Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buba88

rodzina mojego chłopaka

Polecane posty

dobra a mozecie mi wyjasnic tą sytuacje z kontolowaniem co bierze na sniadanie do pracy albo z tym laptopem? macie na to jakies wytlumaczenie? bo mi sie to raczej nie miescie w glowie :)(

......,,Dzieci musze same kupowac sobie buty i inne niezbedne rzeczy z dorobionych przez siebie pieniedzy.....,, wiesz co daj jednak numer konta podeslę cos DZIECIOM na swieta na kanapki beda miec :-P

tak bo chodzilo o to ze od rodzicow nie dostaja NIC zarabiaja 1000 zl i wszystko musza sobie kupic sami, starczyloby ci slonce 1000 zł na wszystko?;>

Tak mam....jak leser pracuje i nie dokłada sie do niczego bo twoje imprezki obstawia to niech spada do ciebie i ty go zyw ubieraj i róbta co chceta!!!!!!!!!!!!!! A tak miedzy nami to ON POWINIEN SIE WSTYDZIC :-d

Oj SŁONCE widze ze tobie tez w główce sie poprzewracało.......sa rodziny ,które musz wyzyc za 1000 zł z małymi dziecmi a nie jeden gnojek!!!!!!!! co ty mówisz dziecko??????????????????

Gość najbardziej mnie rozwalił
najbardziej mnie rozwalił tekst : DZIECI SAME MUSZĄ SOBIE KUPOWAĆ BUTY.... :D siedze i rycze ze śmiechu!!! biedne dzieci :Dautorko zgoś do opieki społecznej!!!!!!!! takich rodziców trzeba zamykać!!! biedne DZIECI dzizas!!!!! :o W TYM WIEKU "DZIECI" dokładają się do rachunków w domach rodziców!!!

pracuje a nie musialby, bo teraz 10% studentow studiow dziennych pracuje, reszta ma normalnych rodzicow;p

jakby mial dobrych rodzicow to by powiedzieli "synu spelniaj marzenia puki jestes mody, pojedz tam idz tam , kup sobie co chcesz, poki nas stac to bedziemy tobie pomagali, ty nam sie odwdzieczysz na starosc"

Gość 11211
przyznaj się, zaplanowałaś sobie wakacje ze swoim dzieckiem, a on nie ma pieniędzy na nie. i teraz obwiniasz rodziców? :>

nie no ludzie :D orzekam - PROWOKEJSZYN!!! :D

czarnacholero a gdzie ma mieszkac????? Magdo, nie jest niedorajdą, pracuje i studiuje, jest zorganizowany, jak patrze na rowiesników na uczelni to tylko imprezy im w glowie :)

buba - powinnaś go zaprowadzić do psychologa, dziecięcego oczywiście :D

no chcialabym zeby spedzil gdzies jakies fajne wakacje, a wiesz dlaczego? bo teraz jest mlody, a za kilka lat bedzie moze mial dzieci i juz nie bedzie sobie mogl na to pozwolić

Bubeczko aniołku nie macie gdzie.................hmmmmmm...odstapię swój dom...przeciez wy studiujecie-----NALEZY SIĘ I DZIECKU :-DI TOBIE :-D

hehehehehe :) wiem ze nie sa juz DZIECMI, ale mimo wszystko są ich dziecmi niezaleznie od tego ile maja lat :)

JAK ZA KILKA LAT BĘDZIE MIAŁ DZIECI???!!!! dzieci mają dorośli a nie dzieci :D

nie ma gdzie czarnacholero, na wynajecie go niee stac, kredytu nie dostanie, mieszkania w spadku nie dostal, wiec jedynie mu zostaje karton albo ten dom. nawet dzieci w domu dziecka jak upuszczaja dom to dostają cos na odchodne, on na nic nie moze liczyc bo przeciez jego rodzice mieli ciezko i nic nigdy nie dostali wiec on tez nie dostanie i kolo sie zamyka

HEH te czasy.....dzieci maja dzieci,wieczni studenci ciagle chca kasy,panny studentów tez caigle chca kasy....... dobrze ze jestem dorosła JUZ :-D

Gość po pierwsze dziewczyno
naprawdę wez do ręki słownik bo się tylko ośmieszasz :O:O Po drugie jak twojemu chłopakowi tak żle to niech się przeprowadzi do ciebie , wtedy ty będziesz koło niego skakała , kupowała mu słodycze skoro jego matka jest wyrodna Po trzecie nie nauczyli cię rodzice że nieładnie jest zaglądac komuś do jego "ogródka" ? To nie jest dziecko twoja sprawa na co ktoś wydaje zarobione przez siebie pieniądze - mogą jezdzic nawet na 15 wycieczek i w dalszym ciągu - nic ci do tego A te "dzieci" to chyba dorosłe chłopiska które już powinny się do domowego budżetu dokładac skoro w tym wieku wiszą jeszcze na rodzicach