Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ModelkA :)

Pomogę stać się atrakcyjną!!!!

Polecane posty

Gość modelkA :)
Cześć wszystkim!! Właśnie wróciłam na forum :) Robie sobie wakacje, więc mam duuuzo czasu wolnego! Stokrotka: Jeżeli wrastają Ci się włoski po depilacji, uzywaj częściej peelingu na nogi :) i masuj je rękawicą w twardym włosiem. Jeżeli pojawiaja sie białe krostki, może to być zapalenie meszków, wtedy udaj sie do apteki po taki antybiotyk w maści, a depilator regularnie przemywaj spirytusem Tak, na maile też moge odpisywać jeżeli ktoś tego chce

Cześć wszystkim!! Właśnie wróciłam na forum :) Robie sobie wakacje, więc mam duuuzo czasu wolnego! Stokrotka: Jeżeli wrastają Ci się włoski po depilacji, uzywaj częściej peelingu na nogi :) i masuj je rękawicą w twardym włosiem. Jeżeli pojawiaja sie białe krostki, może to być zapalenie meszków, wtedy udaj sie do apteki po taki antybiotyk w maści, a depilator regularnie przemywaj spirytusem Tak, na maile też moge odpisywać jeżeli ktoś tego chce

Jaką farbę polecasz, dla uzyskania koloru kasztanowego, z wyrażnymi rudoczerwonymi akcentami, jakby połyskiem. Chcę, żeby to był taki głęboki i intensywny, ciepły odcień brązu.już od dawna szukam ideału. W razie czego jestem skłonna zmieszać dwa kolory. Z góry dziękuję za odp :D

Jak być bardziej pewnym siebie? Ciężko się tego nauczyć. Myslę, że warto zrobić sobie podsumowanie samej siebie: spisać wszystkie swoje zalety, osiągnięcie, pozytywne cechy,elementy urody. Nad każdą z tych rzeczy sie zastanowić, co sprawiło że takie jesteśmy, co nas wyróżnia spośród innych. Pozwolić sobie na komplementowanie samej siebie,nawet jeżeli ma to byc przesadne. Udać sie na jakieś zakupy i kupić coś naprawdę powalającego co podkreśli każdy nasz atut. A potem w zaciszu domowym wyszykować się na bóstwo, tak bez okazji, słuchając ulubionej, porywającej muzyki. A taka troche inna wersja: polecam sesje zdjęciowe! Kiedy jesteś w cantrum uwagi, adorowana przez fotografa, czujesz sie jak gwiazda! Potem idąc ulicą myslisz sobie: ha! ile z tych dziewczyn miało taką sesje jak ja? przecież każda o tym marzy

Gość weeź nie chrzań
@modelkA, a co polecisz osobie, która przeszła totalną metamorfozę (fryzura, kolor włosów, makijaż, lepsze ciuchy) i nadal jest brzydka, mimo że coraz szczuplejsza (zaczęłam palić i pić i nie mam apetytu z tego wszystkiego)? Chyba tylko skoczyć bo na operacje mnie nie stać 😭

Jeżeli chcesz farbowac sie sama, polecam Garniera ta nowa seria: Shine Możesz także ufarbować sie na brąz(jezeli masz jaśniejsze włosy) i po kilku dniach( jak zejdzie czarny odcień a wlosy odpoczna) nałozyć farbe ruda, uzyskasz w ten sposób pożądany blask. Włosy nie będą rude, ponieważ ten odcień nie przebije się przez brąz.

A masz jakieś wyobrażenie swojego piękna? tzn, obraz tego jak chciałabyś wyglądać żeby czuć się piękną?

weź nie chrzań -> palenie i picie urodzie nie służy, napewno masz przez takie tryb życia brzydką cerę i pewnie dlatego czujesz sie brzydka. Modelka -> dzięki za radę, spróbuję

Gość weeź nie chrzań
@modelkA, chciałabym mieć mniejszy, prosty i węższy nos, większe i jasne oczy, w ogóle mieć cycki (jestem płaska) :o Ale tego się nie zrobi bo mnie nie stać na operacje 😭

a palenie i picie, a także niejedzenie to akurat najmniej odpowiedni sposób walki o urodę i figurę! jak sie będziesz głodzić to zaczną Ci wypadac włosy, nabierzesz czarego odcienia skóry.

Gość weeź nie chrzań
@ mała czarna88, dopiero od niedawna piję i palę bo doszłam do wniosku, że nic mi już nie zaszkodzi i nic ciekawego w życiu mnie nie spotka :o Cerę akurat mam w miarę ładną, a wielki nochal i resztę to nie od tego mam :o

Mnie urósł biust jak przytyłam :D Ale to może kwestia genów. Jeżeli faktycznie masz taką budowę, to jedyne co: noś odpowiednio dobrany push-up, one działaja cuda! i przedewszystki ubrania, które maskuja mały biust. Co do nosa: Wszystko można zatuszować przy pomocy różu: jasnym uwypuklasz, a ciemnym zasłaniasz. Co do oczu: maluj je wewnątrz białą kredka, na środek powieki (nad źrenica) nakładaj jasny,opalizujacy cień. Oko optycznie powiększa wydłużenie rzęs( w salonach od 50 zł za trwałe przedłużanie).

Ale jak będziesz dalej piła i paliła to już nie będziesz miała takiej pięknej cery. Alkohol baardzo mocno odwadnia organizm, a ponadto zwiększa stężenie testosteronu u kobiet.. a palenie? Nabawisz się nieprzyjemnego zapachu, koloru zębów, u wprawionych palaczy żółknie skóra i paznokcie.

Ile masz właściwe lat? Bo nawet osiemdziesięciolatkowie nie powinni mówić, że ich juz nic nie spotka!!! Życie jest tak nieprzewidywalne. Ja zostałam modelką mając aż 19 lat, tylko dlatego że na zakupach z koleżankami mój pierwszy agent pomylił mnie z kuzynką :D

Gość Ta Agata
Widzę, że potrafisz dobrze doradzić, mnie też pomożesz? :) Mam problem z karnacją, bardzo słabo się opalam, próbowałam już wszystkiego http://www.voila.pl/145/405k3/?1

Jeżeli to Twoje zdjęcie to juz nie mam nic do dodania :P Jeżeli chcesz tak wyglądać to również :P a jeżeli chcesz sie szybciej opalać i w miare bezpiecznie do zmieszaj przyspieszacz do opalania z kremem z filtrem. A dzień wczesnie nałóż jakąś nawilżającą maseczje, żeby potem skóry nie przesuszyć, i łykanie beta-karotenu.A jeżeli chodzi o krem samoopalający to polecam do twarzy z Yves Rocher :) naturalny odcień opaleniżny juz po dwóch uzyciach

Zależy jakie blizny, gdzie i po czym. Jeżeli sa bardzo uciążliwe, może udać sie do dermatologa, który przepisze maści lecznicze. Jeżeli masz blizny potrądzikowe to usuwa je mikrodermabrazja, i inne zabiegi głęboko złuszczające.

mam na nodze po tym jak mi sie szklo wbilo... :/

ty a po tej mikrodermabrazji to po ilu zabiegach widac efekty? ile ich musi być? na twarzy też jakieś tam mam.. ale widoczne z 5cm odległosci.. wiec nie sa duze.

Gość duże pupsko :P
ja mam prośbę modelko. jaki fason spódnicy będzie dobry to figury gruszki z dużym biustem i krótkimi nogami?

Cięzko powiedziec bo to od skóry zależy, nawet po jednym widać efekty.

Spódnica: z wysokim stanem i żeby się kończyła około 15-20 cm przed kolanami

no własnie z wysokim stanem byc nie moze bo mam duży biust i w tym jest cały problem ;>

ubieraj spodnie :) 5zł za najlepsza porade sie należy :P

całe zycie spodnie noszę ;). dlatego chce to zmienic :P

A phi :P Duża pupa to atut! :P trzeba go podkreślić

a jak ja mam sie ubierac, jesli nie wiem jaki mam typ sylwetki? :(

tylko ze ta duża pupa to tylko w szerokosci :D nie mam mega wystającej pupy tylko taką w normie :D gorzej z szerokoscią :P

Gość air bair
Hej, ja mam parę pytań do modelki.. ale chciałabym pogadać drogą mailową...moj mail prodigy11@op.pl