1a
Po 1,5 roku trzeba rzeczywiscie sostrzyknac ale cena leci w dol no i dostrzykuje sie tylko polowe. A dodatkowo kwas hialuronowy wiaze wode wiec odzywia, ujedrnia i ogolnie skora wyglada inaczej. Chociaz z pewnoscia sa zwolenniczki implantow na zawsze - ja akurat do nich nie naleze bo to jednak cialo obce w organizmie i blizna duzo wieksza i widoczna. Implanty tez widac jak sie lezy na plecach bo cycki stoaja a po macrolane sie ladnie rozlewaja jak naturalne. Ja sie w kazdym razie od dawna nosilam z zamiarem powiekszenia ale implanty odpadaly totalnie, dla mnie macrolane jest idealnym sposobem powiekszenia.

rozumiem, każdy woli co innego. Tylko trzeba pamiętać o tym wstrzyknięciu po 1,5 roku żeby efekt był zatrzymany. A tak jak masz implanty to nie trzeba pamiętać ( ze trzeba wstrzyknąć) i można się cieszyć, że ma się piękny biust - tak jak ja się cieszę ;) )

wstrzykiwanie prosto do organizmu jakiejś subtancji wydaj mi się większa ingerencją ciała obcego niż włożenie implantu który ma żel w środku i nie ma możliwości wypłynięcia..

Gość fretttta
z tego co słyszałam jakoś na początku miesiaca miał miejsce śmiertelny incydent przy tej metodzie powiększania piersi, chyba we wroclawiu pacjentka zmarla na stole

tez to słyszałam, że wlasnie we Wrocławiu coś takiego było tylko nie pamietam jaki to był lekarz i czy aby na pewno chodziło o piersi czy może o inną część ciała ?? ale może się mylę:) Dobrze, że z implantami nie ma takich przygód !:)

Gość fretttta
to były na pewno piersi, i na pewno wrocław.. a lekarz - nie wiem dlaczego tak ważna jest rzeby to był specjalista a juz na pewno nie ta głupia metoda! ma coraz wiecej rzeczy na nie, i coraz ciekawsze fakty wychodza

O silikonach też sie naczytałam, że mogą być komplikacje, ale o zgonach nie bylo!:)

Gość koralka 3
Co do kwasu hialuronowego to gdybym miała drugi raz decydować którą metodą powiększyć sobie biust, to znowu wybrałabym implanty :) Poza tym gdzieś czytałam, że przy kwasie to niektórym kobietom jakoś to nierówno się rozkłada w biuście i mają grudki....ale nie wiem czy to jest sprawdzona informacja. W każdym razie kwas może jest dobrą metodą dla osób które chcą miec powiększony biust tylko na jakiś czas. A na stałe to polecam implanty :)

Gość Piotr Osuch
Obecnie zarówno implanty silikonowe jak i kwas hialuronowy cieszą się dużą popularnością jeżeli chodzi o powiększanie piersi. Wolny rynek, duży popyt i rosnąca podaż spowodowana tym, że coraz więcej niespecjalistów (nazywających siebie chirurgami estetycznymi, lekarzami estetycznymi i podobnie) wykonuje takie zabiegi (nierzadko z dobrym skutkiem). Wykonać zastrzyk z kwasu jest dużo łatwiej niż operację z założeniem odpowiednio dobranego implantu. Efekty też możliwe do uzyskania są różne. Kwas najwyżej rozłoży się po 2 latach, zawsze też można dostrzyknąć. Implanty od początku muszą być założone prawidłowo. Konsultacja lekarska powinna rozwiac wszelkie wątpliwości. Piotr Osuch chirurg plastyczny

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się