Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta cholerna dieta

9m temu urodzilam dziecko. Wczoraj chcialam sobie kupic plaszcz ale nie bylo....

Polecane posty

Gość do aganicka
mialo byc - masz a nie mam w poscie wyzej :P

o jasny gwint dobrze że włosy czyste bo też by napisała że mam tłuste :o :D:D:D dziewczynko czy Ty myślisz że ja nie mam w domu lustra i nie wiem jak wyglądam?? bo jeśli tak to się mylisz napiszę nawet że się grubo mylisz :P doskonale wiem jak wyglądam i powtórzę raz jeszcze AKCEPTACJA SIEBIE NIE OZNACZA AKCEPTACJI NADWAGI mam nadzieję ze teraz dotarło, chciałabym jeszcze poprosić o napisanie mi coż za głupoty wygaduję i co świadczy o mojej niechęci do szczuplejszych odemnie, którą to niechęć ponoć widać na każdym kroku :D

Gość do aganicka
21:17 [zgłoś do usunięcia] aganicka (aganicka@interia.pl) aganicka@tlen.pl'; dzięki za rady, ja nie napisałam ze kobieta z nadwagą wygląda ok, i nie wrzuciłam fotki zeby pokazać jaka to ja piękna jestem, chciałam zeby niektóre osoby wypowiadające się tu zobaczyły ze kobieta która waży 95 kg nie musi wyglądać jak okrągły tłusty pączek a skoro udało Ci się zrzucić tyle to dlaczego nie podzielisz się jaką technikę zastosowałaś? napewno nie jedna dziewczyna jest tego ciekawa Wygladasz jak paczek. 18:57 [zgłoś do usunięcia] aganicka (aganicka@interia.pl) aganicka@tlen.pl'; ja nie popadam w skrajności ale również nie uważam zeby nadwaga była chorobą :-/ poza tym z jakiej racji ktoś kto dobrze czuje się we własnym ciele,pomimo nadwagi ma chudnąć tylko dlatego że odbiega od standardowych wymiarów?? wyobraźcie sobie drogie panie że istnieją faceci którzy lubią przytulić się do piersi a nie do deski z dwoma wypryskami (bo niestety piersi to tkanka tłuszczowa) i poklepać po miękkim tyłeczku a nie po kościach ja tam nie krytykuje, nie wmawiam nikomu że powinien przytyć bo jest za chudy ale też nie życzę sobie żeby ktoś mi mówił co ja mam zrobić ze swoim ciałem Nadwaga jest choroba - mowie ci to jako lekarz, wiec nie nazywaj mnie dziewczynka. To ze jestem mlodsza od ciebie to nie znaczy ze mozesz sie tak do mnie zwracac. jestes lepiej wyksztalcona ode mnie?? Dziewczynko?? :P A o piersiach to tez napisalas glupote. W tak mlodym wieku to nie jest tkanka tluszczowa, w wiekszosci przewaza gruczolowa dlatego w takim wieku robi sie usg piersi a dopiero w pozniejszym mammografie.

Gość przeciez 95 kg
to nie nadwaga a już początkowa otyłość...

Gość aganicka ty masz
28 lat?! patrzac na twoją fotke dalabym ci co najmniej 10 lat więcej.

mówisz mi to jako lekarz?? no to ja bym takiej lekarki nie chciała, poza tym nie wiedziałam czy jesteś starsza czy młodsza wywnioskowałam z tonu i zawartości Twoich wypowiedzi że chyba najwięcej doświadczenia to Ty nie masz. Dziwne masz podejście zwłaszcza jako niby lekarz, powinnaś się nad tym zastanowić bo stracisz pacjentów, no chyba że Ty przychodzisz wyżywać się na forum żeby odreagować stresy w pracy ;)

Gość Z tymi gruczolami
i tkanką tłuszczową to racja

Gość do aganicka
Jestem na poczatku kariery zawodowej i nie martw sie - pacjenci mnie lubia. I nie przychodze na forum sie wyzywac, po prostu denerwuja mnie takie wypowiedzi - ze nadwaga to nie choroba czy ze szczupla kobieta nie moze miec biustu a mezczyzni lubia puszyste z wielkim tylkiem bo nie jest to prawda. Zreszta nie zalezy mi na twoim zdaniu bo to ty masz pusto w glowie - nikt rozsadny kogo znam nie ma konta na fotce i to w wieku 28 lat. I faktycznie wygladasz na starsza. Nie masz tlustych wlosow, chociaz to, ale reszte tak :P I pisze ci to teraz jako estetka a nie lekarz.

estetka :D:D nie to ładne co ładne tylko to co się komu podoba, to po raz, po dwa zobacz Dziewczynko kiedy założyłam to konto a potem zabieraj głos na ten temat, zostało ono założone wczoraj tylko i wyłącznie w celu udostępnienia zdjęcia, a po trzy to życzę Ci wielu sukcesów w dalszej karierze i lepszego podejścia do ludzi bo na pewno się przyda :) aha chciałam jeszcze napisać iż nie powiedziałam że wszyscy faceci lubią kobitki z nadwagą tylko "że nie którzy faceci lubią ..."

Gość to nie prosciej bylo wrzucic
fotke np. na voila a nie zakladac konta na fotce?:D :P

Gość do aganicka
do wypowiedzi powyzej - o tym samym pomyslalam :D do aganickiej - to po co ci oceny na fotce skoro wrzucilas fote tylko w celu pokazania?? Twoj maz tez jest otyly?? :P Skoro mu sie taka waga u ciebie podoba...

Gość do aganicka
karmisz piersia i nie przestawaj-zdecydowanie latwiej przyjdzie Ci spalenie zapasow z ciazy. Ja bardzo krotko karmilam, teraz na nic nie mam czasu i niestety efekty widac, tzn. nadwaga wciaz jest,ale i tak przy dziecku sporo mamy ruchu ;)

Gość do aganicka
A podejscie mam dobre - tylko ty widocznie jestes taka ze nie potrafisz zniesc krytyki, nie moja wina ze masz slaba psychike :P

Gość do aganicka
do aganicka - hej, to ja pisze pod tym nickiem teraz, uciekaj :D

Gość do aganicka
domyslasz sie ze posty "do aganicka" sa od roznych osob. Ja o tym karmieniu piersia i o bravissimo :)

Gość do aganicka
(Online Wczoraj o 20:31) - to pisze - ze bylas tam a nie ze je wczoraj zalozylas, co ja wrozka jestem? To zdanie oznacza tylko ze bylas wczoraj na fotce. I po co ci oceny?? Oj, 28 lat a glupia, oj glupia :D

Gość biedronka2908
aganicka Ja nie znam takich mężczyzn, ale przypuszczam, że muszą mieć jakieś kompleksy, skoro podobaja im się "duże" kobiety. Co do Ciebie - uważam, że mogłabyś być atrakcyjną kobietą, bo potencjał masz. Życzę Ci powodzenia. Sama przez to przeszłam -"droga przez mękę", ale udało się.

czy wszystkie "do aganicka" to ta sama osoba? :D:D:D nie mój mąż nie jest otyły ;) mało tego moje dziecko też nie jest i zapewniam Cię że nie mam problemów ze zniesieniem krytyki, ale według Ciebie krytyka i wredne docinki (chyba w celu dowartościowania się) to to samo, nie wnikam w oceny na fotce bo nie mam zamiaru się na niej udzielać, napisałam wyżej w jakim celu wrzuciłam tam fotke

Gość do aganicka
nie, jestesmy w kilku osobach :) aganicka-jakbys mieszkala w Walii to moglybysmy sie odchudzac biegajac razem za wozkami :D

Gość biedronka2908
Tym kompleksem może być nie tylko "duża wielkość" męża....

Gość do aganicka
nie, to rozne osoby :P Nie potrzebuje sie dowartosciowywac, pisze tylko jakie jest moje zdanie - jestes jak paczek i nie masz pojecia o budowie piersi to raz. Po drugie ta fotka - tam nie pisze kiedy zakladalas konto tylko kiedy bylo ostatnie logowanie. I tyle z mojej strony. A dziecko sie nie dziwie - w koncu urodzone niedawno, to by bylo dziwne jakby niemowle bylo grube. Zycze jej zeby nie poszla w slady mamy i nie uwazala ze nadwaga nie jest choroba tylko byla zdrowym szczuplym dzieckiem, potem nastolatka i kobieta. Zegnam.

Gość do aganicka
Tak, masz racje - jest napisane - ja umiem przyjac krytyke a Ty?? Jeszcze raz zegnam.

niestety nie mieszkam w Walii tylko w Szkocji, więc niestety troche za daleko, ale cieszę się że jest tu Ktoś kto rozumie o czym piszę i co staram się przekazać

chyba nie mam ochoty po raz enty powtarzać że krytyka mnie nie razi tylko wredne docinki, bo co innego rozmawiać jak dorośli ludzie ze swoimi wadami i zaletami a co innego najeżdżać na innych w celu ... właściwie nie wiem w jakim celu wracając do bravissimo (nie wiem czy dobrze napisałam) to znalazłam ich sklep całkiem blisko (no może nie tak całkiem 46 mil to jednak kawałek :) ) siebie tzn w najbliższym dużym mieście w okolicy i nie omieszkam tam zajrzeć we wtorek :D

Gość allabaster
do 'ta cholerna dieta' a kto napisal ze glodowka jest swietna metoda odchudzajaca? Wazylam 95 kg, jadlam smieciowe jedzenie, mialam nadwage, pryszcze, wory pod oczami, wygladalam niezdrowo wiec postanowilam cos zmienic i zaczelam szukac info na temat zdrowego trybu zycia. Natknelam sie na temat glodowek zdrowotnych (nie napisalam odchudzajacych) i postanowilam sprobowac zeby oczyscic sie od wewnatrz. A to ze kilogramy zaczely leciec to byl wspanialy 'skutek uboczny'. I fakt, ze wspaniale sie czulam podczas glodowki i po jej zakonczeniu swiadczy o jej zbawiennym wplywie na organizm.

Gość trzeba spjrzeć prawdzie w oczy
jej , aganicka , ale jesteś sorry ale ograniczona, czuje ze jestes zarozumiała , piszesz ze pokazałaś swoje zdjcie zeby pokazac że ważąc 95 kg nie trzeba wygladac jak pączek. KOBIETO WYGLĄDASZ JAK PĄCZEK ! Pewnie mąż mówi ci jaka to jesteś boska i wspaniała , i ty w to wierzysz. Sama napisałaś ze : "wyobraźcie sobie drogie panie że istnieją faceci którzy lubią przytulić się do piersi a nie do deski z dwoma wypryskami (bo niestety piersi to tkanka tłuszczowa) i poklepać po miękkim tyłeczku a nie po kościach .." czyli dla ciebie szczupła dziewczyna z małym bistem to koscista deska z wypryskami .

Gość do aganicka
22:09 [zgłoś do usunięcia] aganicka (aganicka@interia.pl) aganicka@tlen.pl'; chyba nie mam ochoty po raz enty powtarzać że krytyka mnie nie razi tylko wredne docinki, bo co innego rozmawiać jak dorośli ludzie ze swoimi wadami i zaletami a co innego najeżdżać na innych w celu ... właściwie nie wiem w jakim celu wracając do bravissimo (nie wiem czy dobrze napisałam) to znalazłam ich sklep całkiem blisko (no może nie tak całkiem 46 mil to jednak kawałek ) siebie tzn w najbliższym dużym mieście w okolicy i nie omieszkam tam zajrzeć we wtorek A gdzie ja na ciebie najechalam? Powiedzialam tylko ze: 1. Wygladasz jak paczek bo wg mnie wygladasz, sama dalas swoje zdjecie do oceny. 2. Masz konto na fotce - powiedzialas ze wczoraj zalozylas i ze moge to sprawdzic - nie moge bo podaje ostatnie zalogowanie a nie date zalozenia. 3. Nie znasz budowy kobiecych piersi - to nie tylko tkanka tluszczowa wiec drobne kobiety, szczuple tez moga miec wiekszy biust, do tego jedrniejszy niz taki zatluszczony i zwisajacy. Zrob sobie test olowka :P To tyle. Zgadzam sie z tym kto napisal ze jestes zarozumiala - jestes i fakt, ograniczona, dobrze ze mieszkasz a anglii tylko sie moze nie przyznawaj ze jestes polka bo mi wstyd. Jada takie zapasione za granice, malo kumate i potem jest o nas zle zdanie :P A maz sie ciebie trzyma bo pewnie wie ze jakby mial szczupla, nie tak ograniczona zone jak ty to pewnie ktos by mu probowal cie poderwac a tak to ma swiety spokoj, nikt zonki nie chce. Wiec zyj sobie tam i nie wracaj i dalej uwazaj ze nadwaga nie jest choroba a ty nie wygladasz jak wypiek z cukierni. Pozdrawiam.

Gość do aganicka
i zeby nie bylo ze zaraz mi blad wytkniesz - specjalnie napisalam za granicee a nie zagranice w kontekscie "za polska granice" i ta forma jest poprawna.