Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesprzyjcie mnie proszę

Podniesiona ręka, ból, cierpienie. KONIEC MOJEGO ZWIĄZKU

Polecane posty

Skończyłam związek ze swoim facetem. Wczoraj już wszystko we mnie pękło. Codziennie wciskał mi, że robię coś złego. Że go zdradzam, że flirtuję itd. Nie mam przyjaciół, znajomych, nikogo! Bo nie pozwalał mi na spotkania nawet z przyjaciółką. Moje życie polegało na siedzeniu w domu, sprzątaniu i gotowaniu. Ale w kłótni zawsze wykrzyczał, że co ja sobie myślę, że wytrę kurz, czy odkurzę i to coś wielkiego? Albo, że ugotuję obiad, który ja na dodatek też żre.... Nigdy nie zrobiłam mu krzywdy, nie zdradziłam, nigdy bym tego nie zrobiła! No ale On tego nigdy nie zauważy.... Wie o tym, ale ciągle mi wciska bajki. Wracając do wczoraj uderzył mnie kilka razy w twarz, zacisnął palce na szyji tak mocno i przyciskał mną do sciany. Za to, że mój brat dodał zdjęcie jak był u niego kolega ... w domu moich rodziców! Pobił mnie, zwyzywał od najgorszych: dziwek, suk,szmat, kurew, śmieci. Że ja się kurwię w domu z brata kolegami! Zrzucił mnie z krzesła , przyciskał głowę do podłogi! Do tego jak ja chciałam się bronić i go lekko podrapałam. Poleciał po telefon i mówił ,że zadzwoni na policję i zgłosi napasć we własnym domu! I zawiozą mnie na 48 h. Że zgłosi policji,że nachodzę go w domu i biję! Boże On mnie pobił jak jakiegos psa! I wyskoczył z czymś takim! Wszystko to przez to, że mój brat dodał jakieś zdjęcie. Co to ma dorzeczy? Jestem złotą kobietą, która już odchodzi od zmysłów, chyba zaczyna miećswój świat. Ciągłe oskarżenia o jakieś chore nie istniejące sytuacje. Co ja mam robić. Jak sobie z tym wszystkim poradzić? Nigdy nie przeklinałam, a wczoraj coś we mnie pękło, przeklinałam na Niego! I tylko Go zadrapałam leciutko, On mnie pobił i to ja jestem tą złą! Nie On. Błagam pomózcie mi, bo jestem na skraju załamania nerwowego:( Bardzo chciałabym pójsć do psychologa, ale się boje...:( Może namotałam troszkę, ale to przez nerwy, mama nadzieję , że zrozumiecie wszystko co napisałam .

Gość xddddddd
przeciez lubicie takich bo sa mescy i nie sa nudni

Gość Węgierska Górka
Zrobiłaś bardzo dobrze. Teraz musisz wytrwać w postanowieniu definitywnego zakończenia tego związku. Wolno przypuszczać, że ten pan będzie próbował Cię nakłonić do powrotu, czy to prośbą, czy szantażem. Nie wolno Ci ulec. A kiedy ochłoniesz, poszukaj wokół siebie normalnego mężczyzny, który sprawi, że poczujesz się spełnioną kobietą. :-)

Gość zrozumiałam co napisałaś
ale nie rozumiem dlaczego na to pozwalasz??? Związałaś się z psychopatą i jak nie zerwiesz z nim wszelkich kontaktów, to takie akcję będą u ciebie codziennością. Zgłoś sprawę na policję, zadzwoń na niebieską linię, tam cię pokierują i uzyskasz pomoc psychologa. A przede wszystkim ODEJDŹ od tego psychola!!!!!!!!!

Kobietki ja Go nigdy nie zdradziłam! Czy to naprawdę jest coś złego, że mój brat zaprosił do siebie kolegę? Nawet nie było mnie wtedy w domu u rodziców! Po prostu miał zdjęcie i moj facet wpadł w jakiś szał, amok! Mówił, że nie będzie sobie mną brudził rak, że Jego koledzy połamią mi ręcę i nogi w najmniej oczekiwanym momencie.... Co ja słyszałam, do tej pory nie wierzę. Mama cała noc płakała przez to wszystko, bo wie jakim jestem Skarbem, i że tak niszczę sobie życie przez Niego :(

Gość ajsza221
XD-WYPIERDALAJ Z TAKIMI KOMENTARZAMI CO TO ZNACZY LUBICIE LUBISZ BYC BITY TO ZAPRASZAM NA WPIERDOL A DO AUTORKI JA BYLAM BITA PRZEZ 7 LAT AZ WKONCU NIE WYTRZYMALAM I DOSTAL WPIERDOL ROZWALILAM MU LEB FARBIL JAK BYS SWINIE ZARZYNALA I MAM SPOKOJ TAK TO JEST JAK JESTES POZODNA TO ZLE WTEDY JESTESMY KURWY SZMATY A TYLKO DLATEGO ZE GOTUJEMY SPRZATAMY I OBRABIAMY ICH FIUTY ALE JAK BY SOBIE WZIELI BABKI KTORE SIE PUSZCZAJA TO MOZE WTEDY ZACZELI BY SZANOWAC CO STRACILI DOBRZE ZE NIE JESTES Z NIM PO SLUBIE I DOBRZE ZE GO WYJEBALAS NA ZBITY LEB GDYBYS CHCIALA POGADAC DAM CI NR TEL ALE NIE NA FORUM POGADAMY PRZEZ GG 18524491

Skrzywił mi psychikę strasznie. ajsza dokładnie wiesz co przeżywam, widze że niestety miałaś to samo! Ja wczoraj dosłownie jeszcze trochę i dla własnej obrony wzieła bym nóż, który lezał w zlewie. Takie myśli już miałam :(

Gość xddddddd
Ajsza 7 lat wpierdol dostawalas widac lubilas to bo co za idiotka by tyle czasu siedziala z kims i nie denerwuj sie bo ci zylka peknie

Gość guomi
xddddddd idz gdzie indziej leczyc kompleks małego fiutka :D🖐️

Gość xddddddd
jak zrobisz mi laske

Gość guomi
xddddddd 1. najpierw trzeba mieć na czym "pracować" :D 2. poproś mamę :classic_cool:

Gość gangrel
to nie byl zwiazek . mylisz pojecia . zwiazek to sa dwie osoby ktore polegaja na sobie , wspieraja sie i kochaja bez granicznie wzajemnie .

Gość ajsza221
XD TAK 7 LAT Z KATEM ALE ZOSTALAM Z NIM TYLKO Z POWODU DZIECI NIE DENERWUJE SIE ALE TY NIE MOZESZ OCENIAC W TEN SPOSOB NIE WIESZ CO TO JEST JAK MASZ RECE SCISNIETE A DRUGA PIESCIA TLUCZE JAK W WOREK

Gość xddddddd
ajsza kobieto nikt ci niekazal byc ztym czlowiekiem No i co z tego ze masz dzieci jest taka instytucja jak sady i adwokaci oraz Policja Prez 7 lat nie umialas tego uzyc no wez przestan

Gość bojabojaboja
Najgorsza właśnie w tym wszystkim jest nie krzywda fizyczna, bo rany się zagoją, ale to co tacy panowie robią z psychiką. Jak się jest szantażowaną, to sytuacja przestaje być taka prosta jak się wydaje. Jak się nie przerwie tego w pierwszym możliwym momencie to podejrzewam, że potem to już w niczym nie widzi się rozwiązania czy ucieczki. Ja to Ci tylko powiem, że złe forum wybrałaś jeśli szukasz wsparcia, bo jest dużo więcej odpowiedniejszych. Poszukaj na stronach psychologicznych, tam uzyskasz radę ludzi, którzy przechodzą przez to co Ty zamiast głupich komentarzy. I zadźwoń na niebieską linię albo telefon zaufania w Twoim mieście. Tam też uzyskasz odpowiednie wsparcie.

Gość xddddddd
najlepsze ze na forum to pisalyscie ze normalni faceci was nudza a lubicie dresow . wcale mnie nie dziwi ze potem dostajecie wpierdol. trzeba myslec za wczasu nie zaluje zadnej z was

Gość ajsza221
DO AUTORKI.NIUNKA WYWALILAS GO I MASZ SPOKOJ TYLKO TERAZ BEDZIE CI TRUDNO JESLI CHODZI O FACETA BO DLA CIEBIE NOWY FACET TO POTENCJALNY DAMSKI BOKSER JA BYM TYCH WSZYSTKICH CIULOW SPAKOWALA DO JEDNEGO WORA I NA MARSA CHCE CI NAPAKNOC ZE MOJ MAZ BYL BOKSEREM TAK ZE ON MYSLAM ZE JA JESTEM JEGO SPARING BOKSER -JEGO CIOS TO JAK POL TONY WEGLA NA TWARZ

Gość ajsza221
PO TO POWSTAJE FORUM ABY POGADAC NIKT SIE NIE ZNA KAZDY JEST ANONIMOWY DZIEWCZYNA ZWYCZAJNIE POTRZEBOWALA Z KIMS POGADAC A FORA PSYCHOLOGICZNE BARDZIEJ BY JA ZDOLOWALY

ja też uwolniłam się z toksycznego związku. byłą zdrada i była przemoc. wahałam się długo, ale odeszłam. a wahałam się, bo byłam głupia, bo zniszczył moje poczucie własnej wartości, bo zastanawiałam się jak to dalej będzie, czy ktoś będzie mnie chciał itd. ale znalazłam w sobie siłe. zapytałam sama siebie, czy tego chcę, czy chcę, by tak wyglądało moje życie, bo on się nie zmieni, bo może być tylko gorzej. czy jestem w stanie mu zaufać. po zerwaniu uspokoiłam się. pewnie, ze zaczeły wracac wspomnienia. zapominałam, co było złe, a wspominałam dobre chwile, kiedy był taki kochany. ale zawsze wtedy starałam się przypomniec sobie, co czułam, gdy mnie uderzył, gdy mnie zdradził. tak jak pisałam, po odejściu uspokoiłam się, wyciszyłam. miałam czas dla siebie. zajęłam się studiami. cieszyłam sie z drobiazgów. nie byłam gotowa na nowy związek, więc na siłę nic nie robiłam. dbałam o siebie, cieszyłam z nowych mozliwości. i nagle pojawił się On. i jestem przeszczęsliwa. z mężczyzą, który mnie szanuje i który ciesyz się ze mnie. a nie jak tamtem, według którego ja powinnam byc najszczesliwsza przez sam fakt, ze on w ogóle ze mną jest. on teraz wydzwania, że zrozumiał, że popełnił błąd, ze mnie kocha, że jetsem kobietą jego życia. ale ja przejrzałam na oczy. więcej jest na blogu. najtrudniejsze jest samo odejście. potem z każdym dniem jest lepiej. życzę sily. i będę zagląać na ten topic, jeśli chcesz się tu wygadywać

Gość ajsza221
XD JA SKORZYSTALAM Z POMOCY 997 ZABRALI PANA GRZECZNIE DOSTAL WPIERDOL ZE NIE UMIAL ISC I CZESC PIETY I DUPSKO BOLALO DLUGO

Gość bojabojaboja
Mylisz się ajsza, ja na forum psychologicznym w depresji znalazłam takie wsparcie, którego w realnych życiu nie mogłabym oczekiwać od nikogo, a poza tym rady i mądre słowa, które mam w głowie do dzisiaj. Właśnie takie fora są po to, żeby pomagać, tam nikt nikogo nie dołuje, bo nikt na to nie pozwoli.

Gość ajsza221
POLUSIA ZYCZE CI SAMYCH DOBRYCH CHWIL A DO AUTORKI MUSISZ SIE PODNIESC I ZYC

Jego zdaniem też powinnam być najszczęsliwsza, że w ogóle z Nim jestem! Bo inaczej była bym nikim! On może mnie lać ile sił, ale jak ja mu oddam! To dopiero jest masakra! Że nigdy juz nie podniose na Niego ręki , bo pożaluje że się urodziłam! Jego zdaniem najlepiej jakbym się wyprowadziła, a jeszcze lepiej jak za granicę! Bo tutaj nikt do mnie nie ma szacunku! Bo jak On mnie ma za szmatę i dziwkę to wszyscy za taką mnie mają:/ Ludzie mnie lubią, zawsze byłam wesołą dziewczyną! Ale zmieniłam się przez to wieczne katowanie, wyzywanie, wciskanie chorych bajek. Ciagle sie łudziłam, że może jednak się zmieni!

Gość Kobieta Twardsza niz stal
jesli masz choc troche oleju w glowie i Ci na nim zalezy to przepros go za ten incytent !!!! Nie pozwol by cos takiego zniszczylo Ci zycie i walcz o niego ..

Kobieto twardsza niz stal i głupsza niż cokolwiek innego-marna prowokacja. nie siej zamętu.

Gość ajsza221
KOBIETO STAL WEZ SIE PIERDOLNIJ I TO POZADNIE BO ALBO JESTES NACPANA ALBO POJEBANA JAK ONA MA GO JESZCZE PRZEPRASZAC ZA CO ZE JA BIL IDZ W PIZDU BO MNIE WKORWIASZ

Gość znam taki przypadek
mąż psychopata latami bił i katował żonę i dzieci, teraz żona dosłownie umiera w szpitalu (po kolejnym pobiciu a raczej skatowaniu) i oczywiście ze strachu nie powie prawdy co się stało, wersja oficjalna - przewróciła się :P ten jej mąż teraz biega do szpitala kilka razy dziennie i udaje wzorowego męża, w rzeczywistości ten czubek to zwykły tchórz :P

Gość ajsza221
AUTORKO TOPIKA NIE WIEM JAK MASZ NA IMIE A POKI CO TWOJ NICK JEST DLUGI NAZWIE CIE NIUNIA .TO CO NAPISALA TA STALOWA BABA TO TY JA NIE SLUCHAJ .OPINIE CI TEN DUPEK WYROBIL ALE SAMA MOWISZ ZE LUDZIE CIE ZNAJA ZDROWY NA UMYSLE CZLOWIEK NIE BEDZIE CI NICZEGO ZAZUCAL W IMIE CZEGO TO TY JESTES OFIARA KATA