Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadzia1983

opinie na temat coneco toledo

Polecane posty

Gość jadzia1983

Witam , szukam wózka dla swojej córeczki, ma się urodzić pod koniec lipca. Szukam dobrego i bezpiecznego wózka ale oczywiście niezbyt drogiego. Mieszkam na 4 piętrze bez windy więc wózek mus być lekki. Znalazłam na allegro właśnie wózek coneco toledo i chciałabym zapytać o Wasze opinie.... A może jakiś inny wózek polecicie. A i takie pytanie jeszcze w gondoli to ile mniej więcej będzie dziecko jeździć?

z tych tanszych sensowny tez jest taco jumper x. W gondoli dziecko jezdzi mniej wiecej do 5-6 miesiaca zycia.Moja corka tez jest z lipca. Warto przy wyborze wozka kierowac sie tym,czy np kola,przynajmniej tyle sa duze (to wazne w zimie,jak dla mnie),czy budka jest wystarczajaco oslonieta,czy spacerowka ma regulacje oparcia do lezenia (najlepiej),czy ma kosz na zakupy. To sa wazne dla mnie funkcje,jakie musil spelniac moj wozek. W gruncie rzeczy kupilam calkiem inny wozek,ale przy drugim dziecku juz bede wiedziala,na to zwracac uwage. Pozdrawiam :)

Gość jadzia1983
Dzięki agawerka zaraz poszukam tego wózka mnie to 4 piętro przeraża... czytam dalej :)

ja mam wlasnie coneco toledo, corka ma obecnie 7 tyg, wiec wiadomo jezdzi w gondoli, jak dla mnie bardzo fajny wozek, moge polecic ze spokojnym sumieniem, ja w zestawie dostalam jeszcze folie ochronne, klape do gondoli na wierz, spiworek taki na zimie i okrycie do nozek do spacerowki, bardzo fajne sa kola skretne mozna wszedzie nimi wjechac a jak ktos nie chce uzywac to jest blokada i jezdzi sie wtedy zwyklymi tn bez skrecania, ja mysle ze za ta cene to super wozek kola ma wszystkie popmowane co tez jest wazne, nie kupuj czasem z plastikowymi malymi koleczkami bo sie zameczysz na spacerach ja tym wozkiem jezdzilam nawet jak byly te zaspy sniegu, muldy na chodnikach i dal rade polecam

Ja miałam coneco toledo, supcio wózek, syn urodzil sie w styczniu i w gondoli jeździł do połowy maja, a potem rozłożyłam mu spacerówke na leżąco i super było, bardzo wygodny i poręczny, ja zdejmowałam cały kosz z gondoli i targałam z maluchem na czwarte piętro, a spacerówke zostawiałam na półpietrze i potem do piwnicy na noc, jednak wage tez swoją ma, koła bardzo wygodne, jak mały miał półtora roku maż dal ogloszenie na wózek i sprzedał pierwszym oglądającym od reki jak sie dowiedziałam to było mi go bardzo szkoda :( uwielbiałam nim jeżdzić, no ale było lato wiec kupilismy tez coneco taki leciutki spacerówkem i jeszcze jeździmy :) Za ta cene naprawde zadowolona byłam, ale nie wiem co teraz jest fajnego w ofercie no ja ponad 2 lata temu kupowałam

Gość wyimaginowana33333
Ja mieszkam na 3 piętrze i właśnie kupiłam x landera xa,cholerstwo jest ciężkie (14kg) ale nie chciałam innego -mąż będzie wnosił....z lekkich wózków polecam vector 4 air z baby design http://www.allegro.pl/item960595609_3w1_espiro_vector_4_air_2010_plecak_fotelik_neo.html wygląda fajnie i waży tylko 8kg..rozważ jeszcze zostawianie stelaża z wózka w piwnicy albo w bagażniku auta (jeśli takowy posiadasz ) bo nawet 8kilowego wózka i do tego dziecka do góry nie wtargasz...a coneco toledo też fajny...

Gość wyimaginowana33333
zerkłam teraz na toledo i on wcale lekki nie jest..14kg to nie mało,jeśli zdecydujesz się na wnoszenie go to zrobisz 2 kursy -jeden z gondolą a drugi ze stelażem,już nie wspominam o jakichś zakupach itp...

Mam możliwość odkupienia wózka MOON 3 letni za 500 - jeszcze go nie widziałam ale w sumie zawsze można zaoszczędzić... ma któraś dobry jest?

Witam Mam możliwość odkupienia wózka MONN 4-kołowego po dziecku kt ma teraz ponad 3 lata. Dopiero idę go dziś zobaczyć ale jestem ciekawa opinii na temat tych wózków. Termin mam na koniec lipca (23). Mieszkam na 4 pietrze... Aha wstępna cena to 500 zl. Będę bardzo wdzięczna za opinie