Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamdylematona..,

Dziecko planowane...ale tylko z mojej strony

Polecane posty

Gość mamdylematona..,

witam was. Mam nastepujacy problem. 8 Miesiecy temu zwiazalam sie ze znajomym z pracy, ktory niestety jest rowniez moim przelozonym, mezyczna 15 lat starszym. Bardzo mi sie podoba, jest przystojny, oczytany i ma w sobie to cos. Miesiac temu zdecydowalam sie odstawic tabletki, gdyz chcialabym miec dziecko. Niestety on chociaz jest wolny nie planuje potomstwa. Na tym polega moj dylemat, chce miec z nim dziecko, uwazam, ze bylby znakomitym ojcem. Biore rowniez pod uwage fakt, ze bede samotna matka.

Gość skadi
to gratuluje egoistycznej decyzji

Gość mamdylematona..,
wiem ze to jest egoistyczne podejscie, ale z drugiej strony nie sadze, zebym w najblizszym czasie znalazla lepsza partie na ojca mojego dziecka.

jakiego ojca :O on pewnie nie będzie chciał mieć ani z tobą ani z dziekiem nic wspólnego. będziesz miała tylko bankomat jak wygrasz sprawę w sadzie a nie wiesz czy nie ma skłonności do raka czy innych obciążeń genetycznych... to już bank spermy jest lepszy

Gość mamdylematona..,
Jak wyprze sie ojcostwa, to wytocze mu sprawe. Jezeli teraz nie zdecyduje sie na dziecko, to kiedy?. Zreszta on powinien sobie chyba zdawac sprawe z konsekwencji....Nigdy mu nie powiem, ze odstawilam pigulki, a wpadki sie zdarzaja ;)

Gość mamdylematona..,
Jakiej decyzji? Wedlug mnie to on jest egoista...Chcialby milo spedzac czas ale bez zobowiazan...Powinien liczyc sie z tym zwiazujac sie z mlodsza od siebie kobieta.

on wyraznie powiedział ze nie chce dziecka, a ty chcesz zajsc w ciaze zwyczajnie go okłmujac. To ty, wiązac sie ze starszym facetem, powinnas wiedziec, że nie bedzie miał takich pragnien jak ty. to ty jestes egoistka a nie on.

Gość mamdylematona..,
syntheic human od razu widac, ze jestes meskim szowenista :o

zerowy z niego material na ojca skoro nawet nie wiesz czy zostanie przy was, no i biedne dziecko.. niech ma nauczke ale po co kosztem dziecka???

haha z szowinizmem nie mam nic wspólnego. Błędny wniosek. poza tym rzeczywiscie świetny mateiał na ojca, skoro nie wiesz czy zostanie przy Tobie i dziecku.

Gość autorko opamiętaj się
preczytaj ten topik i zauwaz różnice... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4406389&start=60 dziewxczyna chciała dziecka.. ale z Mężem, który chciał dziecko za rok a ona koniecznie teraz. jednak się dogadali..i zaczynaja się o dziecko starac. a TY? obcego gościa z pracy chcesz w ojcostwo wrobić? szok!!!!!

nazwijmy to po imieniu, jest to planowane złapanie chłopa na dzidziusia.....nieskuteczne...

Gość kukryku
przemilcze moje zdanie o tobie, ale nie sadze zebys byla wystarczająco dojrzała na bycie matką, skoro nie rozumiesz na czym polega swiadome rodzicielstwo i ze rola ojca nie ogranicza się do bycia dawcą genów, tudzież sponsorem. to musi byc wymyslona sytuacja..

Gość pukaczek
jak facet sie seksi to sie i wpadka zdarza heheh rob co chcesz najwyzej alimenty sciagniesz (co to za facet co ufa w piguly i gumy nie bierze? jakis prostaczek, tacy wlasnie alimenty placa)