Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marta84

twardy brzuch w 18 tygodniu?

Polecane posty

Witam, chcialam zapytac czy normalne jest twardnienie brzucha w 18 t.c? najczesciej wieczorem?

Gość guomi
nie lepiej isc do lekarza zamiast pytac na forum? nie wiem, bo mi nie twardniał

ide w piatek, nie chce panikowac, chcialam tylko zapytac. czy ktpras moze mi odpowiedziec?

Gość czarodziejka z planety xxz
ja mialam twardniejacy brzuch hmmm nie pamietam od ktorego tygodnia, ale moze nawet od 16? na pewno tak wczesnie, bo poszlam zestresowana do lekarza :) Tylko, ze ja bralam Luteine na podtrzymanie ciazy i lekarz powiedzial, ze to nic takiego, ale przy kazdej kolejnej wizycie o tym przypominalam, tak dla jasnosci :) Mi twardnial jak sie meczylam albo wlasnie wieczorem jak lezalam w lozku :)

trzeba koniecznie skonsultować się z lekarzem bo może Ci sie zacząc szyjka skracać przez to twardnienie. Niektóre twardnienia czyli tzw skurcze są normalne ale lepiej poiwadomić lekarza który pewnie da magnez i nospę i karze wiećej odpoczywać a w razie poważniejszych skurczów przepisze silniejsze środki a nwet da skiwrowanie do szpitala

dzieki dziewczyny. mysle ze do piatku jak poczekam nic sie nie stanie.powiem lekarzowi i zobacze co poradzi.dzieki.