Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buba88

rodzina mojego chłopaka

Polecane posty

juz zarabiam slonce:D a ty siedzisz w domu i nianczysz dzieci ktore jak tylko skoncza 18 lat beda juz musialy uciekac z domu i sie same utrzymywac.

Gość buba odpowiedz
proszę , co to jest "gorycza" ? O gorczycy słyszałam , że kogoś przepełnia gorycz też , ale gorycza?

co oni za kierunek studiują? łączenie studiów dziennych z pracą możliwe jest w zasadzie tylko na lajtowych humanistycznych kierunkach, gdzie ma się 8 godzin obowiązkowych zajęć tygodniowo, a przygotowanie się do nich wymaga przeważnie oleju w głowie.

Ale Energiczna jak tak samo dociera do lesera jak do buby....to ilez mozna:-O Buba-----nie niencze lecz wychowuje----to róznica dziewczynko :-D

a łączą studia scisle z pracą :) i sa jak to napisaliscie leserami leniami darmozjadami i debilami;p

nie wiem skad sie urwaliście, ale nie wyobrażam sobie zeby u mnie w rodzinie ktoś chodził głodny, albo żeby zamykać słodycze i nie pozwalać jeść owoców. To przykre że dla was to normalne zachowanie, ze nie pozwala sie własnemu dziecku skorzystać z komputera?

bidi!!! jest tu wiecej takich jak ty? czyli to chyba jednak nie koniec swiata.

ucze się.....zycia, na takich przypadkach ja ty i tobie podobni tutaj :)

Gość hehehehe....eeeee....
Magda Ewa Maria===> jestes jakas jebnieta.....to ze Ty mialas pojebane zycie to nie oznacza, ze autorka nie moze wymagac, zeby jej chlopak mial dobre zycie. Uporaj sie najpierw ze swoimi emocjami, bo widze, ze to co przezylas dalej siedzi w tobie. Przestan zazdroscic komus ze ma dobrze w zyciu. Tez ialam przejebane ale wiem, ze mozna zawsze to zmienic i zazdroszcze ludziom, ktorzy nie maja takich problemow i zycze im jak najlepiej

wiecie dlaczego zagladam im do ich ogrodka jak to mawiacie? Bo mnie to boli, nie moge patrzec jak mozna byc takim dla wlasnych "dzieci" niezaleznie czy sa juz dorosle czy nie. Jako dzieci (czyt. niepelnoletnie) tez nie mieli lepiej

dokladnie, niektórzy mieli zle to i innym tego samego zyczą.

jak mozna powiedziec swojemu synowi ktory probuje samodzielnego zycia chce sie wyprowadzic wynajac mieszkanie " super, to my burzymy sciane zrobimy sypialnie tutaj ale ekstra, tyulko pamietaj ze wrocic nie mozesz" prawidzi rodzicyc mowi tak "kochanie jestes juz dorosly, cieszymy sie, musisz byc teraz odpowiedzialny, zyczymy ci szczescia i powodzenia, pamietaj jakby cos sie nie ulozylo tutaj jest twoj dom zawsze mozesz do nas wrocic"

BUba ,nie miałam źle- miałam dobrze a nawet bardzo dobrze,jednak nigdy niczego nie wymagałam:-O od rodziców bo taki ich obowiazek :-O.Dziecko to nie o to chodzi w zyciu!!!!!! Mylisz pojecia bo niestety nie masz jeszcze o niczym pojecia!!!!

ja tez mam bardzo dobrze i wiem ze niekoniecznie musi tak byc jak widac! i jestem wdzieczna zawsze bylam nie myle pojec poprostu boli mnie ze rodzice mimo iz moga stworzyc dziecia lepsze zycie to tego nie robia bo poorppstu nie chca

czarnocholero schowalabym ze swoim mezem galaretki do szafki poczestowala potem gosci meza a swoich dzieci nie? nie dalabys dziecku komputera zeby moglo zrobic projekt na zajecia gdyby nie mialo swojego a ty bys akurat niekorzystala w danej chwili? liczylabym ile bierze twoje dziecko kanapek do szkoly? powiedzialabys dziecku wyprowadz sie bo chcemy miec sypialnie?

A wiesz ze do ciebie tez mozna by miec pretensje????? Taka to niby zaradna,madra,no i kochana przez rodziców----a dlaczego ty nie weźmiesz swojego chłoptasia za łeb i nie powiesz mu ,,kochanie damy sobie rade,wyprowadz sie,wierze w ciebie,zamieszkamy razem czy pomoge ci jak tam wolisz...,,,\nie ŁATWIEJ JEST MARUDZIC NARZEKAC I OBWINIAC WSZYSTKICH TYLKO NIE TYCH CO TRZEBA :-D:-D

wyprowadziłem się z domu w wieku 20 lat jak zarabiałem 1700 netto, było ciężko, ale na szczęście potem przyszły lepsze prace.

Jasne ze nie zrobiłabym tak jak opisujesz! Jednak uwazam ze wszystko dzieje sie z jakiejs przyczyny,moze to ten dzieciak jest jakis niodpowiedzialny i wszystkie metody zawiodły...wiec kombinuja jakos inaczej :-O nie wiem

Gość zaraz się chyba
przekręceDZIECIOM DZIECIOM DZIECIOM DZIECIOM matole a nie dzieciąTy jesteś na studiach buba ? :O:ONie żartuj dziecko , można strzelic jeden czy dwa byki ale to co ty wyprawiasz to analfabetyzm

a kgoo mam obwiniac ze ma takich rodzicow? jego? siebie? czy boga?:P rodzicow raczej sobie chlopak sam nie wyebieral

now lasnei czarnacholero i tym samym przynalas mi racje nie jest to normalne!!! a gdybac to sobie mozesz, nie wiesz tak naprawde jaki on jest