Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ModelkA :)

Pomogę stać się atrakcyjną!!!!

Polecane posty

Gość xoxoxoxoy
Hej, modelka, mam do Ciebie pytanko :P Otóż lubię chodzić w króciutkich spodenkach, ale na piszczelach mam kilka blizn, które bardzo zmniejszają moją pewność siebie. Jak mogę je zamaskować?

Gość Marmolade
"Ja mam wzrost jak ty, 10 kg mniej a jeszcze bym chciala popracowac nad pupa, w sensie nie tracenia kg tylko ogolnym wygladem." Czyli jednak nie jest az taka zgrabna, co? Gdybym miala problem z moim tylkiem to bym napisala w pierwszym poscie, a ze nie mam to wyliczylam tylko te defekty, których w sobie nie lubie. OWszem, boli. Niestety jestem podatna na krytyke i to bardzo. NIe mam nic przeciwko konstruktywnej krytyce takiej jaka daje modelka. Czyli np. polecam hula hop na talie, wtedy bedziesz miala ladniejsza itp. Denerwuje mnie jak ktos potrafi tak bezceremonialnie po prostu komus napisac, ze jest gruby czy brzydki i jeszcze uwazac, ze wyswiadczyl mu przysluge, bo go uswiadomil o tym. Gdybym byla w pelni z siebie zadowolona to bym tu nie pisala. Jako dziecko bylam grubiutka i przez to mialam w szkole male piekielko, plakalam wiele razy, bo mnie ktos zwywywal od pulpetów czy innych takich. Jako nastolatka schudlam i wazylam 53 kg przy tym samym wzroscie co teraz. Wszyscy mi mówili, ze wygladam super, w sam raz itp, a ja widzialam w lustrze tylko grubasa. Teraz wiem, ze bylam wtedy zgrabna i chcialabym wrócic do tej wagi, ale nie jestem juz taka zakompleksiona. Wyjechalam po maturze do UK, znalazlam cudownego faceta, dla którego jestem piekna niezaleznie od tego czy schudne czy przytyje kilka kg, zauwazylam, ze faceci lubia kraglosci, ze kobiety wszystkich rozmiarów i ksztatów potrafia byc szczesliwe i pewne siebie i troche sie podbudowalam. Moje szczescie juz nie jest az tak bardzo zalezne od tego jak wygladam. ALe w dalszym ciagu wiem, ze bylabym szczesliwsza bedac troche zgrabniejsza i chce do tego dazyc. MImo to nie uwazam mojej dupy ani udza wielkich, nie wiem jak mam na nie patrzec, zeby to zobaczyc. Jak dla mnie sa ok. Chce zrzucic z góry, z brzucha, pleców itp, a dól tylko ujedrnic, ale nie odchudzic. czy to az tak zle?

Gość xoxoxoxoy
Modelko, mam pytanko :P Lubię nosić króciutkie spodenki, ale na piszczelu mam kilka malutkich blizn, właściwie nie rzucających się w oczy, ale bardzo zmniejszających moją pewność siebie. Jak mogę je zamaskować?

Ojj to prawda.. :( ale to juz chyba w nasze geny wipisane :P Ale tak generalnie.. ja sie nauczylam ne oceniac po wygladzie.. Poznalam przekochane dziewczyny, ktore swoim wygladem baardzo prowokowaly do rozmaitych uwag. i nie nalezy sie takimi uwagami przejmowac, bo niestety wiekszosc z nich wynika z zazdrosci

Gość do Marmolade
Jest zgrabna i to bardzo ale zawsze moze byc jeszcze lepsza :P I ja nie mam problemow z krytyka wiec mnie tak latwo z rownowagi nie wyprowadzisz, za to ciebie udalo sie dosc szybko :P

13:54 [zgłoś do usunięcia]xoxoxoxoy Modelko, mam pytanko Lubię nosić króciutkie spodenki, ale na piszczelu mam kilka malutkich blizn, właściwie nie rzucających się w oczy, ale bardzo zmniejszających moją pewność siebie. Jak mogę je zamaskować? jakimś pokładem nasmarować :P ;)

Gość dbam_o_siebie20
również polecam hula hop dzisiaj ciesze się siódmym centymetrem mniej w talii, zdrowa dieta i troche ruchu naprawde daja cuda... i to nie chodzi o to zeby robic cos na siłe, u mnie po prostu się zmieniło myślenie i zdrowe jedzenie nie jest dla mnie jakas 'dieta' tylko stałym elementem i też gotuje obiady i dla chlopaka z tymże on chętnie je te wszystkie zdrowe rzeczy bo na szczescie oboje nie jemy miesa i on tez ma ta SWIADOMOSC ze zdrowe jedzenie to nie tylko zdrowy piekny wyglad zewnetrzny ale rowniez wewnetrzny- mnie do tego przekonały ksiazki tombaka. pozbyłam sie tradziku, nie mam cellulitu, włosy ladniejsze. potrafie sie ładnie pomalować żeby pokreślić swoje atut. Teraz walcze z moja postawa (od zawsze miałam tak zwane okrągłe plecy przez wysoki wzrost) i ogolnie rozciagam całe ciało. wystarczy troche SAMOZAPARCIA i CHECI

Wyprobuj kremy samoopalajace do nog :) ale takie o lekkiim efekcie zabarwienia.(na cale nogi naloz) a wczesniej zrobi peeling nog. Takie metody stosowali na moje pajaczki na nogach:( jak bylam na pokazie.

Gość Marmolade
Rozumiem, ze przeczytas mojego posta, spojrzalas na zdjecie i stwierdzilas: "Wariatka mysli, ze ta wielka dupa jest zgrabna" Ale nie musialas tak nieuprzejmie mnie o tym uswiadamiac. MOglas napisac, ze wedlug ciebie moj tylek byblby zgrabniejszy gdybym wypróbowala serie jakichs tak cwiczen czy cos w tym stylu. A ty wyskoczylas z tesktem w stylu: Nie pisz, ze masz zgrabna dupe, bo nie masz, uwierz. A potem, ze jest gruba, wielka, ze ludzie ja beda wytykac palcami jak zaloze szorty itp. Naprawde nie ma potrzeby na taka jadowitosc.

Gość xoxoxoxoy
Heh, podkładem. Ale jakim :D?

Gość dbam_o_siebie20
Marmolade w ogole sie nie przejmuj krytyka idealna pupa to nie taka jaką mają modelki, aktorki czy inne tylko taka ktora jest akceptowana przez właścicielke, a te wszystkie które pisza złośliwe komentarze choćby miały 20 kg mniej i tak maja kompleksy

Gość xoxoxoxoy
Dziękuję za radę 🌼

Gość bebebe
dzien dobry :) ja niestety mam podobna figure do marmolady, tylko ze mam 170 cm wzrostu i waze 60 kg. w ciagu ostatniego roku schudlam 17 kilo, ale nadal sie sobie nie podobam. nie mam biustu (schudl...), mam pozostalosci tluszczyku na brzuchu oraz lekkie faldki na plecach. taka figure odziedziczylam genetycznie. chodzilam 2 miesiace na aerobik, ale srednio widzialam poprawe. kupilam sobie hula hop z masazerem, krecilam chyba miesiac i juz to zostawilam. kurcze, za szybko sie poddaje. moja zmora to brzuch i plecy- z tylu nad pupa mam okropne walki. w ogole jestem strasznie zakompleksiona, nie dopuszczam do siebie facetow, bo wiem ze i tak jestem brzydka i czego oni ode mnie chca...

Gość Marmolade
A co do blizn na piszczelach to slyszalam, ze bio oil jest bardzo dobry na redukowanie blizn. Tylko ze trzeba uzywac codziennie. Nie wiem czy w PL mozna dostac, ale u mnie w UK w drogerii to za grosze.

O tak, bo dbanie o siebie to czyysta przyjemnosc:) Ja np mialam problem z przetlusczzajacymi sie wlosami, a kiedy zmienilam diete, problem znikl :)

Gość dbam_o_siebie20
bebebe jeśli to wszystko nie daje efektów to znaczy ze masz bardzo złą przemiane materii, przyjrzyj się temu co jesz i wprowadz zmiany

Gość dbam_o_siebie20
bebebe jeśli to wszystko nie daje efektów to znaczy ze masz bardzo złą przemiane materii, przyjrzyj się temu co jesz i wprowadz zmiany

Gość do Marmolade
NIe, to nie jest zle. Tylko nie rozumiem po co zaraz mnie wyzywasz? Jak dla mnie w tym momencie to hmm wyrobilam sobie o tobie zdanie - nie cierpie ludzi ktorzy nie majac juz nic do napisania a chca zawziecie walczyc o swoje zdanie to wyzywaja. A ze masz slaba psychike to twoj problem nie moj. Ja w szkole nosilam okulary i tez sie ze mnie nabijali. Teraz nosze soczewki ale o dziwo okulary tez uwielbiam, mam swietne oprawki i slysze komplementy ze moglabym nosci czesciej - ale akurat soczewki sa dla mnie bardziej wygodne, chociazby do prowadzenia samochodu kiedy moge zalozyc p/slonecznie i slonce mnie nie razi i oslepia. teraz mam swietna prace i nie ukrywam ze dobrze wygladam a jak spotykam na ulicy tych co sie ze mnie przez OKULARY!! nabijali to mam ich gdzies - o ironia losu, oni jakos do niczego nie doszli :P

Gość dbam_o_siebie20

13:58 [zgłoś do usunięcia]xoxoxoxoy Heh, podkładem. Ale jakim ? podkładem podobnym do koloru skóry( np: avon), dobrze nasmarować i poklepać :P ;) [zgłoś do usunięcia]xoxoxoxoy Dziękuję za radę :) :) :) :)

Gość xoxoxoxoy
Super, poszukam tego blio oilu :D A jeszcze jedno pytanko. Jakie powinnam nosić buty do szortów? :P

Gość dbam_o_siebie20

Gość do Marmolade
NIe, to nie jest zle. Tylko nie rozumiem po co zaraz mnie wyzywasz? Jak dla mnie w tym momencie to hmm wyrobilam sobie o tobie zdanie - nie cierpie ludzi ktorzy nie majac juz nic do napisania a chca zawziecie walczyc o swoje zdanie to wyzywaja. A ze masz slaba psychike to twoj problem nie moj. Ja w szkole nosilam okulary i tez sie ze mnie nabijali. Teraz nosze soczewki ale o dziwo okulary tez uwielbiam, mam swietne oprawki i slysze komplementy ze moglabym nosci czesciej - ale akurat soczewki sa dla mnie bardziej wygodne, chociazby do prowadzenia samochodu kiedy moge zalozyc p/slonecznie i slonce mnie nie razi i oslepia. teraz mam swietna prace i nie ukrywam ze dobrze wygladam a jak spotykam na ulicy tych co sie ze mnie przez OKULARY!! nabijali to mam ich gdzies - o ironia losu, oni jakos do niczego nie doszli :P

13:58 [zgłoś do usunięcia]xoxoxoxoy Heh, podkładem. Ale jakim ? podkładem podobnym do koloru skóry( np: avon), dobrze nasmarować i poklepać :P ;) [zgłoś do usunięcia]xoxoxoxoy Dziękuję za radę :) :) :) :)

Gość dbam_o_siebie20

Gość Marmolade
Bebebe, zacznij tych facetów dopuszczac to od razu inaczej Ci sie zrobi. Ja jak poznalam mojego to wazylam 59/60 kg, czyli zbyt szczupla nie bylam, ale nie bylo zle. Natomiast on do mnie wystrzlil z tekstem po jakims czasie, ze jak go poznalam to bylam troche za chuda. Myslalam, ze mu sloncze przygrzalo. On uwaza ze dla mnie 60 jest w sam raz tylko powinnam cwiczyc, zeby ujerdnic cialo, ale mniej niz 59 kg nie powinnam wazyc. Facet potrafi wyleczyc z kompleksów.

Zwykla oliwka dla dzieci tez regeneruje skore :) polecana kobietom w ciazy zeby nie bylo rozstepow. Ten krem samoopalacyjny to tak doraznie :D zeby bylo na juz widac efekt..

Gość xoxoxoxoy
Super, poszukam tego blio oilu :D A jeszcze jedno pytanko. Jakie powinnam nosić buty do szortów? :P