Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ModelkA :)

Pomogę stać się atrakcyjną!!!!

Polecane posty

Gość do Modelki
Pokaz jakies swoje zdjecie :) Jak mi ktos ma doradzic to najpierw patrze jak ta osoba wyglada :D Jak wchodze do salony fryzjerskiego czy kosmetycznego to patrze jak tam pracujace panie wygladaja, kiedys w pewnego fryzjera panienka ktora miala sie mna zajac miala tak okropnie spalone chyba farba wlosy, zniszczone, rozchochrane ze ucieklam, jak moze sie dobrze zajac klientka skoro wlasnymi nie potrafi? :P

bardzo cenie naturalność :) owszem ładny makijaż, włoski, pazurki są super tylko kiedyś przyjdzie czas na zmycie tego :o :)

Ja rowniez korzystając z uslug fryzjera, kosmetyczki najpierw przgladam sie temu jak oni sami sie prezentuja. To normallne bo w ich rekach jest moje cialo :D Ale tutaj nikogo nie dotykam :P:P

Zgadzam sie dlatego podstawa powinna byc pielegnacja ciała. Lepiej dbac o cere zamiast przykrywac ja podkladami, lepiej dbac o paznokcie własne niz zakladac tipsy.

Gość do Modelki
Mam ci uwiezyc na slowo? Raczej nie, nie bede korzystac :P

Gość do Modelki

Gość Marmolade
Jezu, to nie jest tak, ze ja sie porównuje do grubych bab i uznaje, ze jest ok, skoro nie wygladam jak one. Gdyba tak bylo, nie pisalabym na tym topiku, ze mam problemu z figura, ze chce schudnac itp. CHodzilo mi o to, ze tu nikt mojej pupy w szortach nie wytykalby palcami, naprawde. Mialam na mysli wieksza tolerancje. Ja wiem, ze jestem grubawa, ale nie jestem az tak zakompleksiona jak bylam w Polsce. Kurcze, ja nie wiem. Napisalam w poscie mnostwo rzeczy, których w sobie nie lubie i tylko jedna rzecz, która uwazam za ok, a ty juz sie musialas przyczepic i skrytykowac, ze moja dupa i uda wcale zgrabne nie sa. MOze i masz racje, bo ja swojej wlasnej D. az tak czesto nie ogladam. Chyba powinnam byla napisac: jestem brzydka, gruba, beznadziejna i nie ma we wmnie nic, co mozna uznac za w miare w porzadku. Wtedy bylabys szczesliwa, co? Nie prosilam o opinie na temat mojego tylka, tylko o parade jak schudnac i co nosic, zeby podkreslic atuty figury. Masakra, jacy wszyscy sa zawistni. Wiesz co, chyba wole byc brzydka i uwazac sie za ladna i nie miec kompleksów, ale pewnosc siebie niz byc chuda laska, która mysli, ze jest brzydka i wiecznie próbuje dazyc do jekiegos chorego idealu.

Gość do Modelki

To prawda: Gra świateł, photoshop, mega przekrety z makijażami :D Malo w tym naturalnosci :) Nom to nie wierz :) Chociaż to śmieszne bo ja żadnych mikstur tajemniczych tu Wam nie proponuje :D to wszystko jest opisane w ksiazkach, w internecie.. tylko ja dziele sie wlasnymi doswiadczeniami i pokazuje to co sie sprawdza:) Ja nawet nie moge sobie zdjec publikowac na portalach spolecznosciowych :D

Gość do Modelki
uwierzyc mialo byc, przepraszam za blad :) A tak naprawde jezeli chodzi o rady modelko jakie tu dajesz - to pelno ich mozna znalezc w kobiecych magazynach, takich samych albo i lepszych. I gdybys faktycznie byla modelka to wybacz, ale nie nudziloby ci sie na tyle zeby siedziec na kafeterii i dawac oklepane rady z damskich magazynow :D Mysle ze po prostu chcialabys nia byc a ze ci sie nudzi w niedziele bez szkoly to latwo jest miec swoje drugie ja na kafe :D

Gość hmmmmmmmmmmmm
Jestem niska (160 wzrostu), szczupła. Jak zostać fotomodelką? :>

Gość do Marmolade
wiesz mi to zwisa co ty tam o sobie myslisz. smieszy mnie tylko jak laska z grubym tylkiem pisze o sobie ze jest w miare ok :D a szczesliwa jestem zawsze :P

Gość Marmolade
NAwet jesli modelka nie jest modelka to daje dobre rady. Mnie sie podoba idea z hula hop i rokami (i to i to mam, a nie uzywam). Roleczki kupilam w zeszlym roku (wlasnie na wyrzezbienie nózek) i 2 razy pierdzielnelam na dupsko i sie skonczylo rolkowanie. CHyba je wyciagne i jeszcze raz spróbuje.

Napisalam ze masz ładne nogi i nie jesteś otyła :) Oraz dopisałam jak talie podkreslic. Napisałam rozniez bezosobowo że duże pupy są sexi, tylko trzeba o nie dbac, ale to była BEZOSOBOWA uwaga. Sama mam duża :O co bylo moim ogromnym kompleksem, ale przerodzilo sie w duuuuzy atut.

Gość Marmolade
Ty jakas wypaczona jestes! Mój tylek ani nie jest chudy, ani gruby, tylko ot taki zwyczjany, przecietny. Twoja dupa pewnie wyglada jak ziarenko kawy, a zadnemu facetowi jakie male dupinki sie nie podobaja (chyba, ze jakims pseudo-gejem jest). Ja mam w biodrach 95cm i nie uwazam, ze mniej byloby lepiej. Ewentualnie tylko troche pocwiczyc, zeby ujedrnic, ale zmiejszac dupy wcale nie chce. Nawet skoro ty uwazasz, ze mam gruba dupe to i tak nie zmienia to faktu, ze wedlug mnie jest w sam raz.

Niedziele mam wolne, od pracy.. nie od szkoly :) Zreszta am urlop po trasie :) Aaa Co 160 cm, to owszem :) Fotomodelki mogą tyle miec, Najniższa jaką poznałam miała 157 cm wzrostu

Gość Marmolade
MOdelka, dziekuje za rady, Ja nie do ciebie pisze tylko do osoby, która sie podpisuje "DO Marmolady", a smiem twierdzic, ze równiez "do modelki". BO mi szczeka idiotka, ze mam wstretna, gruba dupe i juz mnie to zaczelo wkurwiac

13:25 [zgłoś do usunięcia]ModelkA :) To prawda: Gra świateł, photoshop, mega przekrety z makijażami Malo w tym naturalnosci własnie i dlatego tego nie oglądam :) bo to iluzja :) znajda się małolaty i jarają się :o :D

Ahaa w takim razie przepraszam :) źle zrozumialam. Mam nadzieje, że pomoglam. Pamietaj,że likwidowanie niedoskonalosci ciala to przyjemnosc, a nie kara! :) Rolki to zabawa, ale uwaga uzaleznia :D No i nie poddawaj sie!

Gość do Marmolade
hahahaha wkurza cie bo wiesz ze to prawda, jakbys tak nie myslala to bys olala to co ja mowie o twoim tylku bo bys wiedziala ze to nie jest prawda i miala gdzies! a jednak boli co? I tak, wmawiaj sobie ze faceci lubia tluszcz - chyba twoj skoro jak wczesniej pisalas jest otyly :P i nie mam tylka jak ziarenko kawy, waze 53,5-55 wiec tez znalazly by sie takie co by powiedzialy o mnie gruba bo one waza np 47-48 ale mi to zwisa. A pupe akurat mam cudowna, zgrabna, jedrna :D

Gość Marmolade
A dziekuje brunecie, nie ma to jak opinia faceta! :-D Tak genaralnie zauwazylam, ze kobiety patrza na inne kobiety tak jakos analitycznie, rejestruja kazdy szczegól, a to grube nogi, a to krzywy palec, nierówny makijaz, glupia fryzura itp itd, A faceci to tak ogólnie patrza na dziewczyne i albo im sie podoba albo nie, a nie beda jej rozkladac na czescie pierwsze tak jak to robia kobity.

Gość do Marmolade
i jeszcze jedno - ja cie nie obrazam a tak naprawde piszac "idiotka" to wydajesz swiadectwo tylko o sobie. Ale tak to juz bywa z pewnymi panienkami ze jak koncza im sie argumenty i zlosc bierze gore to nie potrafia na spokojnie tylko wyzywaja :P

Marmolade A dziekuje brunecie, nie ma to jak opinia faceta! Kobieta będzie raczej jadem kąsała :P :D resztę ciała masz ładna :) nie odchudzaj się!!!! po popadniesz w anoreksje :o :(

Tak genaralnie zauwazylam, ze kobiety patrza na inne kobiety tak jakos analitycznie, rejestruja kazdy szczegól, a to grube nogi, a to krzywy palec, nierówny makijaz, glupia fryzura itp itd, A faceci to tak ogólnie patrza na dziewczyne i albo im sie podoba albo nie, a nie beda jej rozkladac na czescie pierwsze tak jak to robia kobity. często widzę jak kobieta mierzy wzrokiem kobietę :o :o masakra!!!

Brunecie- te zdjecia sa wszechobecne :P ale prawda,że trzeba do nich podchoodzic z duuzym dystansem :)

Tak genaralnie zauwazylam, ze kobiety patrza na inne kobiety tak jakos analitycznie, rejestruja kazdy szczegól, a to grube nogi, a to krzywy palec, nierówny makijaz, glupia fryzura itp itd, A faceci to tak ogólnie patrza na dziewczyne i albo im sie podoba albo nie, a nie beda jej rozkladac na czescie pierwsze tak jak to robia kobity. często widzę jak kobieta mierzy wzrokiem kobietę :o :o masakra!!!

Brunecie- te zdjecia sa wszechobecne :P ale prawda,że trzeba do nich podchoodzic z duuzym dystansem :)