Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a taka jedna 24

okres mi sie spoznia..czy moge byc w ciazy

Polecane posty

okres spoznia mi sie 2 dzien powinnam dostac w poniedziałek 29 nadal nic i zadnych objawów miesiaczki z chłopakiem stosujemy stosunek przerywany..zawsze konczy poza mna..i nie na ostatnia chwile ten miesiac w połowie cyklu ..miałam angine ropna i 40 stopni goraczki chorowałam z tydzien i brałam antybiotyk Doxycyllinum. tez w tym miesiacu miałam duzo stresu..ponadto pracuje po 10 h dziennie od 3 tygodni poprzedni okdres wystapił po 28 dnaich tylko ze wtedy sie zabezpieczalismy wiec byłam spokojna zas teraz...mam tak wielki stres ze nic nie jem od poniedziałku, mdli mnie, pale fajke za fajka zaraz zejde jedynie piersi troche mnie bola, ale zadnych objawów dusznosci wczoraj dzien po planowanej miesiaczce zrobiłam 2 testy quick view i wyszły negatywne..a mimo to starsznie sie denerwuje brzuch mnie pobolewa czasem jajnik, brzuch mam wydety nie wiem jesli nadal nie dostane to we wtorek po swietach ide na hcg z krwi..bo nie chciałabym sobie psuc humoru przed swietami

tak jak mówie chorowałam w połowie cyklu dokładnie 2 tyg temu antybiotyk brałam przez 10 dniskonczyłam brac gdzies 19 marca