Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anamade

Dla Starających się o Dzidzię...

Polecane posty

Gość czekająca...
cześć dziewczynki:) dzięki za słowa otuchy już trochę lepiej. Ja właśnie wróciłam z urlopu a z tego całego zamieszania zapomniałam napisać że wyjeżdżam:) fajnie odpoczęłam trochę fizycznie i psychicznie od wszystkiego ale szara rzeczywistość już powróciła:( Euforia super że dzidzi już raczej nic nie zagraża teraz tylko już będziesz odliczać dni do porodu:P a co do torbieli to podobno nic groźnego one nawet się wchłaniają w czasie ciąży nie martw się będzie dobrze!!

czekajaca super ze juz jestes :) a szaraz zeczywistosc zawsze powraca :( ja wlasnie wstalam jutro mam imieninki i szykuje zrobilam ciacho wczoraj chatka baba jagi, 4 miseczki galarety i jeszcze do tego gril wiec powinno byc ok :) pogoda za oknem taka sobie jak by padac mialo zachwile :O moze nie bedzie tak zle bo mam gore prania do zrobienia. nic uciekam izycze milego dnia t

Cześć, ja jestem nie do życia(syndrom dnia poprzedniego)wczoraj d0 1ej piliśmy z sąsiadami:)faceci obalili flaszkę,a my z sąsiadką cin cin!Najgorsze jest to,że ja sobie zapomniałam czegoś zjeść przed piciem:(Lipa normalnie,ale ja głupia jestem

Hej w niedzilę też z tymi sąsiadami byliśmy na dożynkach gminnych i jeszcze po 3piwka wypiliśmy.Kurcze dawno się tak dobrze nie bawiłam!Odstresowałam się,wyluzowałam i TEGO NAM BYŁO TRZEBA! A co u Was?

no ja jestem. sorki ale braki czasowe :) wieczorami moze i mam czas ale to poprasowac pranie a to posprzatac i zawsze cos sie znajdzie :) czasami z mezem filmy ogladamy w salonie i tak patrze a to 2 nad ranem wiec pora spac isc :) teraz mala oglada bajke i idzie spac a jak juz pujdzie spac to ide jakas kolacyjke zrobic zjesc i cos obejzec lub pograc na ps3 pogoda piekna sloneczko dzis bylo nie to co weekend wiec pranie schlo ladnie w sobote slub mojej tesciowej ale nie polece bo w we wtorek mam wizyte w szptalu a niechcialam przekladac bo znow o 3 miesiace by przesuneli , a liczylam na super zabawe i lot do pl . nic uciekam i zycze mielgo wieczoru nadziejo widze ze super spedzilas weekend masz racje trzeba kozystac z zycia

Hej Tamagoci,no super się bawiliśmy,ale najważniejsze,że się odstresowaliśmy:)Tego nam brakowało:)

no masz racje trzeba czasmi sie odstresowac bo inaczej to zycie bylo by szare :P ja tez w niedziele na swoich imieninach popilam drineczkow tylko ze ja zawsze musze pic bez jedzenia bo inaczej bedzie kolorowo nic uciekam odzywac sie prosze kochane

To ja muszę coś zjeść:) Kurdę,jeśli lekarz nie wyśle mojego męża na operację kolana,to wybieramy się też na kurs tańca:)Zresztą już kiedyś chodziliśmy i tam się poznaliśmy!!!

no nadziejo warto isc na ten kurs bo mozna poczuc sie jak kiedys i przypomniec sobie stare czasu co napewno wplynie dobrze na relacje :) a jak tam mikroskop?? pokazuje juz ze trzeba sie przytulac ?? ja zaraz klade coreczke spac i ide na film do salonu wloski dzis farbowalam bo juz odrosty mialam :) nie wiem co na kolacje zrobic :( brak mi czasami pomyslow aby dogodzic mezusiowi :D :D uwielbiam go rozpieszczac :* chyba tylko my zostalysmy nadziejo na tym topiku gdzie reszta odzywac sie kto zafasolkowal kto czeka na werdykt testu i ciezarne jak u was ciaza przebiega hallo

No fajnie by było z tym kursem,ale zobaczymy czy nam się uda!A mikroskop nie pokazał tyle paprotek,co miało być a dzis znowu trochę było.Coś chyba z moją owulacją jest nie tak,bo mikr.działa!

ja juz wstalam z oknem pogoda w krate raz slonce raz deszcz dzis jak co czwartek wyplata i zakupy :) mala wstala rano bo tata obiecal zabawki i juz chce jechac :P nic ja delektuje sie poranna kawka ale zaraz wstajerobic liste zakupow na jedzonko i sie szykowac do wyjscia pozdrawiam i zycze mielgo dnia

Hej ja wstałam o 6.30 z tempką:)A potem do siostry mojej jechaliśmy:) U mnie w nocy zaczęło padać i tak jest do teraz:(

Gość tamagoci #
umnie dzis nie padalo i dobrze bo zakupki sie udaly :) zrobilam ciacho i obiadek i teraz mam chwile na kapa. puki coreczka mnie nie zawlola :) czekam na @ mam miec 14 wrzesnia jesli sie nie myle czyli w dzien wizyty w szpitalu. bede misiala usiasc i policzyc zeby wiedziec kiedy czekac na zolze :D w tym miesiacu watpie zeby sie udalo nawet zero objawow na @ i na ciaze wiec nie nastawiam sie na cokolwiek co ma byc to bedzie. jutro moze bede miec gosci to corcia toche pobawi sie z kolezanka a w weekend napewno zjawi sie landlord nasz wiec ciasto bedzie jak znalazl irlandia zielona wyspa a nawet chaczki nie moge nigdzie dostac zeby zielsko wychakac kolo kraweznikow ale nic niech sie malzonek martwi. nic lece bo corka chce jeszcze zupki papa 3-maj sie nadziejo wieczorkiem zajze a co z reszta kobitek halo gdzie jestescie :( smutno nam ze sie nie odzywacie

Domyśliłam,się,że to Ty:)to fajnie,że zakupy się udały:) U mnie słońce dziś się po południu pokazało,ale jest zimno:(

Gość czekająca...
cześć dziewczynki!! sorki że się tak długo nie odzywałam ale po urlopie ciężko mi się pozbierać i prawie codziennie w pracy:( ble już zaczynam mieć przesilenie chyba i w ogóle ta pogoda działa na mnie bardzo pesymistycznie:P ja ten cykl uważam za stracony wiem że na 1000% nic z tego ale o dziwo dobrze się z tym czuję bo wiem że nie muszę się niepotrzebnie nastawiać i stresować:)) tamagoci Ty to masz szczęście z tą @ i szpitalem chyba zawsze Ci się zgra:) Nadzieja a u Ciebie który to dzień cyklu czekasz na @ czy jeszcze daleko?

Hej,czekająca wreszcie się odezwałaś:) Ja mam dziś 23dc!W łaśnie się dowiedziałamże koleżanka urodziła córkę 2!A miała teraz trochę problemów,kilka razy w szpitalu była.Ja miałam termin na 25października nasze dzieci byłyby rówieśnikami:(:(:(Cieszę się,że u niej wszystko ok,ale świeczki mi w oczach stanęły i płakac mi się chce!gorsze dni,a co dopiero będzie tego25ego!Jak momentami już jest ciężko,jak wiem,że ta data się zbliża:(cholera no,rozklejam się,a miałam się tak tym nie przejmować!Przyznaję,że ciężko jest!

nadziejo wcale cie nie zaierzam pocieszac ze bedzie lekko bo nie bedzie ja mialam termin na 29czerwca i caly czas przed data myslalam jak by to bylo gdybym nie poronila 29 mialam chec sie w kosmos wysadzic a teraz rozmyslam jak nicola by akceptowala rodzenstwo i jak by to wszystko wygladalo nie ma dnia zebym otym nie myslala coz pewnie dlugo tak bedzie napewno latwiej by bylo gdybym zaszla w ciaze ale pewnie bym sie stresowala czy sytuacja sie nie powtozy i tak o pewnie bym dopiero ucieszyla sie po porodzie majac swe malenstwo na rekach. ahhh az sie plakac zachcialo :( czekajaca napewno pogoda i wszystko dziala tak ze nic sie niechce a jeszcze do tego codzienna praca normalnie masakra mi rowniez nic sie niechce ale sila wyzsza sprawiaja ze musze cos robic tyle moj pedantyzm i corcia penadntyzm pozadki a corka jedzenie i tak kazdy dzien cos dzis robialm pozadki umylam okna w jadalni posprzatalam pokój zabaw coreczki i male przemeblowanko musialam w jadalni zrobic pozadek zeby schowac krzesełko do karmienia i wstawic maly stoliczek z krzeselkiem taki plastikowy zestaw a sie rozpisalam hehe nic uciekam i zycze milego popoludnia

Okropnie się czuję:(Oczy mam popuchnięte od płaczu,twarz czerwoną i boli mnie z tego wszystkiego głowa:(Nie wiem co ze sobą zrobić.Moze jak będzie ciemno,to się gdzieś przejdę

sama widzisz jak jest ja placze ale wieczorami w poduszke tak zeby corka i maz nie widzieli tak jest lepeij dlamnie i dla nich corka nie placze zemna a maz sie niestresuje

Właśnie wróciłam z cmentarza,pożegnałam się z naszym Aniołkiem,może będzie mi łatwiej?Ryczałam tam jak głupia

moze bedzie latwiej nadziejo kochana mam nadzieje ze bedzi ci latwiej i z calego serduszka ci tego zycze ty masz to szczescie w nieszczesciu ze mozesz pujsc na cmetarz ja tego nie moge uczynic a napewno bylo by mi latwiej :) :(

witam was kochane w ten piekny i sloneczny dzien :) corka mnie zerwala z łózka bo chciala mleczko :) mysle co by tu dzis zrobic ale na obiad zrobie buritto ciasto mam a co bede robic caly dzien poza zabawa z dzieckiem to nie wiem moze pojedziemy po zakupy dla corci po ubrania a jak nie to pranie bede skladac i prasowac wiec tez zawsze troche zejdzie nadziejo dzieki za rozmowe czuje sie juz lepiej i na cmetarz rowniez sie przejde. jeszcze czeka mnie dzis zamiatnie drogi pod brame wjazdowa i kolo domu bo mężulek wczoraj chwasty przy kraweznikach wyciol i trzeba posprzatac zeby jakos to wygladalo nic puki co uciekam odezwe sie w miedzy czasie zycze milego dnia

Gość czekająca...
hej co tam u Was?:) faktycznie frekwencja ostatnio spada. któraś z was już coś wie? jakaś @ jakaś ciąża?:)) z tego co się orientuję to już coś powinnyście wiedzieć:) tamagoci jak tam wizyta w szpitalu wiesz już coś?

wszystko ok z badania ginekologiczengo ala mam jeszcze zrobic skan termin skanu 29 pazdziernik i katrola 9 listopada. co do @ m=pomylilam sie w obliczeniach i @ mam miec 22 wrzesnia wiec czekam jeszcze z testami mimo ze juz kupilam