Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pechowa_szczesciara1989

czy kazda kobieta po ciazy wyglada inaczej?

Polecane posty

Gość pechowa_szczesciara1989

Zmienia sie cialo, twarz , ogolnie to jest grubsza , wyglada powazniej i gorzej. Czy to tylko stereotyp? Zawsze nie nalezalam do chudzinek, bylam normalna , obecnie waze 58 kg przy 164 cm. Mysle o ciazy, ale boje sie ze po bede wygladala koszmarnie.

Gość ninamonika
a nie masz żadnych koleżanek które wyglądają normalnie po ciąży? przesadzasz z tym ogólnym zbrzydnięciem

Gość ej powiedz
oczywiscie, ze przesadzasz. powiem wiecej-ja czuje sie i wygladam lepiej niz przed ciaza, mimo ze zostalo mi jeszcze jakies 4 kg do zrzucenia. ale to tylko kwestia czasu :P

ja wyglądam dokładnie tak samo jak przed ciążą, no może ze dwa kg mniej ważę. Figura identyczna, ani jednego rozstępu ... dokłądnie tak samo. Z tym, ze jeszcze karmię piersią i nie wiem, jak będzie, kiedy przestanę - w chwili obecnej piersi są takie same, jak przed ciążą (rozmiar, kształt). Zobaczymy potem (osobiście obstawiam, ze się zminiejszą nieco, kształt pewnie tez się zmieni i to będzie jedyna rzecz, która bedzie inna) ;)

Gość mamusia wikusi
Ja przed ciążą ważyłam 55kg przy 170cm wzrostu.W dniu porodu na wadze było 62kg teraz mam 7mies córkę i ważę 48,5kg -karmię piersią. Jem ile che, o której chce i co chce a waga ani drgnie. Miesiąc po porodzie byłam już chudsza niż przed ciążą i dalej chudłam. W biuście przybyło w miseczki małe B do C brzuch idealnie płaski zero problemów ze skóra jak przed ciążą i w takcie. Wglądam dużo lepej po urodzeniu córki:-)

To jak kobieta wygląda zalezy od tego jak się odżywia i jak o siebie dba. Ja po ciąży byłam 8 kg n minusie.

ja wyglądam lepiej. Jestem chudsza niż przed ciążą, biust zmniejszył się z D do fajnego B-C. Cera się wygładziła i zniknęły wszelkie niedoskonałości.

bla bla bla Dbanie o siebie, higiena i dobre odżywianie guzik pomogą na geny i hormony. W ciąży wyglądałam paskudnie, pomijając wagę to włosy wypadały mi garściami, cera ziemista i zapryszczona, wszystko rozlazłe. Po porodzie jeszcze prawie przez rok to samo, dopóki nie odstawiłam dziecka. Dopiero wtedy waga zaczeła spadać, skóra i włosy wróciły do normy. W sumie prawie dwa lata nie moglam na siebie patrzeć bez obrzydzenia i łez w oczach. :O Ale w tej chwili poza zmianami które zaszły w mojej głowie ciązy i macierzyństwa po mnie nie widać.