Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medyk;

Podoba mi sie moja pacjentka

Polecane posty

Gość kropka nad ii
jestem majka,ja tez tego pragne ...hmmm fajnie by bylo to wszystko poczuc i jeszcze bardziej sie zakochac...tez o tym marze...

Gość majeczka31
chętnie bym z nim "polatała" ;)

Gość majeczka31
przypadkowo, a może i nie, dotknęłam go...poczułam delikatny dreszczyk i chciałabym jeszcze i jeszcze...obserwuję go przy pracy i myślę że jego ręce pewnie potrafią czynić cuda ;)

Gość kropka nad ii
mam tak samo pofruwaloby sie troche z panem dr,nie powiem,ze nie... ale co ja bede sie rozmarzac,znowu mnie bedzie bolalo tam,gdzie nie trzeba hehe Musze do niego pojsc ..zobaczyc go...

Gość majeczka31
jestem zadowolona z tej wizyty i to nie tylko ze względu na efekt pracy pana dr...żartowaliśmy, śmialiśmy się...ach jak on na mnie patrzył, aż żal było wychodzić

Gość majeczka31
idź do niego.Długo cię nie było więc na trzeźwo ocenisz jego reakcję na twoja osobę

Gość kropka nad ii
no te przypadkowe dotkniecia to tylko nas energetyzuja niepotrzebnie lub potrzebnie ,hmmm,to pewnie stad sie to bierze ta energia,sluchaj majka ty myslisz,ze on ci przekazal jakas energie?no bo skad sie to bierze?ja juz tez myslalam o tych jego palcach,co prawda w rekawiczkach,no ale to tylko w pracy je ma...

Gość majeczka31
stomatolog musi mieć zdolności manualne, więc pewnie po pracy bez rękawiczek nie zatraci ich hehe

Gość majeczka31
ja w ogóle na samą myśl o nim dostaję zastrzyk energii...gdyby mnie dotknął, nie jak pacjentkę, to odleciałabym w kosmos

Gość majeczka31
chyba pomoc dentystyczna coś zauważyła, bo pani głośno skomentowała że mam specjalne względy u pana dr po czym posłała mu szeroki uśmiech

Gość kropka nad ii
wiec mamy dokladnie tak samo ...az szkoda ,ze jedna z nas nie jest tym lekarzem,o ktorym myslimy ...te zdolnosci manualne jako stomatolog by sie chetnie na pacjentce wyprobowalo,no ciekawe jak on by zrobil/

Gość kropka nad ii
no te pomoce dentystyczne to utrapienie jest ,one sie pewnie same kochaja w tych lekarzach mysle,to nie spuszczaja potem z oka tych pacjentek zolzy jedne...

Gość majeczka31
jakbyś się okazała moim panem dr to spaliłabym się ze wstydu hehe a może byłabym zła za brak reakcji...któż to wie

Gość majeczka31
oj marzy mi sie jak sie mi tak wwierca tym swoim wiertlem stomatologicznym a ja nieprzytomna z roskoszy osuwam sie na fotelu, nastepnie sprawdza zywotnosc mojej miazgi a ona reaguje na kazde dotkniecie jego zglebnika...

Gość majeczka31
no nie...znowu jakiś nawiedzony natręt

Gość majeczka31
no proszę jaki znawca się znalazł

Gość kropka nad ii
a ja bym wlasnie chciala i wolala,zebys to ty byla tym moim panem dr,ktory mysli o mnie tak jak ja o nim...jakie to by wtedy bylo proste... Ale oni pewnie tego nie czytaja nawet...pewnie juz spia..oby sami tylko

Gość majeczka31
lepiej dla nas, że nie czytają...mam nadzieję, ze śpi smacznie i śnię mu się tylko ja...oby obudził się z tęsknotą za mną hehe

Gość kropka nad ii
no ztym wiertlem to rozbudza mi wyobraznie i z ta miazga,cos w tym jest erotycznego i ta cala sceneria ,ten fotel na ktorym sie kladziesz prawie pod pewnym katem,te usta otwarte i skojarzenia z tym zwiazane i jak on ci tam penetruje w srodku ,bo zęby...no i ta bliskosc jego...no tak hmmmmm...

Gość majeczka31
nic tylko oddać się na fotelu hehe

Gość majeczka31
ta bliskość jest sexy, to fakt

Gość majeczka31
to będą ciężkie dwa tygodnie :( uciekam. pa

Gość kropka nad ii
no tak ,sie czlowiek napala w rzeczy samej...jak tak glosno mam myslec,to bym go pewnie zgwalcila na tym fotelu,jak by tu w poblizu byl,no ale w sumie bez fotela tez by sie obylo...

Gość kropka nad ii
spij slodko ,dasz rade....a ja sie zbiore do niego...do nastepnego razu,pa.

Gość majeczka31
gdyby znał moje myśli to oskarżył by mnie o molestowanie seksualne hehe

Gość kropka nad ii
ten moj pan dr tez ...oj mieliby sie czego bac,jakby ich takie molestantki wziely w swoje rece hehe

Gość majeczka31
jakoś kolejny dzień zleciał, pełen wewnętrznych rozterek i niepokoju...

Gość kropka nad ii
tak majka ..to kolejny dzien...stracony dzien?nie ,chyba nie ,a moze tak?nie wiem... Tak,to sila wyzsza ,a wyroki niebios niezbadane... Majka ,a masz do niego nr tel?Nie chcialabys sie zdobyc na odwage i do niego zadzwonic?Z tego ,co slyszalam i mysle,to oni sa zblokowani przez ta relacje lekarz -pacjentka i moze czeka te twoj pan dr np,zebys to ty wykonala jakis gest w jego strone? To jest opcja,jakbys miala jego prywatny nr...tak sobie pomyslalam...

Gość poczytałam i napiszę
dziewczyny, szkoda czasu na złudzenia, podjęłyście już jakieś próby, dałyście im do zrozumienia, że chciałybyście się z nimi poznać a oni milczą, wiec odpuśćcie sobie i przestańcie się ośmieszać .

Gość po co sie
zalamujecie/hej tyle jest facetow fajnych/rozejrzyjcie sie dokola /czy swiat konczy sie na lekarzach?