Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madonneczka

Długoletnie związki. Mam ochotę na zdradę

Polecane posty

Gość grysssik
Ej życie jest piękne, skoro skok w bok to nie przyprawianie rogów to czemu nie powiedzieć o tym pertnerowi? :D Na pewno nic się n ie stanie, bo to przecież nic takiego :D

Luśka Czemu mówisz, że ściany mają uszy? Przecież nie będę tego robiła u siebie. Może i jestem głupia, ale nie aż tak

nigdy nie mówi się wszystkiego zawsze jest coś czego sie nie mówi i tyle, czy wy tez wszystko mówicie raczej nie, każdy ma prawo decydować i podejmować decyzje a podjęte decyzje nie zwsze sa słuszne

Gość von Hermann
Jak przypilnuję? Madonneczka? Wystarczy nieco konsekwencji. Wszystko jest kwestią przyjętej konwencji. Jeśli umówimy się wyłącznie na uprawę seksu, to będzie wyłącznie uprawa seksu i nic więcej!

Oj, zaraz szmata Mam Von Herman kobiety o wiek sie nie pyta, ponoć mamy tyle lat na ile się czujemy. A ty ile?

Gość zapach pomarańczy...
A może uprawa buraków byłaby bardziej wydajna:) Nie podrywaj mnie 'Madonneczka' ;) Jesteś blondynką?

ludzie nikt wam nie każe tego robić jeśli nie chcecie to nie ale nie potępiajcie tych którzy mają inne zdanie i poglądy na ten temat nikt nie kaze ci pisac tutaj swoich pogladow

widzę że jednak pewne osoby poprostu nie rozumieja o co chodzi, powtarzam każdy jest kowalem swojego losu a życie jest króciutkie i trzeba wszystkiego spróbować to moje zdanie i szanuję jesli ktos ma inne sprzeczne z moim

Psełdo, to jest fragment wiedzy posiadanej przez na oko 95% dorosłych przedstawicieli współczesnego człowieka (w sensie gatunku), wiec na nic Twój sarkazm. :-)

to moje zdanie i szanuję jesli ktos ma inne sprzeczne z moim to moze zacznij tez szanowac osobe, ktora chcesz zdradzic, z jakiego powodu szanujesz tego kogos mniej niz ludzi na forum?

he he napisać można wiele i mysleć też od słów do czynów jest bardzo daleko czyli to wczorajsza sciemniara, pozdrawiam :-)

nie no ludzie naprawde mylicie pojęcia, szanuję swojego męża i tyle a skok w bok to dwie różne historie hahahah :-)

Gość karambuła
a ja slyszalam, ze baby mogą się po zdradzie nabawić nerwic i depresji w zaleznosci od psychiki. czy oplaca sie dla kilkunastu minut sexu meczyc sie przez reszte zycia z poczuciem winy? Moja psyche by tego nie uniosła, dlatego nie w glowie mi zdrady.

czy oplaca sie dla kilkunastu minut sexu meczyc sie przez reszte zycia z poczuciem winy? ale jaka wina, laska meza szanuje, skok w bok to nie zdrada :-)

Zycie jest piękne, to fajnie, że pokazałaś się/napisałaś/ Zapach pomarańczy, ile masz lat

i tak własnie dajecie przykład nie szanowania decyzji innych, rozumiem, ze jesli twoj facet by bzyknal na boku to uszanowalabys taka decyzje :-)