Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madonneczka

Długoletnie związki. Mam ochotę na zdradę

Polecane posty

Ciepłe kluchy to mogę Ci LOOserku na obiad zrobić życie jest piękna - masz rację. Nie chcę jakiś innych stałych związków Wierność - jak długo

Gość von Hermann
Nie ma takiej szansy, Luśka, Jestem uparty jak stary osioł. Nie spocznę, nim nie osiągnę celu. Przekonasz się sama. Co Ci szkodzi się fajnie zakochać?

Ja pozwolę sobie przypomnieć, ze istnieje alternatywa zwiazku, czyli życie bez zwiazku. Mozna wtedy umawiać się na prawo i lewo,a dla bardziej wymagajacych seks zbiorowy, swingers partty itp.

Gość von Hermann
Nie ma takiej szansy, Luśka, Jestem uparty jak stary osioł. Nie spocznę, nim nie osiągnę celu. Przekonasz się sama. Co Ci szkodzi się fajnie zakochać?

Gość von Hermann
A co to jest swingers party, Luśka?

Gość von Hermann
No tak, Luśka, to tak jak z tym dowcipem o Żydzie, który utyskiwał, że nie może wygrać w totolotka, aż zniecierpliowiony Pan Bóg poprosił go, żeby dać mu szansę poprzez wypełnienie kuponu.

przyprawianie rogów moim zdaniem jest gdy zaczynam drugie życie. działamy na dwa fronty, myślimy tylko jak by się tu spotkać, a jesli zrobimy to co to za rogi. kilka dni i zostaje miłe wspomnienie i odskocznia od codziennej monotomii

Gość von Hermann
Madonneczka? A może Ty byś się puściła ze mną? Atrakcje gwarantowane. Luśka mnie zna i jest gotowa potwierdzić, że mogę Cię bardzo szybko zbajerować.

Gość von Hermann
Rozumiem, Luśka, że Twoja wiedza o swihgersparty również pochodzi z sieci... :)

Gość von Hermann
Widzę, Luśka, że przejawiasz zainteresowania szczególnym rodzajem wiedzy. Bardzo Cię to wciąga?

Gość zapach pomarańczy...
No i jajcarskie święta tuż, tuż:) Więc życzę ci 'Madonneczka' - figlarnej kiełbasy i jędrnych jajek:D

Gość von Hermann
Nie, Madonneczka, nie zakochasz się. Już ja tego przypilnuje. Tylko ostry, krótkotrwały epizod. Tak jak sobie zażyczyłaś.

Gość von Hermann
Wyłącznie czysta i niezobowiązująca uprawa seksu (oraz kartofli - zobowiązująca; kartoflami podzielimy się sprawiedliwie.)

Gość von Hermann
Ja jestem "on".