Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś_taki

Dziecko faceta...

Polecane posty

Gość ktoś_taki

Nie chcę widywać jego dziecka, ale nie mam nic przeciwko, żeby on miał z nią kontakt.

Gość ktoś_taki
Tzn. Nie chcę, żeby do mnie przychodziła. Ale on może iść do córki albo zabierać ją na wyjazdy służbowe.

Gość ktoś_taki
Czy robię coś źle?

Gość ktoś_taki
Czy robię coś źle?

Gość fajnie,,
bo

Gość fajnie,,
dlaczego

Gość To go zostaw
Związałaś się z facetem z dzieckiem. Czy tego chcesz czy nie, ono nie zniknie. Jeśli ci się to nie podoba to znikaj. Proste

Gość ja też nie mam nic przeciwko
"jego" dzieciom, ale spotykać się razem z nimi bym nie chciała. One maja swoją matkę i ojca. Ja byłabym przez nie postrzegana jak intruz (tak czuję) pomimo, że to żona go zostawiła. Rozumiem Cię autorko

Niech cie szlak trafi. Dodam ze niuzywam takich slow, a jak tak uwazasz to mu otym powiedz. Znajdz sobie kogos innego i dej mu swiety spokuj bo niejestes warta jego. Moglbym napisac co mam namysli piszac tak w skrocie lecz szkoda mi slow na taka jak ty! A wogule bledem moim bylo pisac tego posta dodam tylko niech cie szlak trafi!

czemu zaraz taka złość? jeszcze raz podkreślam: nie mam nic przeciwko jego dzieciom ani temu by je odwiedzał bądź zabierał do siebie. Po prostu ja wolę w tym czasie zająć się czymś innym. Nie przeszkaszać, nie wzbudzać w dzieciach negatywnych emocji i sama głupio sie nie czuć.

Gość ktoś_taki
Nikt mnie nie zmusi do kontaktu z jego dzieckiem, tym bardziej, że mam powód do tego, żeby jej nie widywać - kiedyś nawet kazał mi się wynosić z domu, jak się ona nie odezwie, bo powiedziałam, że ma ograniczyć wizyty u nas, a poza tym, ona miała coś do powiedzenia negatywnego o mnie. Uważam, że to on jak się nie dostosuje, to koniec.

a ile dziewczynka ma lat? nie powinnaś nieco zacisnąć zęby? być troszkę bardziej wyrozumiała, pomimo przykrości jakie Ci sprawiła?

Gość ktoś_taki
14 lat

Gość Ale idiotka
:)

Gość ktoś_taki
14 lat

to już zbuntowana nastolatka... nie wiem co między wami zaszło, ale powinnaś znaleźć jakieś wyjście z tej sytuacji. Nie obrażaj się na dziewczynkę, bo to zrozumiałe że ma żal do Ciebie. Jeśli będziesz zachowywała się ok wobec niej to z czasem się wszystko ułoży. Póki co faktycznie unikałabym kontaktów z jego dzieckiem, ale też nie okazywałabym na Twoim miejscu żadnej zazdrości ani też nie utrudniałabym tych kontaktów. Przemyśl wszystko na spokojnie. Trzymaj się!

Gość ktoś_taki
Dziwi mnie pojęcie niektórych osób - kobietę można zmienić, dziecka nie. Można babę sobie wziąć inną i nie zwracać na nic uwagi, co z nią związane.

mam jeszcze 2 pytanka: ile masz lat? masz swoje dzieci?

nie złość się... musisz być dojrzała i mądra mądrzejsza od dziecka

Gość ktoś_taki
Nie mam do niej żalu, ale bardziej do niego, bo było parę przykrych sytuacji z jego strony. Widywać się z nią może... ale nie w mojej obecności.

Gość ktoś_taki
Ja nie mam do niej żalu, bardziej do niego, bo poniszczył mnie trochę psychicznie na jej punkcie. Nie ograniczam kontaktów... ale nie w mojej obecności.

Gość ktoś_taki
Ja nie mam do niej żalu, bardziej do niego, bo poniszczył mnie trochę psychicznie na jej punkcie. Nie ograniczam kontaktów... ale nie w mojej obecności. Mam 27 lat, nie mam dzieci.