Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ModelkA :)

Pomogę stać się atrakcyjną!!!!

Polecane posty

Oj tez mam taki problem :D Wiesz jak ja prostuje włosy? (mam takie do połowy plecow) podsuszam je, rozczesuje(wczesniej pryskam sprayem do ulawtiania rozczesywania) i siadam tak ze opieram sie wlosami o np oparcie lozka.. tak jakbym plecami je prasowala :d wiem ze smiesznie to brzmmi ale mnie naprawde pomaga:d i siedze tak np pól godzinki, ogladam tv, czytam.. prostownica prostuje jedynie grzywke.. uzywalas roznych specyfikow do prostowania? bo akurat na mnie one nie dzialaly... ale to zapewne zalezy od wlosa.

Gość kondix
Modelko jeżeli potrafisz o możesz to pomoż :) Mam I66 /7 cm wzrostu waze 50 kg. Mam płaski brzuch raczej male piersi szerokie biodra i kragla wypieta pupe której nie chcem zmiejszac poniewaz faceci szaleja za nia...ludzie mowia ze z figury przypominam im cos z beyonce ;) Jak powinnam się ubierac zeby ladnie podkreslic swoje ksztalty i przytym nie wygladac grubo..bo niektóre ubrania pogrubiaja i moge wygladac nie proporcjonalnie w stosunku do bardzo szczuplej gory :)

Gość KiwiZielonkawe
tak z ciekaowsic modlko jaki masz znak zodiaku???????????? :)

Oj tez mam taki problem :D Wiesz jak ja prostuje włosy? (mam takie do połowy plecow) podsuszam je, rozczesuje(wczesniej pryskam sprayem do ulawtiania rozczesywania) i siadam tak ze opieram sie wlosami o np oparcie lozka.. tak jakbym plecami je prasowala :d wiem ze smiesznie to brzmmi ale mnie naprawde pomaga:d i siedze tak np pól godzinki, ogladam tv, czytam.. prostownica prostuje jedynie grzywke.. uzywalas roznych specyfikow do prostowania? bo akurat na mnie one nie dzialaly... ale to zapewne zalezy od wlosa.

Gość kondix
Modelko jeżeli potrafisz o możesz to pomoż :) Mam I66 /7 cm wzrostu waze 50 kg. Mam płaski brzuch raczej male piersi szerokie biodra i kragla wypieta pupe której nie chcem zmiejszac poniewaz faceci szaleja za nia...ludzie mowia ze z figury przypominam im cos z beyonce ;) Jak powinnam się ubierac zeby ladnie podkreslic swoje ksztalty i przytym nie wygladac grubo..bo niektóre ubrania pogrubiaja i moge wygladac nie proporcjonalnie w stosunku do bardzo szczuplej gory :)

Gość seanpuka
a jak nauczyć się pięknie poruszać?

Gość do Marmolade
ModelkA - to nie do ciebie bylo :) tylko do Marmolade :P

Gość kondix
Uwazasz ze sukienki typu ołowek lub tulipan pasuja do mnie ? Co do rurek wszystcy mowia ze przy wiekszej pupci brzydko wygladaja..mi kazdy mowi ze sexi wygladam : )za to w rozszerzonych mi brzydko

Gość ponoc jestem ladna
ja uwazam hymm aa to roznie zalezy od dnia moim problelem sa w sumie wlosy jestem blondynka ciut ciemniejsza karnacje taka brzoskwiniowa duze zielone oczy owalna twarz chcialabm sie przefarbowac niej akos radyklanie ale cos zmienic kiedys mialam jasne pasemka i bylo mi w sumie ladnie tak mowilli znajomi zastanawiams ie czy do tego wrocic czy zrobic cos innego odpadaja wlosy czarne bo nie lubie i nie bylo by mi dobrze, co radzisz modelko, a i jeszcze pytanie gdybym chciala zostac fotomodelka to co musialabym konkretnie zrobic jakie castingi gdzie co i jak :)

znak zodiaku: skorpion :) Napisze jak ja sie uczylam chodzic łądnie: przedewszystkim proste plecy :P hmm idac staraj sie chodzic w jednej lini, np podazajac za liniami chodniKa:) z czasem bedzie too bardzo naturaln dla Ciebie. W uzyskaniu ładnego chodu pomaga taniec :) a domu mozesz wykonywac takie proste cwiczenie: chodz na palcach"jakbys sie unosila z kazdym krokiem", nauczysz sie lekkosci kroku. Co do wyboru odpowiednieggo stroju do latynoskiej figury: szczegolnie zwracaj uwage na kieszenie spodni, moim zdaniem szcuple nogi i ladna pupe mozna podkrezlic rurkami. Jeżeli chcesz to ukryc: to proste spodnie optycznie powieksza pupe.

Gość modelko czy legginsy moga nosi
c tylko szczupli ?

Może jasny brązik?? :) leciutko w słowncu w poswiata ruda Będzie naturalnie a do zielonych oczu bardzo pasuje. A co do fotomodelki: z jakiego jestes miasta? Ołowkowe spodnice raczej nie pasuja, a rurki tak jak pisala: tak- jezeli chcesz te ksztalty podkreslic.. a mysle ze nie masz co ukrywac :) tylko uwzaj na te kieszenie!!

Gość Marmolade
Ok. Do Marmolade, a moze sobie wymysl jakis swój nick, bo tak mi glupio ciagle pisac Do Marmolade, skoro sama jestem Marmolade. Pisalam po czesci z ironia, a po czesci nie. Wlasnie bylam na spacerze z pieskiem i juz mi zlosc przeszla na ciebie za moze troche zbyt dobitny i nieco nietaktowny, ale szczery komentarz. W koncu to tylko kafe, napewno na zywo bys tego nie powiedziala w taki sposób. No i nie musze sie wszystkim podobac. Modelko - mam zamiar wyciagnac te rolki i sie isc przejechac, ale sie cykam cholernie, bo nie umiem jezdzic (umialam jak mialam 8 lat, ale zapomnialam jak to sie robi. No i jak jade z górki to wpadam w panike i lece na ziemie bo sie boje szybkosci. Masakra normalnie. Ale co tam, poobijam sie moze, ale w koncu sie naucze. Trzymajcie sie dziewczyny.

Może jasny brązik?? :) leciutko w słowncu w poswiata ruda Będzie naturalnie a do zielonych oczu bardzo pasuje. A co do fotomodelki: z jakiego jestes miasta? Ołowkowe spodnice raczej nie pasuja, a rurki tak jak pisala: tak- jezeli chcesz te ksztalty podkreslic.. a mysle ze nie masz co ukrywac :) tylko uwzaj na te kieszenie!!

Gość KiwiZielonkawe
to znow ja :] moim problemem jest to ze mam jasna szyje a skore twarzy ciut ciemniejsza co moge z tym zrobic?

Gość Marmolade
Ok. Do Marmolade, a moze sobie wymysl jakis swój nick, bo tak mi glupio ciagle pisac Do Marmolade, skoro sama jestem Marmolade. Pisalam po czesci z ironia, a po czesci nie. Wlasnie bylam na spacerze z pieskiem i juz mi zlosc przeszla na ciebie za moze troche zbyt dobitny i nieco nietaktowny, ale szczery komentarz. W koncu to tylko kafe, napewno na zywo bys tego nie powiedziala w taki sposób. No i nie musze sie wszystkim podobac. Modelko - mam zamiar wyciagnac te rolki i sie isc przejechac, ale sie cykam cholernie, bo nie umiem jezdzic (umialam jak mialam 8 lat, ale zapomnialam jak to sie robi. No i jak jade z górki to wpadam w panike i lece na ziemie bo sie boje szybkosci. Masakra normalnie. Ale co tam, poobijam sie moze, ale w koncu sie naucze. Trzymajcie sie dziewczyny.

to zalezy jakie legginsy :) grubsze dziewczyny zdecydowanie nie powiny nosic legginsow polyskujacych :P o efekcie skory

Gość a co mozna
z ta ruda poswiata kurcze jakos nie koniecznie mam raczrne brwi z urody i dziwnie chyba by to wygladalo, jestem spod szczecina jestem nie za wysoka 164 cm ale figura proporcojnalna jestem szczupla 53 kilo waze piersi pupa raczej na swoim miejscu ;]

Kiwi: ale to jest efekt opalania czy naturalnie??

Gość Marmolade

Gość modelko czy legginsy moga nosi
a leggi w panterke ?

Gość KiwiZielonkawe
no wlasnie to jest raczej efekt tego ze moja skora jest po liczycznych masciach antytradzikowych i to nie jest za ciekawy efekt bo to wyglada tak jakbym miala na twarzy leciutka wrastwe za ciemnego podkladu;/ i nie wiem co robic teraz;/ :(

ahha myslalam ze masz taka raczej jasna oprawe oczu :D To pomysl o jasnym braziku, moze lekko "mrozny"? Aha,, mialam nadzieje ze ze slaska:P A sa tam u Ciebie jakiesz szkoly fotograficzne? bo podstawa jest zbys znalazla fotografa ktory zrobi Ci dobre zdjecia. Tacy ktorzy sie ucza przynajmniej robia zdjecia za darmo... Nastepnie zadbaj o obrobke zdjec i wysylaj je do oklicznych agencji.. coz innej rady nie ma. Castingi sa pozniej, jak juz Cie ktos dostrzeze.. na poczatek sama musisz sie"ponarzucac" A leggisny w panterke, kwiatki itp. pogrubiaja niestety.. tylmo szczuple nozki beda sie ladnie w nich prezentowac

Musisz miec po tych zabiegach wrazliwa skore. Najlpiej udaj sie do dermatologa, zebys sie plam nie dorobila w przyszlosci. Zapytaj go o peeling, mikrodermabrazje :) Bo on mocno ściera skore i pomaga ludziom ktorzy w przeszlosci borykali sie z tradzikiem

Gość KiwiZielonkawe
plam i przebarwien nie mam moze z 3 plamki a na mikrodermabrazje to do zaufanej kosmetyczki:) dzieki modelko:)

Gość KiwiZielonkawe
ja ogolnie myslalam aby kupic sobie jakis jasny podkladnp w musie maybelline lub cos :) modelko co myslisz o tym?

Gość Marmolade

Gość PrzystojnyOn
Bardzo lubie podklady tej firmy :) Tak, jesli chcesz zatuszowac ta roznice wyprobuj podklad :) Ale warto zeby dermatolog albo kosmetyczka obejrzeli ta skore

Gość ponoc jestem ladna
jestem taka srednia blondynka i powiedzmy chcialabym przefarbowac wlosy na taki perlowy blond to tu by trzeba bylo zastosowac farbe bo rozjasniacz juz nie , i czy taki kolorek by mi wyszedl na moich wlosach ? nie chcialabym zeby wpadalo w rudy