Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronikaaaa

Schudłam juz 10 kg, nie od jutra od dzis!! PRZECZYTAJCIE!

Polecane posty

Gość Weronikaaaa
w 3 miesiace :D . od stycznia, z tym, ze styczeń był miesiącem wpadek, prób i błędów. MOŻNA! Siłka duzy++++++++++++++ nie herbaty nie słodzę i wogóle żadko pije taka zwkłą, jesli juz to czerwoną bo zielona mi nie smakuje. I inke, zwykłą kawe z mlekiem 0,5% bez cukru. Po prostu trzeba ścisnąć poślady i do dzieła!

Nie gadam glupot tylko prawde :) Musli sprzedawane w wiekszosci sklepow zawiera olbrzymia ilosc cukru. Poza tym dodaja tam suszone siarka owoce wiec nie jest to za zdrowe. Jak kupisz sobie wszystkie skladniki i sama ja wymieszasz wtedy owszem zgodze sie,ze musli jest zdrowe. Prosze spojrz na link ponizej i powiedz mi czego wiecej zawiera ten jogurt bialka czy weglow :P http://www.danone.pl/produkty/Naturalny I nie mow,ze ktos jest glupi, bo nie uwaza,ze bialy jogurt to bialko :P

Gość Słońce :)
Cześć:) ja schudlam od 6 stycznia 15kg!! i to bez żdanej diety porpostu jadłam mniej i nic po 19 da się? DA!!

ze tez ciagle od nowa to trzeba tlumaczyc: tak - musli jest niezdrowe tak - jogurt to weglowodany duzo dziewczyn zyje w wyparciu. chca jesc slodkie musli i jogurty, wiec nie dopuszczaja do siebie oczywistej prawdy :D:D:D poza tym.. na polskich stronach dotyczacych diet zawsze poleca sie chudy nabial. na zagranicznych przeciwnie - chcesz schudnac odstaw nabial! nabial to przyczyna cellulitu i taka jest prawda. ja nie moge od pewnego czasu jesc nabialu.. juz po dwoch meisiacach cellulit zszedl jak reka odjal, a nadwage mam nadal i jadalam slodycze. co powiecie na to?

Gość bialaperellkaa
O tym odstawieniu nabiału nie słyszałam. Myślałam właśnie że nabiał w diecie potrzebny jest. Schudłam 6 kg w czasie przeróżnych głodówek i jo-jo :( Teraz od 3 dni jestem na 1000 kcal i ćwiczę, zważę się w urodziny i zobaczę jak jest :)