Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irenasantor

jak mu spojrzeć w oczy????sex w 4-kę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

byłam na przeprawie na quadach ja i moi koledzy quadowcy było zarąbiscie, wszędzie mokro same kałuże tym bardziej w lesie pokosiliśmy się przeprawić rzeczkę no i wtopa ja cała mokra jak wyjechałam po wielkich trudach zdjęłam kombinezon by go otrzepać a mój kolega stwierdził że mam pod spodem jak dla niego bardzo seksi bluzkę i spytał co mam pod nią a ja wiedziałam ze mi sutki sterczą na maksa bo nie miałam stanika, powiedziałam że nic , podszedł i podciągną mi bluzkę przeraziłam się wiedząc że reszta kolegów na mnie patrzy , dotkną mnie delikatnie, może za bardzo delikatnie tak że poniosła mnie chwila i już nie myślałam o pozostałych kompanach, poczułam kolejne dłonie na ciele !!! i spanikowałam , pomyślałam co ja robię tu sama!!!! z 4 kolegami w lesie , zrobią mi coś złego i w ty momencie poczułam podniecenie, a dalej już sienie opierałam było ekstremalnie dobrze, wiedziałam tez to że czeka na mnie domu mąż z dziećmi tylko po to bym mogła sobie powariować na quadzie z nimi został,co mam robić jak mu spojrzeć w oczy?

Gość lusia-busia
Nieprawda. Sądzę, że potraktował to poważnie. Zresztą rada jest doskonała. Żyj dalej. Nic nie mów. Zapomnij. NIGDY TEGO NIE POWTÓRZ.

Gość zła mietka
dziwwwa jesteś od co. Współczuje mężowi, biedny rogacz.

Gość luslusssia
zbadaj się czy wenery jakiejś nie masz i czy w ciązy nie jesteś. Ale smród!

Zabawiłaś się dobrze i już. Czego tu żałować ? Miałaś pewnie kilka orgazmów i nie raz od tamtej pory myślisz o wyjeździe na quady :) W domu raczej takie bzykania nie miałaś ?

irenasantor - rada powyższa o lodziku poważna.... zadbaj żeby mąż nie poznał że coś CIę gryzie... to że zaszalałaś... trudno zdarza sie... ale zranisz go jak mu powiesz albo się wyda... więc lepiej żyj jakby się nie zdarzyło.

Gość niektóre kobiety
niektóre kobiety to szmaty niestety:(

Problem tkwi w tym, że człowiek nie jest stworzony do poligamii ! Trzeba coś czasem bzyknąć na boku ... Niestety.

Gość do irenasantor
To teraz powiedz staremu i dzieciakom, że wybierasz się na quady z 8 kolesiami. Będzie jeszcze fajniej. Tylko nie zapomnij strzepać, fujjj, otrzepać znowu kombinezonu. No i koniecznie wtedy sutki ci muszą stać. A jak ta ósemka będzie cię tak wspaniale posuwała to pomyśl o mężu, żez niego taka żałosna dupa co siedzi z bachorami w domu a ty tak świetnie się bawisz.

Gość cgsgsag
J.e.b.a.n.a szmata z ciebie!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieje ze ci twoi koledzy będą chcieli więcej zabawy z tobą i będą cie szantażować a ty będziesz im spełniała wszystkie zachcianki typu anal,lizanie dupy,pała z połykiem,branie z dupy do mordy itp(no i oczywiście zobaczymy z tego jakiś filmik w sieci).A później i tak się wszystko wyda i mąż cie kopnie w k.u.r.e.s.k.i.e dupsko i pozbawi cię praw rodzicielskich a dzieci juz nigdy nie zobaczysz ale dlatego ze nie będą cie nazywać mamą tylko szmatą(notabene po imieniu) i ty sama już nie wytrzymasz i nie będziesz chciała się z nimi widywać. Ale mimo to życzę powodzenia :) i ruchaj się dalej heh

Co w od niej chcecie wy żałosne jełopy sami gdybyście mieli możliwość ruchali byście do woli, i nawet brewka by wam nie pykła , a o swoich kobietach nawet przez mgle byście nie pomyśleli, jak zwykle wy chłopy możecie ale jak się coś przytrafi kobiecie takiego to od razu szmata? wy to od pokoleń jesteście zeszmaceni na maksa!!!!

Gość ale masz wyobraźnię
niezły bajer. Chciałoby się tak, co? :P Szkoda słów :O

do cgsgsag nie potrzebnie jesteś taki wulgarny , pokazałeś swoja kulturę, brawooooooooo!!!!!!!!!!!!!!

Gość Trzeba żyć dalej...!
to prawda, chłopy, co wy k**** piszecie, wstyd mi za Was, cioty! pewnie się brandzlujecie całe wieczory i tylko fukacie na panny przez internet. oderwać się od kompa, onaniści, i kawałek świata zobaczyć!

dziewczyna chciała tylko porady albo się uzewnętrznić by było jej łatwiej , myślę że się z tym męczy a tu spadają na nią same gromy z jasnego nieba, sami nie jesteście lepsi:(

Gość cgsgsag
Hehe starałem się nie być wulgarny. No ale takie coś to trzeba nazywać po imieniu a nie. A że wy ją bronicie to znaczy że albo robiłyście skoki w bok albo macie taką ochotę. Ją bronicie tak-a jak facet zdradzi to od razu od najgorszych wyzywacie hehe.Nie wiem jak może cie stanąć w obronie jej,dlaczego ona zasługuje na to aby ten incydent poszedł w niepamięć???Jak by napisała że mąż mnie nie zaspokaja i go zdradziłam ale zle sie z tym czuje i co jam teraz zrobić,ale ona napisała że mąż został z dziećmi tylko po to aby ona mogła sobie poszaleć-no i poszalała.

Nie ona tego nie nie napisała nie pojechała na quady z złożeniem przecież sama napisała ze była przerażona w pewnym momencie, stało się. a obie w życie nie płata czasem niespodzianek?

Gość cgsgsag
Proszę cie!!!!!!!! Nie takie coś,nie z czteroma,jak by chociaż z jednym no to dobra zaczął i skończył,a tu czterech-przeciez to była orgia oni się zmieniali jeden po drugim albo nawet robili to naraz w rózne dziurki.I co w tedy strach minął???To nie trwało 5 minut mogła się jeszcze opanować wiedziała dobrze co robi miała dużo czasu. A ty czemu ją tak bronisz???Tobie się przydażyła taka niespodzianka??

Nie nigdy ale sama staram sie byc obiektywna i moze faktycznie ją stary nie zaspokaja może jest sama z dziećmi 24h na dobe i miała wszystkiego dośc wiesz staram sie postawic w jej sytuacji, na pewno jest jakas przyczyna ktora zrodziła taki skutek

Powiem więcej sami się do tego przyczyniacie!!!!!!!!!!!!

Gość cgsgsag
Starasz się być obiektywna!!! To na podstawie jakich przesłanek ją bronisz??? Przecież ona nic takiego nie napisała że to może być przez męża,jak byś byłą obiektywna to napisała byś coś na podstawie tego co ona napisała. A jak ja to przeczytałem to pomyślałem o niej jak o najgorszej szmacie bo tak interpretuje jej słowa. Wiem że w życiu róznie to bywa ale ona nic takiego nie napisała anie nie wyjaśniła więc jak na razie jest jak dla mnie szmatą-no chyba że sięjakoś wybroni z tego(chociaż nie widze usprawiedliwienia na to)ale ta pani juz tego raczej nie czyta bo to wczorajsze jest. A ty wybaczyła byś mężowi zdrade????

do Ivka26 ja jej nie zazdroszczę, współczuję!!! ale miałam ostatni taki fajny sen!!!!!!!!!!!!(podobny)