Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnastazjaNastka

Jaka kurtke na wiosne?

Polecane posty

Gość AnastazjaNastka
hej dziewczynki jestescie jeszcze?

Gość kobieta w pracy 765
Ja też dzisiaj sobie kupiłam na wiosnę .. nie bardzo jestem zadowolona, ale co zrobić - wybór żaden.. :( kupiłam beżowy krótki ala płaszczyk, musi być taki bo niestety nie mam kasy na inne. Widziałam jeszcze taki dłuższy, biały z czarnym paskiem - ładnie by podkreślało talię, ale drogi był, a jeszcze nie mam butów i same rozumiecie .. :( Eh..

Gość AnastazjaNastka
Kobieta Ty tez mialas taki problem?? Co sie dzieje teraz z ta moda:) a moze pochwalisz sie swoim zakupem?:)

Gość lustrzana dama
ja sobie kupilam na jesien biala kurtkę z duzymi guzikami w Pimkie i wlasnie dzis ja zalozylam - na jesien jest troche niepraktyczna, ale na wqiosne jak znalazl :)

Gość AnastazjaNastka
dziewczynki pochwalcie sie fotkami:)

Gość ania bania
jakis miesiac temu kupilam plaszcz w s. oliver znalazlam nawet zdjecie http://www.snobka.pl/artykul/7999/plaszcz_s_oliver tyle ze moj jest w zdecydowanie bardziej nautralnym kolorze, bezowy z brazowymi guzikami. material i wykonczenie warte tej ceny ;)

Gość AnastazjaNastka
Plaszczyk przecudny:) Naprawde:) Tylko cena kosmiczna jak dla mnie:) I jednak dlugosc nie dla mnie poniewaz jezdze autem ni i nie jest to zbyt wygodne:)

Gość kobieta w pracy 765
Wybory właściwie żadnego nie ma :o Moja bez rewelacji, zależało mi na czymś wiosennym i niedrogim no i : http://img13.imageshack.us/i/img0101ju.jpg/ http://img191.imageshack.us/i/img0106vq.jpg/ kolor jest trochę inny bo światło taki nijakie... sorry, że nie na sobie ale aż wstyd przyznać że nie mamy (jeszcze :) ) takiego lustra odpowiedniego a nie chcę ziomka budzić.

Gość ania bania
poszperalam i znalazlam dokladnie moj kolor http://www.soliver.de/Trenchcoat/14.002.52.4274,default,pd.html?cgid=wo_ko_ja_maentel a co do dlugosci, guziki koncza sie w bardzo odpowiednim miejscu, nic nie hamuje ruchu, wiec mam nadzieje, ze w aucie nie bedzie problemu - tez jezdze;) cena faktycznie huhu, ale mama dala sie przekonac;)

Gość Alexa____
AnastazjaNastka fajny ten plaszczyk turkusowy. Sluchajcie a macie na oku jakas fajna kurteczke taka na luzie?

Gość AnastazjaNastka
Lenka 109 zl:) Bylam milo zaskoczona, poniewaz dzien wczesniej bylam na zakupach w pobliskim miescie w galerii i ceny mnie lekko podlamaly:( Kobieta Twoj tez badzo ladny,klasyczny, modny, i pasuje do wszystkiego:) do jeansow, do eleganckich spodni i do spodniczki:)

Gość Alexa____
Patrzylam w House, Diverse i Cropp Town i nic nie znalazlam:( Przynajmniej narazie nie znalazlam.

Gość kobieta w pracy 765
Myślę, że bardzo oklepany. W ogóle jakoś nie przepadam za takimi, ale jak mówię wszystko ładniejsze było już drogie i .. dupa zbita :)

Gość asdfsasdfs
www.onet.pl

Gość poodbijammm

Gość AnastazjaNastka
Dziewczynkijak tam?:)

Gość podbijammmm

Gość AnastazjaNastka
Aliksanra piekny:) a gdzie taki kupilas?