Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrrrrrrrrr

Mam chote na gorący sex z....

Polecane posty

Gość Wrrrrrrrrr
Kurde jeszcze najgorsze jest to ze to bardzoooo uczuciowy chlopak (doslownie jak kobieta) i jego wczesniejsze zwiazki byly takie ze kazda go zdradzala.....albo nei szanowala oklamywala i mysle sobie jak go poznalam ze Ja go nie skrzywdze ze jestem tak samo dobra jak On i ciepła i wogule....noi kurna ...sie stalo i spotkal nastepna zołze....

skoro twoje poprzedniczki go zdradzaly to moze sex z nim ich tez nie satysfakcjonowal

Gość Wrrrrrrrrr
No walsnie oprocz sexu.....rozstalismy sie bo przez kiepska sytuacje zyciowa przez ostatnie 4 mc zwiazku strasznie sie klucilismy i On poszedl na bok nie doslownie poprostu spotkal sie z jakas panna dwa ze 3 razy ale stwierdzil ze nei chce i woli naprawic zwiazek ze mna tylko ze ta panna zakochala sie w nim i nie dawala mu zyc i zadzwonila do mnie i opowiedziala o wszystkim i Ja jej uwierzylam On mi potem to opowiedzial i odeszlam......bo za bardzo mnie to zabolało....

Gość Wrrrrrrrrr
Tez sie nad tym zastanawial nawet na poczatku mojej i jego znajomosci pomyslalam ze skoro kazda panna go zdradzala to moze ma małego hehe ale nie ma ....jest ok

Gość no wiesz jak dla mnie
wyobrażam sobie jak trudna będzie taka rozmowa ale prędzej czy później będziesz musiała z nim porozmawiać... całe życie zamierzasz go oszukiwać ( a właściwie siebie) Sama wiesz dobrze, że na dłuższą metę nie dasz rady. Będziesz coraz częściej o tym myśleć i bedziesz mieć coraz większe wyrzuty sumienia . W takim układzie nie będziecie szczęśliwi. Albo skrzywdzisz jego albo siebie... Wybór należy do Ciebie. Tymczasem znikam dobrej nocki

troche to pokrecone nie uwazasz? a powiedz mi jedno teraz wsza sytuacja zyciowa sie poprawila i mozecie byc razem mimo ze spotykal sie z inna . jestes pewna ze nie bedzie zadnych klotni i bedzie dobrze bo sex wszystko zalatwi? a wielkosc nie ma tak duzego znaczenia.

Gość Wrrrrrrrrr
OKi miłej nocki papa dzieki:)) Tak teraz nasza sytuacja jest nawet powiem super i praca i firma i wszystko...jest to pokrecone.Pomimo tego ze byla ta inna i jest teraz jakas ale On jej nie kocha i Ona raczej jego tez nie sa bo sa razem....dogadujemy sie swietnie i mysle ze nie bylo by klotni ....

skad wiesz czy ona go nie kocha moze ma takie same plany na wspolna przyszlosc jak twoj obecny ?

mam nadzieje ze nie idziesz tez juz spac ?dzieki naszej rozmowie szybciej mija mi czas i nie mysle o wlasnych problemach.

Gość Wrrrrrrrrr
Wiem bo ex mi o tym powiedzial.....ze to raczej jest bycie ze soba zeby być jakos spedzic razem czas....Jemu jest z nia zle w lozku ale jest z nia by nei byc sam...by nei myslec o mnie On jest w stanie rzucic teraz wszystko dla mnie i wyjechac ze mna gdzies daleko z dala od wszystkich zalozyc gdzies interes i zyc razem szczesliwie w swietym spokoju

Gość Wrrrrrrrrr
Nie nie ide dzieki Ja tez lubie pomaga innym w problemach mi tez szybciej czas leci i nei mam zamiaru isc spac nie usne nawet zrobilam sobie kawke;)))Dziekuje Ci bardzoooo

nie mozna cale zycie uciekac ani czekac na wlasciwy moment do rozmowy,

to ja ci dziekuje nawet nie wiesz jak mi ta rozmowa dodrze robi nie mysle o problemach

Gość Wrrrrrrrrr
Wiesz bo tak pomyslalam ze jakbym z nim zamieszkala to po np pol roku lepiej powiedziec ze nei chce z nim byc ze np jednak jest nie zbyt razem mieszkac ze nie czuje juz tego czegos jak na poczatku itp itd.....niz teraz kiedy dom sie juz robi....

Gość Wrrrrrrrrr
A jezeli Ty masz jakies problemy to zawsze słuze pomoca;))))

nie wiem czy to byloby w porzadku a jak ty bys sie w tym wszystkim czula

skoro rozmawiamy to moze mi poradzisz co mam zrobic widzisz przez caly czas naszej rozmowy czekam na meza ktory sie spotkal w pabie ze starymi kolegami potem przyszly kolezanki ja zostalam w domu bo grypa mnie cos rozklada .

Gość Wrrrrrrrrr
A co wiecej? jestes zazdrosna o kolezanki?te kolezanki to dziewczyny kolegow?moze napiszesz cos wiecej ;)

staram sie do niego dodzwonic ale prawdopodobnie padla mu bateria i nie wiem co sie z nim dzieje wiec nasza rozmowa pozwala mi sie oderwac od myslenia

Gość Wrrrrrrrrr
No to mozna sie wkurzyc wiadomo ale jezeli jest zaufanie.....Moze masz numer do kogos kto tam jest Jak mojemu padla bat to zadzwonilam do przyjaciela

nie chodzi mi o kolezanki tylko o jego zachowanie wyszedl z domu o17 a teraz jest ktora pub w ktorym byli zamykaja o 1 wiem bo tam pracuje nasza znajoma

Gość Wrrrrrrrrr
tzn do mojego faceta przyjaciela hehe

Gość Wrrrrrrrrr
aha no to troche ni fajnie.....a jak miedzy wami sie uklada?

Gość cos krecisz
nie jestescie razem 3miechy a od 1.5 roku jestes z obecnym..czyli krecilas z obydwoma !!! zdzira

Gość Wrrrrrrrrr
Kurcze nie chce zebys sie dolowala czy cos ale moglby chociaz zadzwonic ze bedzie pozno od kogos....albo ze zmienili pub czy cos....chociaz faceci czasem nie sa tak myslacy jak kobiety Ja bym zadzwonila do faceeta i powiedizala ze wruce pozniej zeby sie nie martwil...hmmm

przez dluzszy czas mieszkalismy poza polska przyjechalismy rok temu w sierpniu wzielismy slub sporo czasu spedzamy razem zawsze sa klotnie ale potem sie godzimy i sex jest super

Gość byly to genialny uklad
zaspokaja kiedy chcesz ;) :), wie co lubisz :D