Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna naiwna

nie chce sexu!!chcialam zebyś mnie kochał!!

Polecane posty

Gość taka jedna naiwna
a ja sie z nim spotykam patrze na niego,całuje i mam ochote wykrzyczeć jak bardzo go kocham ale nie zrobie tego!!nie!! czasem widze w jego blekitnych slepiach uczucia,ale co jak on ich nie chce?!

Gość taka jedna naiwna
mam kontakt,mam seks,mam uczucia,wydaje mi sie ,ze on tez jakies tam ma tylko z jakiegos wzgledu je tlumi!z jakiego nie wiem!

Gość co to za miłość
Krokodylka w moim przypadku to dość skomplikowane. U mnie nastąpił brak dojrzałości do miłości. Przytrafiła mi się za wcześnie.

Gość taka jedna naiwna
w moim przypadku on nie chce kochać widze co innego i nie wiem ,czy mam mu w tym pomóc do cholery czy strzelić w pysk

Gość co to za miłość
nie można kogoś zmusić do tego, aby Cię kochał.

Gość Krokodylka
Faceci są bardzo uczuciowi i wrażliwi. Ale NIE WYLEWNI. Taki mówi neurologia i psychologia. Jak to: nie chce kochać? Jak to: brak dojrzałości do miłości?

Gość co to za miłość
Krokodylka normalnie, brak dojrzałości do miłości. Byłam za młoda i za głupia, nie dostrzegałam rzeczy, które dostrzegam dziś.

Gość taka jedna naiwna
on chyba nie potrzebuje uczuć.chyba ma inne plany sama nie wiem widze co innego ale mysle jeszcze co innego

Gość taka jedna naiwna
to on chyba minał sie i z neurologia i z psychologia wylewny,czasem potrafi okazac uczucia ale mowi,ze nie chce

Gość Krokodylka
Kurwać, jesteści mistrzami półsłowek. 1. On nie potrzebuje uczuć? dlaczego tak myślisz? ma inne plany? jakie? dlaczego tak myślisz? widzisz co a myślisz co? 2. Nie dostrzegałaś rzeczy, które dostrzegasz dziś. Czyli co? Związałaś się z facetem jak byłaś młoda i teraz ciągle z nim jesteś ale dostrzegasz, że... on... co?

Gość Krokodylka
Mówi, że czego nie chce? Okazywać uczuć? Czy żywić tych uczuć?

Gość taka jedna naiwna
on nie chcial sie zakochiwac,bo mial inne plany i pewnie nadal ma chciał wujechac czy cos tam a ja bede mu w tym przeszkadzac wiec po co mu uczucia?!

Gość brak uczuć
Krokodylka Nie czytałaś wcześniejszych postów. Zakochałam się w facecie bez pamięci jak byłam młoda i niedojrzała. Nie jestem z nim, choć nadal Go kocham.

Gość taka jedna naiwna
co widze?widze,że jednak jest uczuciowym facetem co myśle?że stłumi te uczucia i tak

Gość brak uczuć
Krokodylka Z tego właśnie powodu jestem sama i nie potrafię się z nikim związać. I pewnie tak już pozostanie. Bo On już pewnie o mnie zapomniał.

Gość taka jedna naiwna
a ja z tego oto powodu boje sie probowac ,bo nie wiem czy mam w to isc cala soba ,boje sie ,że jednak sie okaze ,że wywali te uczucia i bedzie ryk

Gość taka jedna naiwna
ta nasza rozmowa to jakiś bełkot:D

Gość brak uczuć
taka jedna naiwna Widzisz ja gdybym widziała jakiekolwiek szanse, że coś do mnie czuje, to nie zawahała bym się nawet sekundy, żeby w to wejść.

Gość taka jedna naiwna
a może nie widzisz szans,bo nie chcesz ich widziec sama mowisz,że nie probujesz ja nie chce sie sparzyć:O seks to seks a uczucia to już wyższa półka i ja niestety je mam

Gość co to za miłość
Dlaczego uważasz, że bełkot ? Mówię szczerze.

Gość co to za miłość
To nie tak, że ich nie dostrzegam. Wywnioskowałam z rozmowy :(

Gość Krokodylka
Naiwna, Uczucia, to uczucia... Jak się pojawią, to nawet jak się wyjedzie, nie zgasną szybko. Może poprosi byś wyjechała z nim. Człowiek człowiekiem jest. Brak uczuć, A co ty tak bezczynnie siedzisz?! Ciągle zakochana w facecie i on pewnie o tym nie wie... Nie widzisz kszty szans. Rozzumiem, zdarza się. Ale nie próbowałaś i powinnaś pluć sobie w brodę.

Gość co to za miłość
Krokodylka On wie, próbowałam wielokrotnie - zawsze odpowiedzi wymijające.

Gość taka jedna naiwna
wiem,ze mowisz szczerze ale cala ta nasza rozmowa wyglada komicznie krokodylka ale co zrobić by te uczucia były?by były mocne?by on sam uwierzyl,ze nie sa straszne i nie sa przeszkoda??no wlasnie...

Gość co to za miłość
ale co zrobić by te uczucia były?by były mocne?by on sam uwierzyl,ze nie sa straszne i nie sa przeszkoda??no wlasnie... Dokładnie mam to samo pytanie, jakbyś czytała moje myśli ...

Gość Krokodylka
Dziewczyny, Nawet jeśli facet was odrzuci, to oczyśćcie swoje sumienia i ŻYJCIE tym waszym życiem. Naiwna - otwórz się raz przed nim. Powinnaś to zrobić. I nawet nie po to by go zdobyć w całości, tylko po to by się wyrazić, by być W PORZĄDKU ZE SOBĄ. Brak uczuć - spróbuj zainicjować to czego pragniesz, by być W PORZĄDKU ZE SOBĄ. Życie wam ucieka, a wy jakieś mimozy... nie chcecie go przeżywać.

Gość co to za miłość
taka jedna naiwna Widzisz, nie boję się, że się sparzę,. Nawet jeśli tak się stanie to przynajmniej będę wiedziała, że żyję. A tak marazm, dreptanie w miejscu.

Gość co to za miłość
Krokodylka U mnie już przepadło. Powiedział, że kogoś ma, więc jak mam zrobić to czego pragnę ??? Jak ???

Gość taka jedna naiwna
ja chce żeby to on sie otworzyl przede mna,zeby dal mi na to szanse! co za miłość to chyba drepczemy razem,obyśmy w ta wydeptaną dziure nie spadły:D

Gość co to za miłość
ja już wpadłam w jakąś dziurę i nie wiem jak się z niej wykaraskać :( Miliony myśli na sekundę ... i jedno pytanie - co powinnam zrobić ? Szukam odpowiedzi na to dręczące pytanie.