Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiaaaaa 123

Do Mam które urodziły i chłopca i dziewczynkę... Kornelkowa czyli min do Ciebie

Polecane posty

Gość mamusiaaaaa 123
no ja wiem ze jeszcze nie widac a gdzies napisalam ze na usg juz lece by sie dowiedziec?

Gość bo on burze wywolal
Prosiłam lekarza, żeby narazie nie mówił :) Muszę się przygotować psychicznie. W 1 ciąży czułam się rewelacyjnie. Zero objawów, złych nastrojów, mdłości. Teraz tak samo, ale to chyba nie ma wpływu na płeć? Oby :)

Gość mamusiaaaaa 123
Chyba troszke ale moze to mity bo przy dziewczykach sie wymiotuje, ciagle mldłosci, brzydko sie wyglada w ciazy bo podobno córeczka urode zabiera mamie na ten okres. Musi cos w tym byc bo kolezanka ma identyczna sytuacje jak Ty tez ma juz synka, teraz tez jest w 20 tygodniu ciazy i tak jak w pierwszej rewelacyjnie sie czuje i kilka dni temu mały wystawił klejnoty :( ale mam nadzieje ze to jakieś mity...

Gość mamusiaaaaa 123
to kiedy bedziesz chaila wiedziec? jak sie urodzi?

Gość mamusiaaaaa 123
a z tablic chinskich czytałas co mozesz miec? jesli nie to: napisz mi ile skonczonych lat mialas w chwili poczecia i w jakim miesiacu bylo poczecie to ja Ci sprawdze

Gość Tak tak jasne ee
Chyba mity :) Moja siostra ślicznie wyglądała w ciąży i też dobrze się czuła - urodziła dziewczynkę. Koleżanka też. Teraz czekam na bratową, ma termin za miesiąć i nie chce znać płci, a ciążę też przechodzi świetnie :) Więc i ja nie jestem pewna czy chcę wiedziec. Oczywiscie kusi mnie niesamowicie, ale ... Wolę sobie oszczedzic łez w razie gdyby :)

Gość Tak tak jasne ee
Czytałam - ba, nawet się tym kierowałam przy poczęciu :D Niby ma być dziewczynka :) Ale czy to się sprawdza?

Gość Tak tak jasne ee
Czytałam - ba, nawet się tym kierowałam przy poczęciu :D Niby ma być dziewczynka :) Ale czy to się sprawdza?

Gość Tak tak jasne ee
Czytałam - ba, nawet się tym kierowałam przy poczęciu :D Niby ma być dziewczynka :) Ale czy to się sprawdza? Co z tą kafe :o Nie da się normalnie nic wysłać..

Gość mamusiaaaaa 123
u mnie wychodzi chłopak znowu z tablic :( my sie dosc dlugo staramy wiec juz darowalismy sobie te tablice, bo kilka miesiecymieslimy czekac i marnowac szanse zeby niby dziewczynke ustrzelic? a synek Twoj ile ma? moj 1,5 roku

Gość dosc dlugo sie staramy...
a synek ma 1,5 roku...smieszne...a moze zalosne?

Gość mamusiaaaaa 123
czemu zalosne?

Gość bo on burze wywolal
Mój syn ma 4 latka, także różnica nie będzie ani mała, ani duża :)

Przy pierwszej ciąży marzyłam o córce. Urodził się syn. Taki rewelacyjny chłopak nam się udał, że jak zaszłam w drugą ciążę to od razu założyłam, że będzie następny taki fantastyczny facet i kropka. Kto się urodził można zobaczyć w stopce. ;)