Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrrrrrrrrr

Mam chote na gorący sex z....

Polecane posty

Gość Wrrrrrrrrr
cos krecisz.....nie nie krecilam z obydwoma ze swoim ex nei mialam kontaktu bo po tym co zrobil mialam bol zal i gniew....spotkalam obecnego przypadkiem i sie zakochalam nie wiem dlaczego moze okazal mi troche ciepla jakiego potrzebowalam w takiej chwili...

ale wiesz ostatnio mialam wrazenie ze cos nie gralo nie umiem tego opisac jakby szukal wrazen nie wiem czul sie na uwiezi nie umiem tego opisac

Gość Wrrrrrrrrr
Tylko ze mi nie chodzi o uklad a oto by byc z jednym z ktorym bede w pelni szczesliwa...

Gość Wrrrrrrrrr
Milutka masz gg?moze tam pogadamy?

Gość Wrrrrrrrrr
sorry nie miluka tylko milupka hehe

nie mam bo dopiero co zmienilam laptopa nie mialam kiedy wszystkiego zainstalowac

Gość Wrrrrrrrrr
Aha kurcze....no to chyba musisz czekac na niego ....tylko nie wiem czy tzw awantura pomoze bo wtedy moze jeszcze bardziej szukac wrazen jezeli czujesz ze szuka moze zapytaj Go wprost czy cos jest nei tak czy czuje sie jakos uwięziony czy jest mu dobrze z Toba ...

dzieki za rozmowe to ze mozesz sie chociaz troche wygadac duzo daje

Gość Wrrrrrrrrr
A daleko od domu sie wybral?

Gość Wrrrrrrrrr
Wiem i wiesz czasem lepiej na takim portaluznalesc osobe fajna do rozmowy niz pogadac z przyjaciolka....(chociaz ja pierwszy raz korzystam z forum)

to nie kwestia awantury widzisz ja nie mam nic przeciwko temu aby sie spotkal ze swoimi znajomymi tylko zebym wiedziala o ktorej bedzie zebym sie nie martwila

w takim razie witaj w klubie bo ja rowniez dzisiaj korzystam pierwszy raz

Gość Wrrrrrrrrr
No tak rozumiem tylko ze jak tak dlugo nie przychodzi to rozne rzeczy do glowy przychodza....

wiesz gdybym mogla zadzwonic to bym sie tak nie martwila a tak chodze od okna do okna w dodatku mieszkamy z rodzicami na razie wiec sobie wyobraz

Gość Wrrrrrrrrr
Ciekawa jestem o ktorej przyjdzie ;) i co Ci powie

Gość Wrrrrrrrrr
No tak wiem cos o tym apropo rodzice.....

dokladnie a ja przeciez nie pojde go szukac to upokarzajace byloby dla mnie

Gość Wrrrrrrrrr
Kurcze...zeby tylko nic sie nie wydarzylo a skad sa ci znajomi z pracy?bo jak nie znasz tych ludzi to wiesz niewiadomo moze byl tam jakis kolega co mu odbilo po alkoholu i zaczal rozrabiac ze tak powiem nei chce Cie martwic ale ludzie sa rozni...

na razie to chodze od okna do okna i patrze bo sie martwie a zdrugiej strony taki gniew we mnie kipi ze nie masz pojecia

Gość Wrrrrrrrrr
A powiedz mi byla kiedys juz taka sytuacja ze gdzies wyszedl pozno wrucil i np nie powiedzial Ci ze wruci pozniej czy cos...teraz to i Ja sie zaczelam martwic hehe

jakis czas temu spotkal sie z dwoma przyjaciolmi i pozno wrocil ale o tym wiedzialam i moglam zadzwonic jesli byl zasieg bo czesto w pubach jest kiepski zasieg albo muzyka gra glosno i nie slychac tel.ale teraz jest inna sytuacja

Gość Wrrrrrrrrr
wiesz co a moze On ma na naszej klasei tych znajomyc moze jakis tam kontakt jest czy cos wiem moze to glupie ale z drugiej strony....MOj ostatnio poszedl na spotkanie klasowe i wiedzialam ktorzy to znajomi z liceum......

Gość Wrrrrrrrrr
Ewentualnie sprawdz w necie do ktorej ten pub jest czynny tak na 100% i moze do tego pubu jest kontakt moze ta znajoma tam bedize ktora pracuje

Gość Wrrrrrrrrr
jestes tam jeszce?wiesz podam Ci swojego emaila jakbys musiala konczyc bo np...by wrucił paulapaula46@wp.pl i napisz co sie stało bo jestem ciekawa;))