Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taa niedobra pupa

Teściowa stwierdziła, że jestem zaniedbana...

Polecane posty

Gość taa niedobra pupa
Pisałam już, że miałam taką minę bo spałam w nocy 2 godziny.... Mam tez zawsze bladą cerę - bo jestem niskociśnieniowcem. To może teraz ktoś inny da swoje zdjęcie?

Gość lukrecja...
Nie wmówi także, że ten efekt szarości i cieni pod oczami jest następstwem szalonej nocy np.clubbingu! Wyobrażacie sobie ją, jak szaleje na parkiecie? :D Raczej kitu, że ślęczała nad książkami całą noc też nie kupię...

Gość october&april
darka1755 fakt ma racje ta nademna, kto robi taka mine do zdjecia? wygladasz jak jakis gangster przez zbrodnia! zamiast sie usmiechnac ---:D a zatem wnętrze miało wpływ..;) coś w tym jest;) choc w link nie zaglądałam.

Gość a powiedz jakich kosmetykow
masz jakies pojcie o kosmetykach i o modzie?

Gość lukrecja...
Jeśli myślisz, że takimi rynsztokowymi popłuczynami mnie wzruszysz, to się mylisz! Ale Cię ruszyło! :D

Gość lukrecja...
Chyba jakieś pojęcie ma, te krzaki rosną jak po nawozach... :D

Gość october&april
na urodę..ma wpływ nie tylko złosc..ale i alkohol..;) Widziałam jedną fotkę w tunice niebieskiej i okulrach..stwierdzam, że ona pije...i cpa..

Zdjecie szare, bure i ponure. Jakbyś tuż przed pogrzebem była :P Trochę więcej uśmiechu, odświeżenie koloru włosów, delikatny makijaż i wyrzuć ten czarny sweter na litość boską :-/

Gość lukrecja...
Co Ty to z dotlenienia.. :D Za dużo tlenu.. :D

A tak w ogóle to ja bym zmieniła jeszcze uczesanie, na tej focie to taka szara myszka (moje 1sze skojarzenie)

Gość lukrecja...
Urocze... Dziękuje, za aż takie zainteresowanie moją osobą ... mnie nikt do tego stopnia nie pasjonował.... :D

Gość lukrecja...
* aby poświęcać nick.. :D

Gość a powiedz jakich kosmetykow
no coz, autorka nie odpowiada na moje pytanie, gdyz prawdopodobnie nie wie co oznacza slowo kosmetyki

Gość lukrecja...
Ona pisze pod tyloma nickami, że po prostu już nie nadąża. Odpowie z opóźnieniem. Ssać lubi ... :D

Gość lukrecja...
To chyba tłumaczy te ślady szarobure wokół ust i brody... :D

Gość lukrecja...
Widzę, że u Ciebie są wytrenowane ruchy. Dobrze, że chociaż te podstawowe.... :D

Gość lukrecja...
Widzę, że czytanie to już problem ... :D Nie szkodzi... Grunt, że wiesz co jest podstawą! Mąż na pewno nie wymaga od Ciebie czytania... :D

Gość ja tez lubie ssac
lukrecji idiotko :) mam komu w przeciwienstwie do ciebie :P co, stary pies sasiada juz nie chce cie ruchac? nie dziwie sie boi sie czyms zarazic od najwiekszego kurwidolka kafe :D

pupa-nie jest zle.Troche wydepiluj brwi,jak nie chesz nakladac farby na cale wlosy,to moze zrob sobie delikatny baleyage-kilka pasemek po bokach twarzy,odswiez fryzure (ktos dobrze doradzil grzywke na ukos-ja bym jeszcze delikatnie scieniowala koncowki,zeby wlosy nabraly lekkosci),since pod oczami zakryj korektorem (sama mam ten problem,a skore mam jeszcze jasniejsza,niz Twoja),przypudruj twarz,na policzki naloz troche rozu,wytuszuj rzesy,na usta poloz delikatny blyszczyk i bedzie ok:) No i moze zacznij ubierac czesciej ciuchy niebieskie,czerwone itd.-to ozywi koloryt cery,a jak chcesz zostac przy czarnym,to zaloz np.kolorowa apaszke,zeby zlamac "ponurosc" stroju (ja tak robie,bo przy mojej bladej cerze w czarnym kolorze blisko twarzy skora wydaje sie szara i wygladam po prostu smutno,chociaz czarny kocham):) Mozna nosic delikatny makijaz i wygladac naturalnie.Malowanie nie musi od razu oznaczac "pindrzenia sie":) Ciekawe dodatki-apaszki,naszyjniki,bransoletki,kolczyki (jesli masz przebite uszy) rowniez duzo daja.

Gość przynajmniej ta wyżej ma
męża, Lukrecjo Której Nikt Nie Chciał :P

Gość lukrecja...
hahaha ... Czy ja mam pisać o swoich facetach? Po co? nie zależy mi, aby coś udowadniać... Ssij dalej, bo jak podniesiesz głowę może się wystraszyć... Tylko następnym razem do zdjęcia umyj się. Bo ten nalot od brody aż pod nos, od razu zdradza, co robiłaś w nocy. Ależ chłop musiał być zdesperowany!

Gość lukrecja...
Zapomniałaś zmienić nick! Pod tym jesteś od jakiegoś czasu bystrzacho! :D

Gość lukrecja...
Oj ma, ma... :D

Gość lukrecja...
czarnacholera - dobre pytanie! :D

Gość lukrecja...
Pewnie jest zachwycony... :P

Gość lukrecja...
hahaha ... Całe noce nie śpi biedaczka ... A jak jej te krzaki rosną! Kosmetyki by tak nie zadziałały... :D

Gość jestes nudna lukrecja
ilez mozna :O i megachamska bo autorka zadala pytanie nie po to zeby jej ublizac i to bez konca jak ty to robisz. jak masz kompleksy to je lecz na profesjonalnej terapii a nie wyzywajac sie na bogu ducha winnej dziewczynie :O a, i ruchanie psa to zoofilia. ogarnij sie :P